31. March 2015 04:00:27
Navigation
Seneste kommentarer
· <P></P> <P>In 1999,...
· <P>than prescription...
· <P></P> <P>Roberts,...
· <P>Jesus said and pi...
· <P></P> <P>If your ...
· 20150328wengdongdong...
· 20150328wengdongdong...
· 20150328wengdongdong...
· 20150328wengdongdong...
· 20150328wengdongdong...
Find os på Facebook
Tilfældig Avatar
76 brugere (2.24%)
Har allerede en Avatar.
Column count doesn't match value count at row 1
Besøgende
Velkommen
kidc7t0a
Til Alarm112-foto.dk

Antal brugere3393

l2lg3pkc Ny00:46:14
Naebi08:01:20
koonersters123 Ny18:48:35
dongdong32 Ny 2 Dage
admin 3 Dage
wickie 2 Uger
trikker 5 Uger
wille 5 Uger
Simon Paaske 8 Uger
Nicolaj Fynne Svensson 9 Uger

Gæster online2
Besøgende
· Gæster online: 3

· Brugere online: 0

· Antal brugere: 3,393
· Nyeste bruger: kidc7t0a
Chart.dk
Din Ip
50.16.40.195
Køb billige farve patroner
112 App
Hovedfolder: 112-app-banner.jpg
Vupti.dk
Tilbud fra Coolshop
Tilbud fra Cykelpartner
Annoncer fra Google.
25.03.15 Tagsten ved at falde ned fra ejendom i Korsør.

Tagsten ved at falde ned fra ejendom i Korsør

Nyheder: tagsten-ved-at-falde-fra-bygning-korsor-0315.jpg

Privat foto. Sanita Øager Pedersen.

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Onsdag ved 18 tiden, fik alarmcentralen en melding fra en bekrymret borger om, at der på en ejendom på Halsskovvej i Korsør var en tagsten, som var tæt på at falde ned, til stor fare for forbipasserende. En indsatsleder fra Slagelse Brand og Redning, blev sendt til adressen for at undersøge sagen. Der blev kort tid efter, opsat afspærring på fortorvet foran bygningen, og det er nu op til ejeren af ejendommen, at få ordnet taget, så der ikke er fare for flere nedfaldne tagsten.

Se alle billederne. klik her

22.03.15 Brand i bigballer i Tjæreby ved Korsør.

Brand i bigballer i Tjæreby ved Korsør

Fotograf. Simon Paaske - Alarm112-foto.dk

Af. Lasse Antonsen.
 
Korsør: Falck i Korsør fik søndag aften ved 20.30 tiden, en melding om en brand i nogle bigballer på en mark på Kongevej i Tjæreby lidt uden for Korsør. 5 - 6 bigballer stod i flammer på marken, hvor der ikke umiddelbart var fare for at ilden kunne brede sig til andet. Hvordan branden er startet vides ikke.


Se alle billederne. klik her

20.03.15 En person kørt på sygehuset efter brand i Korsør.

En person kørt på sygehuset efter brand i Korsør

Fotograf. Lasse Antonsen - Alarm112-foto.dk

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: En person er her til aften kørt på sygehuset til tjek for røgforgiftning, efter der fredag aften ved 19.30 tiden, udbrød brand i en ejendom på Møllebjergvej i Korsør. Brandvæsnet blev tilkaldt da en beboer havde lugtet røg, formentlig fra kælderen og derfor tilkaldt brandvæsnet. Ved ankomsten til stedet, var der hverken røg eller flammer at se fra ejendommen, men efter noget tid observerede en brandmand røg i en lejlighed i stuen. Brandfolkene sparkede døren ind til lejligheden, hvor de fandt lejlighedens beboere, som hurtigt blev bragt ud i det fri, til en tilkaldt ambulance kom til stedet. Beboeren havde fået en del røg under branden, men skulle efter omstændighederne have det godt, udtaler indsatsleder Daniel Weinreich fra Slagelse Brand og Redning overfor Alarm112-foto.dk. Der skulle kun være sket mindre skader på lejligheden efter branden, som er startet i forbindelse med noget madlavning.

