31. October 2014 12:13:25
Navigation
Seneste kommentarer
· Mange tak JankinsJS....
· Uden billederne din ...
Find os på Facebook
Tilfældig Avatar
67 brugere (1.99%)
Har allerede en Avatar.
Column count doesn't match value count at row 1
Besøgende
Velkommen
gkqk6jgh
Til Alarm112-foto.dk

Antal brugere3373

gkqk6jgh Ny02:10:45
Naebi 3 Dage
Mette Reendahl Rahbek Ny 3 Dage
trikker 4 Dage
bo jensen 4 Dage
Lars Aarslev 4 Dage
admin 4 Dage
Carsten Husen 5 Dage
Nicolaj Fynne Svensson 5 Dage
anne jensen 1 Uge

Gæster online2
Besøgende
· Gæster online: 3

· Brugere online: 0

· Antal brugere: 3,373
· Nyeste bruger: gkqk6jgh
Chart.dk
Din Ip
54.227.41.242
Køb billige farve patroner
112 App
Hovedfolder: 112-app-banner.jpg
Vupti.dk
Tilbud fra Coolshop
Tilbud fra Cykelpartner
Annoncer fra Google.
Bliv medlem af alarm112-foto
 
Bliv medlem idag helt gratis.

Du skal oprette en konto på siden for at se alle vores billeder, videoer, samt en masse andet indhold. Tilmelding er gratis og tager kun et øjeblik. klik her.

Alternativt kan du nu også bruge din Facebook konto til at oprette dig med. Det eneste du skal gøre er at trykke på "opret med Facebook" i menuen til højre.
26.10.14 Tunnel øvelse 2014: Tog afsporet og brudt i brand under Storebælt

Tunnel øvelse 2014: Tog afsporet og brudt i brand under Storebælt

Af. Lasse Antonsen.

Kl. 2.16 i nat indløb meldingen om brand i et tog i storebæltstunnelen og dermed var den årlige fuldscala øvelse under Storebælt igang. Over 1000 mennesker har i år været med under den store øvelse, hvor beredskaber fra både Korsør, Skælskør, Slagelse, Sorø, København, beredskabstyrelsen i Næstsved, Præhospital, Sygehuse, Politiet, Nyborg, Odense, DSB, Banedanmark, samt en masse statister, som skulle være enten tilskadekomne eller folk som selv kunne gå efter ulykken i tunnelen.

Scenariet var denne gang et passagertog, som var brudt i brand i det nordlige tunnelrør under Storebælt. I toget befandt sig godt 400 mennesker, hvoraf de 90 var tilskadekomne som skulle frigøres og hjælpes ud af beredskabet. 

De ca. 300 uskadte passagere fra toget, blev kørt til Korsør station med et evakueringstog, hvor busser holdt klar til af tage imod dem. På ventepladsen ved Korsør station, havde Beredskabsstyrelsen opsat behandler pladser til de mange tilskadekomne, som blev fragtet op fra tunnelen med beredskabets hjælp, hvor de kunne blive behandlet inden ambulancer som holdt standby sørgede for videre transport til de forskellige sygehuse. 

Scenariet var denne gang et passagertog, som var brudt i brand i det nordlige tunnelrør under Storebælt. I toget befandt sig godt 400 mennesker, hvoraf de 90 var tilskadekomne som skulle hjælpes ud.

Øvelsen sluttede kl. 5.30 (vintertid) imorges, og med nattens skift til vintertid, fik øvelsen en time mere at løbe på. Øvelsen skulle være forløbet yderst tilfredsstillende skriver politiet i en pressemeddelelse idag. Øvelsen vil nu blive evalueret af kontaktgruppen, som forventer at have en rapport klar til december.

Se alle billederne fra aktiviteterne omkring Korsør station under øvelsen. klik her

23.10.14 værestedet Basen laver succes på Motalavej i Korsør.

Værestedet Basen laver succes på Motalavej i Korsør

Af. Lasse Antonsen

Korsør: Basen på Motalavej i Korsør, afholdte søndag eftermiddag Bingo Banko i Kvarterhuset på Motalavej. Banko spillet blev afholdt af Basen og idéen var at samle de unge og deres familier om en fælles aktivitet. Gevinsterne til banko spillet var ting, som de unge fra Basen selv havde været rundt og samle hos de lokale erhversdrivende, som donerede de forskellige ting til spillet. Ud af de mange erhversdrivende de unge var rundt hos, var det kun meget få af dem som ikke ville sponsorere noget til spillet. Blandt gevinsterne der blev samlet ind, var bla. Iphone covers, tøj, slik, legetøj og meget andet.

