21. October 2014 15:32:11
Navigation
Seneste kommentarer
· Mange tak JankinsJS....
· Uden billederne din ...
Find os på Facebook
Tilfældig Avatar
66 brugere (1.96%)
Har allerede en Avatar.
Column count doesn't match value count at row 1
Besøgende
Velkommen
KajOve Andersen
Til Alarm112-foto.dk

Antal brugere3369

KajOve Andersen Ny03:28:50
Mathias Hansen Ny18:04:36
kabulkavalera Ny 1 Dag
Naebi 1 Dag
admin 1 Dag
Ronny H Zeuch 1 Dag
kent1605vahlun 1 Uge
Dorte Liljegren Gam 1 Uge
milsen81 1 Uge
perkilde 2 Uger

Gæster online0
Besøgende
· Gæster online: 1

· Brugere online: 0

· Antal brugere: 3,369
· Nyeste bruger: KajOve Andersen
Chart.dk
Din Ip
54.167.75.155
Køb billige farve patroner
112 App
Hovedfolder: 112-app-banner.jpg
Vupti.dk
Tilbud fra Coolshop
Tilbud fra Cykelpartner
Annoncer fra Google.
Bliv medlem af alarm112-foto
 
Bliv medlem idag helt gratis.

Du skal oprette en konto på siden for at se alle vores billeder, videoer, samt en masse andet indhold. Tilmelding er gratis og tager kun et øjeblik. klik her.

Alternativt kan du nu også bruge din Facebook konto til at oprette dig med. Det eneste du skal gøre er at trykke på "opret med Facebook" i menuen til højre.
19.10.14 Større olieforurening i Korsør.

Større olieforurening i Korsør

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Falck i Korsør modtog kl. 17.02 en melding om et oliespild på kørebanen på Tårnborgvej ved motorvejstilkørsel 42. Da brandvæsnet kom til stedet, blev det konstateret at spildet var større en først antaget. Olien på vejen strakte sig fra Tårnborgvej ved motorvejen og helt frem til Violvej i Svenstrup, ialt en strækning på ca. 3 km.

En tankvogn fra Slagelse brandvæsen blev derfor tilkaldt, som har nogle specielle dyser monteret under bilen til at spule vejen. Ifølge indsatlederen på stedet, spulede tankvognen fra Slagelse vejen fra Svenstrup mod Korsør, mens Falck folkene fra Korsør tog sig af spildet på Tårnborgvej og i rundkørslen ved motorvejen.

Vejen var meget glat på grund af spildet og man valgte derfor at sætte advarsler op til bilisterne, mens rensningen af kørebanen stod på. Det tog brandvæsnet et par timer før vejen var spulet og trafikken atter kunne køre normalt igen.

Se alle billederne klik her

11.10.14 800 grise døde ved voldsom gårdbrand i Sorø.

800 grise døde ved voldsom gårdbrand i Sorø

Af. Lasse Antonsen.

Sorø: Ca. 20 min efter Sorø havde modtaget en melding om en gårdbrand på Ll. Ebberupvej ved Slagelse, indløb der endnu en melding om en gårdbrand, denne gang på St. Ladegårdsvej i Sorø. Ved ankomsten til stedet stod en større staldbygning i flammer.

Der gik ikke lang tid efter Sorø brandvæsen var landet ved branden, før de måtte tilkalde forstærkninger fra Ringsted Brandvæsen, samt Beredskabsstyrelsen i Næstved, for at slukke den meget omfattende brand.

I første omgang lød meldingerne fra vores fotograf på stedet om at grisene skulle være blevet flyttet i sikkerhed i en anden stald, men efter noget tid havde ilden tilsyneladende også brædt sig til denne bygning, og ca 800 griser skulle derfor være blevet aflivet af en tilkaldt dyrlæge, eller døde som følge af branden, skriver sn.dk her til aften.

Ingen mennesker skulle være kommet tilskade i forbindelse med branden. Politiet valgte efter kort tid at spærre hele vejen af, der går ned mod gården for at holde nysgerrige væk fra stedet, så de kunne få arbejdsro ved brandstedet.

Se alle billederne fra branden klik her

11.10.14 Brand på Gård lidt uden for Slagelse.

Brand på Gård lidt uden for Slagelse

Af. Lasse Antonsen.