Se alle billederne. klik her

09.03.15 Røgkanon udløste storalarm i Korsør mandag morgen.

Røgkanon udløste storalarm i Korsør mandag morgen

Fotograf. Rasmus Hummer - Alarm112-foto.dk

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Voldsomt så det ud, da politi og brandvæsen mandag morgen klokken 8.17 blev alarmeret om brand i Jyske Bank på Nygade i Korsør. Brandvæsnet mødte talstærkt op med flere køretøjer, men heldigvis var der kun tale om bankens røgkanon, som formentlig ved en teknisk fejl, var gået af og fyldt bankens lokaler med røg. Brandvæsnet udluftetede bygningen med en røgventilator, hvorefter banken kunne åbne som normalt.

Se alle billederne. klik her

07.03.15 Mand reddet efter hjertestop ombord på fiskekutter.

Mand reddet efter hjertestop ombord på fiskekutter

Nyheder: mand-reddet-fra-hjertestop-korsoer-0315.jpg

Privat foto. Brian Spliid.

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: En mand faldt lørdag eftermiddag om med hjertestop, ombord på en fiskebåd fra Korsør, under en fisketur i Storebælt. Heldigvis kunne 2 af de andre lystfiskere ombord førstehjælp, som omgående startede med livredene førstehjælp på manden, mens kutteren sejlede mod Korsør. Undervejs blev der ringet 112, som valgte at sende en båd fra Falck i Korsør afsted mod kutteren. På vej mod havnen i Korsør blev 2 reddere fra Falck, sendt ombord på skibet, for at assistere med en hjertestarter, hvorved det lykkedes at få liv i manden igen. Da kutteren nåede havnen i Korsør, blev manden med helikopter fløjet til Rigshospitalet i København.

Indsatsleder Henrik Vibits fra Slagelse Brand og Redning, udtaler overfor tveast.dk, at de 2 personer ombord på kutteren, som hurtigt startede med at yde førstehjælp på manden, sandsynligt er den direkte årsag til at manden klarede den. Mandens tilstand er dog ukendt, men han kunne dog tale lidt da han kom i land, så det er positivt, mener Henrik Vibits.

Se alle billederne. klik her

07.03.15 Brand i bil på Holbækvej i Slagelse.

Brand i bil på Holbækvej i Slagelse

Nyheder: bilbrand-arkiv.jpg

Arkiv foto. Lasse Antonsen - Alarm112-foto.dk

Af. Lasse Antonsen.

Slagelse: En bil udbrændte natten til lørdag på Holbækvej i Slagelse. Brandvæsnet blev alarmeret om branden kl. 3.53 natten til lørdag, om at en bil stod i flammer, på en p-plads på Holbækvej i Slagelse. Trods indsatsen fra brandvæsnet, lykkedes det ikke at redde bilen, som derfor udbrændte totalt. Politiet skal nu undersøge sagen nærmere.

04.03.15 2 mænd anholdt efter længere biljagt omkring Korsør.

2 mænd anholdt efter længere biljagt omkring Korsør

Nyheder: politi-nyheds-arkiv-1.jpg

Arkiv foto. Lasse Antonsen - Alarm112-foto.dk

Døgnrapporten.

Korsør: Det blev til en stribe af sigtelser for overtrædelse af færdselsloven og en sigtelse for indbrud for en 37-årig mand fra Skælskør og en 40-årig mand fra Roskilde, som blev anholdt natten til onsdag. Anholdelsen skete på Helenevej i Korsør, efter en længere biljagt rundt i Korsør og omegn, hvor politiet forsøgte at standse de to mænd, som var kørende i en Opel med lettiske nummerplader. Klokken 0.32 så en politipatrulje bilen på Tårnborgvej, og betjentene besluttede sig for at lave et rutinetjek af den. Føreren af bilen – som viste sig at være den 37-årige mand – ville dog ikke standse, og han fortsatte med høj hastighed ad Tårnborgvej og Ørnumvej mod Halseby. Kørslen fortsatte med politiet i hælene mod Boeslunde, hvor føreren tog den forkerte vej gennem rundkørslen ved Gryderupvej og efter en tur rundt om Boeslunde fortsatte kørslen med rasende hastighed. Det gik ad Gryderupvej og Hulbyvej mod Korsør, og på Skovvejen kørte bilen tre gange venstre om helleanlæggene, inden den endeligt standsede på Helenevej. Føreren af bilen stak af, mens passageren blev anholdt klokken 0.48. Kort efter fandt betjentene frem til den 37-årige, som blev anholdt klokken 2.