Basen er en del af det kommunale projekt"Motalavej & Ringparken", et projekt som startede i januar 2011. Projektet består af forskellige kommunale aktører som er rykket sammen og sidder fysisk ude i boligområderne, hvor de kan være i tæt kontakt med de unge. Projektet har et større samarbejde med Politiet og boligselskaberne, samt en masse andre aktører. Efter projektet er startet, er der blevet arbejdet intensivt med de unge i kvarteret, for at fastholde dem i forskellige aktiviteter, hjælp til jobsøgning, lektie cafe, mm. Alt sammen for at holde dem fra balladen og ude af den kriminelle løbebane.

Projektet har tilsyneladende haft en god effekt, hvor det er lykkedes af skabe ro i kvarteret.
Basen har ingen faste lokaler, men låner lokaler af Kvarterhuset i Korsør og laver aktiviteter hver weekend, samt i ferier og på helligdage. Når vejret er til det bliver aktiviterne lavet på græs arialerne forskellige steder i boligområdet. 

Politiet og brandvæsnet har siden januar heller ikke haft meget at se til på Motalavej. Brandvæsnet har siden januar kun været til en containerbrand ved ældreboligerne på Motalavej, samt en bilbrand i Fasanstien på den anden side af gaden, hvor brandårsagen dog er ukendt. Politiet har tilsyneladende heller ikke haft meget at se til på Motalavej siden januar, andet end til mindre almindelige politi opgaver.

I videoen ovenfor til venstre kan du se et interview med souschef Khalil Hussein, som vi snakkede med under banko spillet i Kvarterhuset søndag. I videoen til højre kan du se et lille sammenklip fra selve banko spillet.

Se alle billederne fra banko spillet. klik her

21.10.14 Nedrivning på Motalavej i Korsør: Tirsdag røg det sidste stykke.

Nedrivning på Motalavej i Korsør: Tirsdag røg det sidste stykke

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Tirsdag formiddag røg så den sidste bid, af ialt 105 lejeboligere på Motalavej i Korsør. Grunden til nedrivningen er at Bolig Korsør gennem længere tid har haft svært ved at få lejet boligerne ud. Derfor valgte de at nedrive ialt 105 boliger på Motalavej og Fasanstien.

På fundamentet af 2 af de i alt 5 blokke der er revet ned, er der i stedet bygget helt nye handicap boliger. Resten af det nu tomme arial hvor blokkene stod, skal i fremtiden være åbne områder, med boldbane, markedsplads mm.

Tirsdag var så dagen hvor den sidste bid af blokkene skulle væltes, og Alarm112-foto.dk var med da det skete, som kan ses i videoen ovenfor til venstre. Til højre har vi lavet en video der følger nedrivningen stykke for stykke, fra de startede.

Se alle billederne fra nedrivningen klik her

19.10.14 Større olieforurening i Korsør.

Større olieforurening i Korsør

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Falck i Korsør modtog kl. 17.02 en melding om et oliespild på kørebanen på Tårnborgvej ved motorvejstilkørsel 42. Da brandvæsnet kom til stedet, blev det konstateret at spildet var større en først antaget. Olien på vejen strakte sig fra Tårnborgvej ved motorvejen og helt frem til Violvej i Svenstrup, ialt en strækning på ca. 3 km.

En tankvogn fra Slagelse brandvæsen blev derfor tilkaldt, som har nogle specielle dyser monteret under bilen til at spule vejen. Ifølge indsatlederen på stedet, spulede tankvognen fra Slagelse vejen fra Svenstrup mod Korsør, mens Falck folkene fra Korsør tog sig af spildet på Tårnborgvej og i rundkørslen ved motorvejen.

Vejen var meget glat på grund af spildet og man valgte derfor at sætte advarsler op til bilisterne, mens rensningen af kørebanen stod på. Det tog brandvæsnet et par timer før vejen var spulet og trafikken atter kunne køre normalt igen.

Se alle billederne klik her

11.10.14 800 grise døde ved voldsom gårdbrand i Sorø.

800 grise døde ved voldsom gårdbrand i Sorø

Af. Lasse Antonsen.

Sorø: Ca. 20 min efter Sorø havde modtaget en melding om en gårdbrand på Ll. Ebberupvej ved Slagelse, indløb der endnu en melding om en gårdbrand, denne gang på St. Ladegårdsvej i Sorø. Ved ankomsten til stedet stod en større staldbygning i flammer.

