28. July 2014 12:18:52
Navigation
Seneste kommentarer
· Mange tak JankinsJS....
· Uden billederne din ...
Find os på Facebook
Tilfældig Avatar
61 brugere (1.82%)
Har allerede en Avatar.
Column count doesn't match value count at row 1
Besøgende
Velkommen
Mariamadsen
Til Alarm112-foto.dk

Antal brugere3353

Mariamadsen Ny 3 Dage
Naebi 3 Dage
Martinp32 Ny 4 Dage
Mavan Ny 4 Dage
admin 4 Dage
Michael Niemann 5 Dage
johnp6 1 Uge
Stefan Jakobsen 1 Uge
Kim Tornvig 2 Uger
Lars Aarslev 3 Uger

Gæster online1
Besøgende
· Gæster online: 2

· Brugere online: 0

· Antal brugere: 3,353
· Nyeste bruger: Mariamadsen
Chart.dk
Din Ip
23.22.179.210
Køb billige farve patroner
112 App
Hovedfolder: 112-app-banner.jpg
Vupti.dk
Tilbud fra Coolshop
Tilbud fra Cykelpartner
Annoncer fra Google.
Bliv medlem af alarm112-foto
 
Bliv medlem idag helt gratis.

Du skal oprette en konto på siden for at se alle vores billeder, videoer, samt en masse andet indhold. Tilmelding er gratis og tager kun et øjeblik. klik her.

Alternativt kan du nu også bruge din Facebook konto til at oprette dig med. Det eneste du skal gøre er at trykke på "opret med Facebook" i menuen til højre.
22.07.14 Voldsom brand i bil i Korsør.

Voldsom brand i bil i Korsør

Nyheder: bilbrand-fasanstien-0714.jpg

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Lidt før kl. 1 natten til tirsdag, fik politi og brandvæsen en melding om brand i en bil, som stod parkeret i Fasanstien i Korsør ud for nr. 29. Brandvæsnet kom til stedet og måtte kæmpe en kamp for at få bugt med flammerne, da bilens brandstof løb ud under bilen. Ilden blev slukket og der skete ikke skade på andet under branden. Politiet skal nu undersøge sagen nærmere, for at fastslå årsagen til branden.

Se alle billederne klik her

17.07.14 Lastbil spærrede rundkørsel i Korsør.

Lastbil spærrede rundkørsel i Korsør

Nyheder: lastbil-havereret-rundkorsel-korsor.jpg

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: En lastbil spærrede onsdag eftermiddag rundkørslen ved motorvejs afkørsel 42 i Korsør. Lastbilen havde ifølge politiet på stedet, tabt luften, så den ikke kunne køre længere. Politiet kom til stedet for at styre trafikken, så der ikke opstod alt for store trafikale problemer. En tilkaldt kranvogn fra Falck, sørgede for at lasbilen blev trukket væk, så trafikken atter kunne køre.

Se alle billederne klik her

04.07.14 Voldsom brand i Børnehaven Firkløveren i Ishøj.

Voldsom brand i Børnehaven Firkløveren i Ishøj

Nyheder: bornehave-ishoej-martin.jpg

Foto. Martin Ørsted - Alarm112-foto.dk

Af. Lasse Antonsen.

Ishøj: Kort efter kl. 19 onsdag aften, fik politi og brandvæsen en melding om at et skur skulle stå i flammer ved børnehaven Firkløveren i Ishøj.

Ved brandvæsnets ankomst til stedet, havde branden allerede bredt sig til børnehaven og branden var så voldsom, og udviklede på et tidspunkt så meget giftig røg, at politiet måtte varsle med luftsirenen, til at borgerne i området skulle holde sig inden døre og lukke for ventilationen. Kort efter kl. 21 kunne varslen afblæses igen. Skriver sn.dk

Brandfolkene kæmpede i flere timer med at få bugt med flammerne, men ilden nåede at få så godt fat i taget på bygningen, at den bredte sig til hele børnehaven.

Der går noken rum tid før bygningen atter kan bruges, da hele taget er brændt væk påbygningen, mens rensten har fået alvårlig sod og vandskade.

Hvordan branden er opstået, skal politiets teknikkere igang med at undersøge i løbet af de kommende dage.

Se alle billederne fra branden klik her

28.06.14 Voldsom gårdbrand på kyllingefarm i Bolderslev

Voldsom gårdbrand på kyllingefarm i Bolderslev

Af. Lasse Antonsen.

Bolderslev: Torsdag aften udbrød der en voldsom brand på en kyllingefarm på Rebbølvej i Bolderslev. Brandvæsnet blev tilkaldt, men branden var meget omfattende, da den var startet i en maskinhal fyldt med halm.

Den anden ende af hallen, blev brugt til opstalding af heste og her stod 10 heste opstaldet, som alle måtte reddes ud inden ilden fik ordentlig fat. Bygningen var bygget tæt sammen med andre bygninger, så der var stor fare for at ilden skulle brede sig til de øvrige bygninger.