Det viste sig, at den 37-årige ikke havde noget kørekort, og at han desuden virkede påvirket af stoffer, og en narkometertest bekræftede, at han var påvirket af amfetamin. De lettiske nummerplader, der sad på bilen, var stjålet den 2. marts i Sorø, og da betjentene undersøgte bilen yderligere, blev der fundet to andre nummerplader og en taske med værktøj.

De to mænd skal i løbet af onsdagen afhøres nærmere af lokalpolitiet i Slagelse.

27.02.15 Brand i hus på Tjørne Alle i Slagelse.

Brand i hus på Tjørne Alle i Slagelse

Fotograf. Simon Paaske - Alarm112-foto.dk

Af. Lasse Antonsen.

Slagelse: Fredag aften måtte Slagelse Brand og Redning rykke ud til brand i et hus på Tjørne Alle i Slagelse. Der var ifølge Alarm112-foto.dk fotograf på stedet ikke tale om nogen større brand, men der havde været en del røgudvikling i huset, som derfor måtte ventileres af brandvæsnet med en røgventilator. En person måtte en tur på sygehuset for tjek for røgforgiftning efter branden. Hvad årsagen til branden er, vides ikke.

Se alle billederne. klik her

25.02.15 Endnu engang brand i den nedlagte virksomhed Sericol i Slagelse.

Endnu engang brand i den nedlagte virksomhed Sericol i Slagelse

Fotograf. Simon Paaske - Alarm112-foto.dk

Af. Lasse Antonsen.

Slagelse: Onsdag aften måtte Slagelse brand og Redning atter engang, rykke ud til en brand i den nedlagte industribygning på Løvegade i Slagelse, som tidligere husede virksomheden Sericol. Bygningen på Løvegade har gennem de seneste år været udsat for en del påsatte brande, hvorfor bygningen også fremstår totalt udbrændt. Onsdag aften var den så gal igen, da en person havde set røg fra bygningen, og derfor tilkaldt brandvæsnet. Heldigvis var der kun tale om et mindre bål i bygningen, som hurtigt blev slukket med en pulverslukker. Mange hjemløse holder til i bygningen, men heldigvis skulle ingen være kommet noget til ved branden.

25.02.15 Voldsomt færdselsuheld på Vestmotorvejen ved Slagelse.

Voldsomt færdselsuheld på Vestmotorvejen ved Slagelse

Fotograf. Simon Paaske - Alarm112-foto.dk

Slagelse: Onsdag eftermiddag klokken 14.01 skete der et alvorligt færdselsuheld på Vestmotorvejen ved Slagelse i vestgående retning ud for rastepladsen ved Antvorskov. En 38-årig kvinde fra Gelsted på Fyn, ville overhale en lastbil, der kørte i første vognbane; men hendes bil blev ramt bagi af en anden bil – ført af en 29-årig mand fra Rødby, der kørte i anden vognbane, hvorved hendes bil blev slynget ud mod autoværnet. Begge vognbaner blev spærret, og trafikken måtte ledes ind gennem rastepladsen, mens redningsmandskabet arbejde på stedet, og køretøjerne blev fjernet.

Den 38-årige kvinde, havde også en 26-årig gravid kvinde fra Odense med som passager, og de måtte begge køres i ambulance til sygehuset til nærmere undersøgelse. De blev heldigvis begge udskrevet fra sygehuset senere på dagen. Bilerne fik begge store materielle skader ved uheldet.