Slagelse: Ved 16 tiden i eftermiddags modtog brandvæsnet en melding om brand i en landejendom på Ll. Ebberupvej lidt uden for Slagelse. Branden var brudt ud i en tilbygning på ejendommen, som udbrændte totalt.

Der var tilsyneladende ikke nogen hjemme da der i eftermiddags brød en brand ud på en landejendom ved Slagelse. Branden havde godt fat i en tilbygning bag ejendommen, men det lykkedes dog brandvæsnet at redde selve huset.

Hvordan branden er opstået vides endnu ikke, men teknikkere fra politiet skal formentligt undersøge stedet, for at fastslå hvad årsagen til branden var. Ingen personer eller dyr skulle være kommet til skade ved branden.

Se alle billederne fra branden klik her

11.10.14 Voldsom brand i etageejendom i Sønderborg.

Voldsom brand i etageejendom i Sønderborg

Af. Lasse Antonsen.

Sønderborg: En voldsom brand hærgede ved 4.30 tiden imorges en etageejendom på Primulavej i Sønderborg. Branden var så voldsom at 4 lejligheder er brændt, samt at ilden nåede at brede sig til tagkonstruktionen på bygningen. Varmen fik også noget af altanerne til at falde sammen.

Branden er ifølge jv.dk formentlig startet i en knallert, som har stået til opladning ved bygningen, hvor flammerne hurtigt havde fået fat i de træbeklædte altaner, og videre op til taget.

Familierne i de brændte lejligheder er nu blevet genhuset og der går formentlig noget tid før de atter kan vende hjem til deres bolig. Alle beboerne blev hurtigt evakueret under branden og der var derfor kun en enkelt person, som havde symptomer på røgforgiftning og kom derfor til et tjek på sygehuset oplyser Sydjyllands politi overfor jv.dk, men personen skulle dog være udskrevet igen.

Se billederne af skaderne efter branden klik her

3 - 5.10.14 Større militær øvelse i Korsør.

Større militær øvelse i Korsør

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Militæret afholdte fra fredag til søndag i sidste weekend, en større militær øvelse i Korsør. Ifølge kilder på Facebook skulle der være tale om øvelsen "Holger Danske". Hvad precist denne øvelse gik ud på vides ikke, da den tilsyneladende var meget hemmelig. De vagter der var opstaldet ved de forskellige øvelses steder i byen, var i hvertfald ikke glade for pressens tilstedeværelse.

Større terror øvelse

Militæret har været igang med ind til flere øvelser over de sidste ugers tid. Også i Næstved søndag den 28 september, hvor der blev afholdt en større terror øvelse i Næstved Storcenter. Her var en del figuranter inde i centeret for at agere terrorister, hvor en større militær styrke så skulle storme centeret for at fange terroristerne. Øvelsen i Næstved Storcenter var en af de største militære øvelser der nogensinde er afholdt i Danmark, hvor styrker fra andre lande også var deltagere, bla. med store helikoptere fra bla. Tyskland, samt frømandskorpset mm.

Under de mange øvelser har flere af helikopterne, holdt til på den store plæne på Flådestation Korsør, hvor borgerne har kunnet se dem over de senere ugers tid, samt i luften over byen.

Alle øvelser skulle nu efter sigende være overstået og der skulle atter være ro igen.

Se alle billederne klik her

12.09.14 Mindre brand på bofællesskabet Halsebyvænge ved Korsør.

Mindre brand på bofællesskabet Halsebyvænge ved Korsør

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Lørdag aften måtte brandvæsnet rykke ud til en brand i bofællesskabet Halsebyvænge lidt uden for Korsør. Der var af ukendte årsager brudt en brand ud i en madras, på en af beboernes værelse, men en af opsynsfolkene på stedet, havde tilsyneladende allerede slukket branden, med en vandslukker inden brandvæsnet nåede frem til stedet. Brandvæsnet sørgede derfor, for at ventilere stedet for røg, med en røgventilator, inden skadeservice kunne begynde rengøringen.

Det er dog ikke første gang der er brand på stedet. Senest for nogle måneder siden, måtte brandvæsnet slukke en voldsom brand, på en af de andre beboeres værelse. Den gang var det angiveligt beboeren selv som havde antændt branden. Det er dog tilsyneladende sket flere andre gange, at beboere selv har antændt en brand på stedet, men om dette var tilfældet lørdag aften vides ikke.