Der gik ikke lang tid efter Sorø brandvæsen var landet ved branden, før de måtte tilkalde forstærkninger fra Ringsted Brandvæsen, samt Beredskabsstyrelsen i Næstved, for at slukke den meget omfattende brand.

I første omgang lød meldingerne fra vores fotograf på stedet om at grisene skulle være blevet flyttet i sikkerhed i en anden stald, men efter noget tid havde ilden tilsyneladende også brædt sig til denne bygning, og ca 800 griser skulle derfor være blevet aflivet af en tilkaldt dyrlæge, eller døde som følge af branden, skriver sn.dk her til aften.

Ingen mennesker skulle være kommet tilskade i forbindelse med branden. Politiet valgte efter kort tid at spærre hele vejen af, der går ned mod gården for at holde nysgerrige væk fra stedet, så de kunne få arbejdsro ved brandstedet.

Se alle billederne fra branden klik her

11.10.14 Brand på Gård lidt uden for Slagelse.

Brand på Gård lidt uden for Slagelse

Af. Lasse Antonsen.

Slagelse: Ved 16 tiden i eftermiddags modtog brandvæsnet en melding om brand i en landejendom på Ll. Ebberupvej lidt uden for Slagelse. Branden var brudt ud i en tilbygning på ejendommen, som udbrændte totalt.

Der var tilsyneladende ikke nogen hjemme da der i eftermiddags brød en brand ud på en landejendom ved Slagelse. Branden havde godt fat i en tilbygning bag ejendommen, men det lykkedes dog brandvæsnet at redde selve huset.

Hvordan branden er opstået vides endnu ikke, men teknikkere fra politiet skal formentligt undersøge stedet, for at fastslå hvad årsagen til branden var. Ingen personer eller dyr skulle være kommet til skade ved branden.

Se alle billederne fra branden klik her

11.10.14 Voldsom brand i etageejendom i Sønderborg.

Voldsom brand i etageejendom i Sønderborg

Af. Lasse Antonsen.

Sønderborg: En voldsom brand hærgede ved 4.30 tiden imorges en etageejendom på Primulavej i Sønderborg. Branden var så voldsom at 4 lejligheder er brændt, samt at ilden nåede at brede sig til tagkonstruktionen på bygningen. Varmen fik også noget af altanerne til at falde sammen.

Branden er ifølge jv.dk formentlig startet i en knallert, som har stået til opladning ved bygningen, hvor flammerne hurtigt havde fået fat i de træbeklædte altaner, og videre op til taget.

Familierne i de brændte lejligheder er nu blevet genhuset og der går formentlig noget tid før de atter kan vende hjem til deres bolig. Alle beboerne blev hurtigt evakueret under branden og der var derfor kun en enkelt person, som havde symptomer på røgforgiftning og kom derfor til et tjek på sygehuset oplyser Sydjyllands politi overfor jv.dk, men personen skulle dog være udskrevet igen.

Se billederne af skaderne efter branden klik her

3 - 5.10.14 Større militær øvelse i Korsør.

Større militær øvelse i Korsør

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Militæret afholdte fra fredag til søndag i sidste weekend, en større militær øvelse i Korsør. Ifølge kilder på Facebook skulle der være tale om øvelsen "Holger Danske". Hvad precist denne øvelse gik ud på vides ikke, da den tilsyneladende var meget hemmelig. De vagter der var opstaldet ved de forskellige øvelses steder i byen, var i hvertfald ikke glade for pressens tilstedeværelse.

Større terror øvelse

Militæret har været igang med ind til flere øvelser over de sidste ugers tid. Også i Næstved søndag den 28 september, hvor der blev afholdt en større terror øvelse i Næstved Storcenter. Her var en del figuranter inde i centeret for at agere terrorister, hvor en større militær styrke så skulle storme centeret for at fange terroristerne. Øvelsen i Næstved Storcenter var en af de største militære øvelser der nogensinde er afholdt i Danmark, hvor styrker fra andre lande også var deltagere, bla. med store helikoptere fra bla. Tyskland, samt frømandskorpset mm.

Under de mange øvelser har flere af helikopterne, holdt til på den store plæne på Flådestation Korsør, hvor borgerne har kunnet se dem over de senere ugers tid, samt i luften over byen.

Alle øvelser skulle nu efter sigende være overstået og der skulle atter være ro igen.