Da gården også havde en kyllingefarm, hvor mange kyllinger gik i en anden bygning på gården, måtte brandvæsnet kæmpe for at ilden ikke skulle sprede sig. Det lykkedes heldigvis også at begrænsede ilden til halmen og maskinbygningen, hvorved kyllingerne ikke var i fare under branden.

Hvordan branden er opstået vides endnu ikke, men teknikkere fra politiet har fredag været ude og undersøge brandstedet, for at få den endelige brandårsag slået fast. Skriver jv.dk

Ingen personer eller dyr skulle være kommet til skade under branden, men der måtte køretøjer fra Tinglev Brandværn, Bolderslev, Hellehvad, Ravsted, Åbenrå, tankvogn fra Tønder, samt tankvogn fra Løgumkloster til at få slukket branden.

Se alle billederne fra branden klik her

25.06.14 Brand i bigballer på gård ved Vemmelev.

Brand i bigballer på gård ved Vemmelev

Nyheder: brand-ydunvej-0614.jpg

Foto. Dominic Jackowski

Af. Lasse Antonsen.

Vemmelev: Ved 8 tiden i går morges, udbrød der brand i en bunke bigballer på en gård på Ydunvej ved Vemmelev. Branden var brudt ud i en bunke bigballer, som stod tæt på en større lade på gården, men brandvæsnet nåede at begrænse ilden til bigballerne, hvorved laden kun fik mindre brandskader. Der var ikke umiddelbart fare for dyr eller mennesker under branden, som hurtigt kunne have udviklet sig til en større brand. Hvordan ilden opstod vides endnu ikke.

Se billederne - Dreng påsætter ild på Slagelse Station for øjnene af alle.

Se billederne - Dreng påsætter ild på Slagelse Station for øjnene af alle

Nyheder: dreng-paasaetter-ild-paa-slagelse-station-1.jpg

Af. Lasse Antonsen.

Slagelse: Ved en gennemgang af mine arkiver, stødte jeg på disse billeder fra 2012, som jeg aldrig fik lagt på siden her, så derfor får i historien nu.

Det var på en indkøbstur til Slagelse med min kæreste, at vi på stationen på vej hjem stødte på drengen her, som er igang med at starte en brand i læskuret på paronen. Som det også ses på billedet er drengen ikke særlig gammel, og episoden her skete midt på eftermiddagen, hvor der er en del mennesker på stationen. Man kan se på billedet at drengen også bemærker at jeg står med min mobil, og er ifærd med at tage nogle billeder af ham, hvilket han virker ligeglad med og fortsætter derfor sit forehavende, hvorefter jeg kommentere for ham at det ikke er iorden at sætte ild til ting, hvilket han også var ligeglad med.

Vi ringede naturligvis også til politiet, og fortalte dem om hændelsen på stationen, som de lovede at sende en patrulje ud og kigge på. Da jeg desværre stod og skulle med toget hjem, nåede jeg ikke at se om politiet kom, samt hvad der videre skete. Syntes bare jeg ville dele dette med jer andre. Kom gerne med kommentar herunder, med din mening om denne episode, og hvordan du ville reagere hvis du kom ud for noget som dette.

Se billederne her, hvor du har mulighed for at se dem i stor størrelse

24.06.14 Endnu en mulig påsat brand i en industribygning på Møllevangen i Korsør.

Endnu en mulig påsat brand i en industribygning på Møllevangen i Korsør

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: I nat måtte brandvæsnet i Korsør atter en gang, rykke ud til en mulig påsat brand i en bygning på Møllevangen i Korsør. Senest var den 21 april i år, hvor brandvæsnet også måtte slukke en brand på samme adresse. Bygningerne på Møllevangen er gamle træbarakker fra krigens tid, og har gennem mange år huset Trykkeriet Buchard, men huser nu lejemål til forskellige formål.

Brand i april gik ud over den bagerste del af bygning, som huser logen Serapions-Ordenen Opus. Branden dengang var meget voldsom og fik hurtigt fat i hele tagkonstruktionen på bygningen, som nedbrændte totalt under branden. Kun få dage senere fastslog politiets teknikker at branden efter al sandsynlighed var påsat, og efterlyste i den forbindelse vidner til branden, samt nogle personer som var blevet observeret omkring brandstedet, på det tidspunkt var branden skulle være brudt ud. logen mistede en del historier og vigtige værdier for logen, som ikke kan genskabes.

Se også: Voldsom brand i erhversejendom på Møllevangen 28 i Korsør

I nat kl. 1.51 måtte brandvæsnet så rykke afsted til Møllevangen, da der var melding om at bygningen mod vejen stod i flammer. Ved ankomst til stedet var der også flammer op af siden på bygningen, hvor ilden var ved at få fat i taget på bygningen. Brandvæsnet nåede dog hurtigt at få slået flammerne ned, hvorved bygningen slap med mindre brandskader. Lokalerne i denne del af bygningen står tomme for tiden.

Kvarteret omkring Møllevangen, har gennem de senste par år været hårdt ramt, af en del påsatte brande på og omkring Møllevangen. I april sidste år, anholdte politiet dog en 35 årig mand for de mange påsatte brande i området. Om der skulle være en sammenhæng mellem brandende, må politiet undersøge nærmere, ligesom teknikkere i løbet af de kommende dage skal undersøge brandstedet, for at fastslå den endelige brandårsag.