Der skete kun mindre røgskade efter branden lørdag aften, og skadeservice påbegyndte rengøringen efter branden, allerede kort tid efter brandvæsnet havde forladt stedet. 

Se alle billederne fra branden klik her

27.08.14 Sæl i Korsør har skabt stor debat og harme på Facebook.

Sæl i Korsør har skabt stor debat og harme på Facebook

Nyheder: sael-ved-roklubben-2014.jpg

Foto. Lasse Antonsen - Alarm112-foto.dk

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Sælen der har fået navnet "Luffe" og som gennem den sidste uges tid, har holdt til ved Korsør Roklub, er efter den har været i medierne, blevet noget af en seværdighed og tilløbsstykke for folk, som rigtig gerne selv vil se sælen, samt få et billede af den. Dette har dog over de sidste par dage, skabt en del debat og harme på Facebook, hvor folk mener at det er virkelig synd og stressende for sælen, med de mange mennesker som dagligt, kommer for at kigge til den.

Alarm112-foto.dk har idag været i telefonisk kontakt med Henrik Lykke Sørensen, fra Skov og Naturstyrelsen, for at få en kommentar på hvad der er rigtigt og forkert i forhold til sælens levevilkår, samt hvor grænsen går for ikke at skade dens natur.

Henrik Løkke Sørensen udtaler overfor Alarm112-foto.dk, at det ikke skulle være et problem for sælen, at de mange mennesker besøger den dagligt og får et billede af den. Han opfordre dog til ikke at komme for tæt på, da dette kan forstyrre dens natur, og fortsætter. Jeg er ikke bekymret for sælen, hvis folk skulle vælge at prøve og klappe den eller lign. Dog er jeg mere bekymret for de mennesker der prøver at røre den, da den har mange bakterier i pælsen, som i værstefald kan være farlige for mennesker. Skulle den gå hen og føle sig truet, kan den dog også finde på og gå til angreb, men jeg ser ikke noget problem i at mange ser til den, hvis de blot respektere det er et vildt dyr og derved holder en passende afstand til den. Henrik Løkke Sørensen mener også at sælen bare vil fortrække sig, hvis opmærksomheden skulle gå hen og blive for stor for den, så derfor skulle der ikke være et problem i menneskers tilstedeværelse, slutter han.

26.08.14 Korsør har fået besøg af en sæl ved Korsør Roklub.

Korsør har fået besøg af en sæl, som holder til ved den lokale Roklub

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: En sæl har for tiden taget bolig ved Korsør Roklub. Sælen som har været der en uges tid, er nu blevet et helt tilløbsstykke for byens borger, som strømmer til for at se den lille søde sæl, som virker meget tam og man kan derfor komme helt tæt på den.

Selv om sælen virker meget menneskevandt, opfordres folk dog til ikke at komme for tæt på, oplyser Stefan Springborg som er vildtkonsulent hos Naturstyrelsen, overfor TV2-Øst. Sælen kan nemlig tro at vi mennesker er af samme art, og den kan derfor godt finde på at gå til angreb udtaler han. Selv om sælen er lille, skulle den være ufattelig hurtig, og samtidig have et skarpt tandsæt. Et bid af den vil derfor svare til at blive bidt af en virkelig stor hund, siger han.

Nogle af de mennesker der har besøgt sælen, har dog også troet at den kunne være syg, siden den holder til lige netop der, og siden man kan komme så tæt på. Nogle borgere har derfor haft kontakt med Dyrenes Beskyttelse. Ifølge Localeyes.dk oplysninger, har en dyrlæge derfor allerede været ved Roklubben, for at tilse sælen, som ikke skulle fejle noget og derfor være helt sund og rask.

Hvorfor sælen har valgt netop dette sted, er der ingen der ved, men en masse mennesker har haft nogle forskellige teorier om at sælen, kunne stamme fra et fangeskab et sted, hvilket også ville være årsagen til at den ikke er bange for mennesker. Dette er dog ikke blevet bekræftet nogen steder, men sælen ser dog ud til at trives ved Roklubben i Korsør, og vælger dog at svømme sin vej, når opmærksomheden fra de mange besøgende bliver for meget.

Da Alarm112-foto.dk igår var ved Roklubben for at filmen den, valgte den også efter noget tid, at fortrække sig og kunne kort tid efter ses svømme rundt i noret, hvor den med jævne mellemrum stak hovedet op, for at se om vi var gået, så den atter kunne komme op på sin plads i solen. Se videoen af sælen ovenfor, hvor det også kan ses, hvor tæt man egentlig kan komme på sælen.