Se alle billederne. klik her

25.02.15 Poltiet slår til mod 62 adresser i operation "Hvepsebo".

Poltiet slår til mod 62 adresser i operation "Hvepsebo"

Videoen her er fra Revvej i Korsør, hvor også flere udenlandske biler blev borttransporteret.

Fotograf. Lasse Antonsen - Alarm112-foto.dk

Det sjællandske politisamarbejde Task Force Indbrud (TFI) har i går onsdag, i tætsamarbejde med Statsadvokaten for særlig økonomisk og international kriminalitet (SØIK), Udlændingestyrelsen, Center Mod Menneskehandel (CMM), SKAT og Rigspolitiet slået tilmod en række adresser i det de kalder operation ”Hvepsebo”.

Der blev i alt anholdt 95 personer, hvoraf 22 personer vurderes at kunne sigtes for overtrædelse af straffelovens § 262a - menneskehandel, bedrageri og dokumentfalsk, og blev idag fremstillet i Grundlovsforhør i Lyngby ret.

De øvrige anholdte personer vurderes at være udnyttede personer i forhold til menneskehandel, hvorfor de vil blive løsladt til sagsbehandling ved Center Mod Menneskehandel.

De anholdte er fortrinsvis rumænske statsborgere, men der er også en mand af syrisk oprindelse, en dansk advokat og en dansk revisor blandt de anholdte.

Der er foretaget anholdelser og ransagninger på 62 forskellige adresser på Sjælland og Lolland - Falster. Bla. på Revvej i Korsør, hvor også flere udenlandske biler blev fjernet med autohjælp. Også i Nakskov, Stenlille, Horbelev, Holeby, Ringsted, Fuglebjerg og Slagelse, blev der ifølge tveast.dk udført ransagninger.

Sagen har været under intensiv efterforskning i de seneste fem måneder i TFI, i tæt samarbejde med det rumænske politi og efterforskningen har afdækket et omfattende kriminelt netværk, der med brug af de menneskehandledes identiteter har bedraget den danske stat (SKAT), banker, långivere og almindelig handlende for meget betydelige beløb. Ifølge tveast.dk er der tale om ca. 54 millioner kroner, som der er vlevet snydt og bedraget for.

Connect via Facebook
Connect via Facebook
Log ind
Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Fødselsdage i dag
spjald
flemse
Husk at udfylde din fødselsdag korrekt i din profil.
Tilfældige billeder...

Nyhedsbrev
Replikboks
Du skal være logget ind for at skrive en replik.

01. September 2014 13:48:40

08. February 2014 23:41:51
Prøv søge funktionen. Hvad er det precist du søger da. Smile

30. January 2014 12:59:39

13. January 2014 20:33:09
Kan man ikke søge efter billeder på en bestemt dato herinde ?

09. January 2014 10:13:47

23. November 2013 12:23:33
Hej hva er det for nogle billeder du tænker på. Der skulle ikke gerne være fjernet noget. MVH. Admin.

16. November 2013 23:47:00
Undskyld, men er der nogle af gallerierne i har fjernet fra siden? Helt præcist efterlyser jeg billeder fra 25/12/2008

27. October 2013 17:59:13
Hej alle. Der vil snart komme flere ting på siden og beklager naturligvis at jeg er kommet bagud pågrund af tidsmangel. Husk nu hvis du gerne vil være fotograf for os at læse under bliv fotograf i

19. August 2013 21:54:52
Hej. Jeg er også i fuld gang, men ting tar tid især når man er kommet bagud og samtidig skal passe skole, barn, job og dette så beklager meget. Men da jeg er igang kommer de seneste opdateringer s

13. August 2013 14:59:49
Savner noget opdatering på siden..

Annoncer fra google
Tilbud på billigt webhotel
Servage
Gode blandede tilbud
Tilbud fra Fullrate
Blandede gode tilbud
Tilbud fra Magasin
Siden dannet på: 0.61 sekunder - 65 Forespørgsler 3,754,331 Unikke besøg