Se også: Mand anholdt efter brand i Korsør

Se alle billederne fra branden klik her

23.06.14 Hyggelig Sankt Hans aften ved Kvarterhuset på Motalavej i Korsør.

Hyggelig Sankt Hans aften ved Kvarterhuset på Motalavej i Korsør

Nyheder: sankt-hans-motalavej-2014.jpg

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Rigtig mange mennesker mødte igår op, da der var inviteret til Sankt Hans aften ved Kvarterhuset på Motalavej i Korsør. Vejret var lækkert og arrangørerne havde da også lagt op til en ordentlig midsommerfest for beboerne i kvarteret. Der kunne købes pølser, slushice, kaffe, the, mm. og formand for Boligkorsør, var mødt op for at give en midsommer tale. Pigerne fra systuen i Kvarterhuset, havde lavet en meget flot heks til bålet, som blev betraktet med stor glæde fra kvarterets børn og unge. Stemningen var rigtig god hele aftenen, hvor alle nød bålet og hindanden i det gode vejr med højt humør.

Se alle billederne fra aftenen her

22.06.14 Voldsom brand i pavilion ved børnehaven Smørblomsten i Korsør.

Voldsom brand i pavilion ved børnehaven Smørblomsten i Korsør

 Nyheder: brand-smoerblomsten-korsor.jpg

Foto. Dorthe Garthausen Weitmann fra Korsør. 

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Søndag måtte Falck i Korsør, rykke ud hele 2 gange til Børnehaven Smørblomsten i Jens Baggesens Gade i Korsør, da unge havde påsat brand på børnehavens legeplads.

Første gang var kl. 13.26 hvor ukendte gerningsmænd havde sat ild til en bunke halm, bag børnehaven. Brandvæsnet kom til stedet og fik slukket flammerne i halmen, uden der skete yderligere skade på bygninger eller lign.

kl. 17.41 var den gal igen. Her fik brandvæsnet melding om at, der var ild i noget halm ved børnehavens store pavilion. Ved brandvæsnets ankomst til børnehaven, stod hele den store pavilion i lys lue og var fuldstændig overtændt. Branden var så voldsom, at den sendte en stor sort søjle af røg op over byen, som kunne ses helt fra Halsskov siden af byen. Det tog brandvæsnet en lille time at slukke branden. Ingen kom noget til ved branden, som efter al sandsynlighed også er pasat, da der hverken er strøm eller lign. i pavilionen der skulle kunne starte en naturlig brand. Politiet skal nu undersøge omstændighederne ved branden nærmere.

Se alle billederne klik her

31.05.14 Dyreskue og Traktortræk i Roskilde - Se billederne her.

Dyreskue og Traktortræk i Roskilde 2014

Af. Lasse Antonsen.

Roskilde: Roskilde slog igen i år dørene op for det årlige dyreskue. Vi på Alarm112-foto.dk var med en af dagene og tog en masse billeder og video. Vi har derfor samlet det hele her så du kan se hvordan det så ud på dyreskuet. Der var også traktortræk på pladsen, som vi lavede en lille video med som du kan se ovenfor.

Se alle billederne fra årets Dyreskue klik her

Connect via Facebook
Connect via Facebook
Log ind
Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Fødselsdage i dag
knuderik
Husk at udfylde din fødselsdag korrekt i din profil.
Tilfældige billeder...

Nyhedsbrev
Replikboks
Du skal være logget ind for at skrive en replik.

08. February 2014 23:41:51
Prøv søge funktionen. Hvad er det precist du søger da. Smile

30. January 2014 12:59:39

13. January 2014 20:33:09
Kan man ikke søge efter billeder på en bestemt dato herinde ?

09. January 2014 10:13:47

23. November 2013 12:23:33
Hej hva er det for nogle billeder du tænker på. Der skulle ikke gerne være fjernet noget. MVH. Admin.

16. November 2013 23:47:00
Undskyld, men er der nogle af gallerierne i har fjernet fra siden? Helt præcist efterlyser jeg billeder fra 25/12/2008

27. October 2013 17:59:13
Hej alle. Der vil snart komme flere ting på siden og beklager naturligvis at jeg er kommet bagud pågrund af tidsmangel. Husk nu hvis du gerne vil være fotograf for os at læse under bliv fotograf i

19. August 2013 21:54:52
Hej. Jeg er også i fuld gang, men ting tar tid især når man er kommet bagud og samtidig skal passe skole, barn, job og dette så beklager meget. Men da jeg er igang kommer de seneste opdateringer s

13. August 2013 14:59:49
Savner noget opdatering på siden..

23. April 2013 12:24:48
hej. Smile

Annoncer fra google
Tilbud på billigt webhotel
Servage
Gode blandede tilbud
Tilbud fra Fullrate
Blandede gode tilbud
Tilbud fra Magasin
Tilbud fra Streetman
Siden dannet på: 0.46 sekunder - 53 Forespørgsler 2,901,169 Unikke besøg