Se alle billederne klik her

12.09.14 Mindre brand på bofællesskabet Halsebyvænge ved Korsør.

Mindre brand på bofællesskabet Halsebyvænge ved Korsør

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Lørdag aften måtte brandvæsnet rykke ud til en brand i bofællesskabet Halsebyvænge lidt uden for Korsør. Der var af ukendte årsager brudt en brand ud i en madras, på en af beboernes værelse, men en af opsynsfolkene på stedet, havde tilsyneladende allerede slukket branden, med en vandslukker inden brandvæsnet nåede frem til stedet. Brandvæsnet sørgede derfor, for at ventilere stedet for røg, med en røgventilator, inden skadeservice kunne begynde rengøringen.

Det er dog ikke første gang der er brand på stedet. Senest for nogle måneder siden, måtte brandvæsnet slukke en voldsom brand, på en af de andre beboeres værelse. Den gang var det angiveligt beboeren selv som havde antændt branden. Det er dog tilsyneladende sket flere andre gange, at beboere selv har antændt en brand på stedet, men om dette var tilfældet lørdag aften vides ikke.

Der skete kun mindre røgskade efter branden lørdag aften, og skadeservice påbegyndte rengøringen efter branden, allerede kort tid efter brandvæsnet havde forladt stedet. 

Se alle billederne fra branden klik her

27.08.14 Sæl i Korsør har skabt stor debat og harme på Facebook.

Sæl i Korsør har skabt stor debat og harme på Facebook

Nyheder: sael-ved-roklubben-2014.jpg

Foto. Lasse Antonsen - Alarm112-foto.dk

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Sælen der har fået navnet "Luffe" og som gennem den sidste uges tid, har holdt til ved Korsør Roklub, er efter den har været i medierne, blevet noget af en seværdighed og tilløbsstykke for folk, som rigtig gerne selv vil se sælen, samt få et billede af den. Dette har dog over de sidste par dage, skabt en del debat og harme på Facebook, hvor folk mener at det er virkelig synd og stressende for sælen, med de mange mennesker som dagligt, kommer for at kigge til den.

Alarm112-foto.dk har idag været i telefonisk kontakt med Henrik Lykke Sørensen, fra Skov og Naturstyrelsen, for at få en kommentar på hvad der er rigtigt og forkert i forhold til sælens levevilkår, samt hvor grænsen går for ikke at skade dens natur.

Henrik Løkke Sørensen udtaler overfor Alarm112-foto.dk, at det ikke skulle være et problem for sælen, at de mange mennesker besøger den dagligt og får et billede af den. Han opfordre dog til ikke at komme for tæt på, da dette kan forstyrre dens natur, og fortsætter. Jeg er ikke bekymret for sælen, hvis folk skulle vælge at prøve og klappe den eller lign. Dog er jeg mere bekymret for de mennesker der prøver at røre den, da den har mange bakterier i pælsen, som i værstefald kan være farlige for mennesker. Skulle den gå hen og føle sig truet, kan den dog også finde på og gå til angreb, men jeg ser ikke noget problem i at mange ser til den, hvis de blot respektere det er et vildt dyr og derved holder en passende afstand til den. Henrik Løkke Sørensen mener også at sælen bare vil fortrække sig, hvis opmærksomheden skulle gå hen og blive for stor for den, så derfor skulle der ikke være et problem i menneskers tilstedeværelse, slutter han.

Connect via Facebook
Connect via Facebook
Log ind
Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Fødselsdage i dag
Annemette
malen84
Husk at udfylde din fødselsdag korrekt i din profil.
Tilfældige billeder...

Nyhedsbrev
Replikboks
Du skal være logget ind for at skrive en replik.

20. October 2014 12:54:36

20. October 2014 12:53:34

01. September 2014 13:48:40

08. February 2014 23:41:51
Prøv søge funktionen. Hvad er det precist du søger da. Smile

30. January 2014 12:59:39

13. January 2014 20:33:09
Kan man ikke søge efter billeder på en bestemt dato herinde ?

09. January 2014 10:13:47

23. November 2013 12:23:33
Hej hva er det for nogle billeder du tænker på. Der skulle ikke gerne være fjernet noget. MVH. Admin.

16. November 2013 23:47:00
Undskyld, men er der nogle af gallerierne i har fjernet fra siden? Helt præcist efterlyser jeg billeder fra 25/12/2008

27. October 2013 17:59:13
Hej alle. Der vil snart komme flere ting på siden og beklager naturligvis at jeg er kommet bagud pågrund af tidsmangel. Husk nu hvis du gerne vil være fotograf for os at læse under bliv fotograf i

Annoncer fra google
Tilbud på billigt webhotel
Servage
Gode blandede tilbud
Tilbud fra Fullrate
Blandede gode tilbud
Tilbud fra Magasin
Siden dannet på: 0.63 sekunder - 53 Forespørgsler 3,218,511 Unikke besøg