Se alle billederne af sælen klik her

25.08.14 Mindre brand på Forlev losseplads ved Vemmelev.

Mindre brand på Forlev losseplads ved Vemmelev

Af. Lasse Antonsen.

Forlev: Søndag ved 16.30 tiden blev brandvæsnet alarmeret om en brand på Forlev losseplads ved Vemmelev. En mindre brand var brudt ud på området i en bunke med affald. Branden havde ifølge naboer til lossepladsen, tilsyneladende brændt dagen igennem, hvor den havde sendt en generene røg ind over en nærliggende gård. Ved 16.30 tiden valgte sønnen på gården, dog at undersøge hvor røgen kom fra og opdagede at der stod røg og flammer op, fra en bunke med affald inde på Forlev losseplads område, hvorefter han alarmerede brandvæsnet. Falck i Korsør rykkede derfor ud med en sprøjte og tankvogn, hvorefter de kæmpede med flammerne i godt et par timer inden branden var slukket. Selv om der stod en maskine tæt på bunken med det brændende affald, nåede ilden dog ikke at brede sig til denne. Hvordan ilden er opstået vides ikke, men der kan dog være tale om en selvantændelse i affaldet.

Se alle billederne fra branden klik her

23.08.14 Maritime dage i Korsør (Vanddag 2014)

Maritime dage i Korsør (Vanddag 2014)

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Traditionen tro blev der igen i år, afholdt Maritime dage (Vanddag) på havnen i Korsør. Dagen igennem kunne man opleve en masse forskellige ting, bla. åbnede Korsør Produktionshøjskole deres nye værft ved Fæstningen. Dansk Autocamperforening havde taget lejr, ved Fæstnings voldgrav. Falck Korsør, Slagelse Brand og Redning, samt KUB Korsør Ungdomsbrandvæsen, havde taget stilling ved indgangen til den gamle Vognmandsruten. Flådestation Korsør havde igen i år åbnet dørene til et brag af et åbenthus arrangement. Her kunne mange af deres skibe besøges, sejllads med Marine Hjemværnet, dykkerudstilling, sminkning af skader og skudsår, elbil bane for de små, Korsør Miniby, VTS Storebælt som overvåger skibstrafikken i Storebælt, og så kunne der nydes lidt mad og drikke i deres kantine.

Dagen igennem var der ud over udstillinger af div ting, også en del aktiviteter, iform af en lille opvisning fra flyvevåbnets Lynx helikopter, samt Frømandskorpset. Opvisningen gik ud på at, pirater havde kampret et skib, hvor helikopter og Frømandskorpset blev sat ind for at udskadeliggøre piraterne og fåsituationen under kontrol. Se video neden for.

På pladsen hvor beredskabet havde taget stilling, kunne der traditionen tro igen i år, opleves den årlige 5 kamp. 5 kampens deltagere bestod i år af, Falck korsør, de frivillige ved Slgelse Brand og Redning, KUB Korsør Ungdomsbrandvæsen, Dansk Autocamperforening, samt Politi Hundeforeningen i Korsør.

I 5 kampen dystes der i forskellige discipliner som, at skyde med vand for at vælte nogle flasker, gå på stylter, løbe med en båre, hjulskift på en trailer, samt torvtræk. Vinderen af årets 5 kamp blev den lokale Politihundeforening. Se video fra 5 kampen her under.

Se alle billederne fra vanddagen klik her

Connect via Facebook
Connect via Facebook
Log ind
Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Tilfældige billeder...

Nyhedsbrev
Replikboks
Du skal være logget ind for at skrive en replik.

20. October 2014 12:54:36

20. October 2014 12:53:34

01. September 2014 13:48:40

08. February 2014 23:41:51
Prøv søge funktionen. Hvad er det precist du søger da. Smile

30. January 2014 12:59:39

13. January 2014 20:33:09
Kan man ikke søge efter billeder på en bestemt dato herinde ?

09. January 2014 10:13:47

23. November 2013 12:23:33
Hej hva er det for nogle billeder du tænker på. Der skulle ikke gerne være fjernet noget. MVH. Admin.

16. November 2013 23:47:00
Undskyld, men er der nogle af gallerierne i har fjernet fra siden? Helt præcist efterlyser jeg billeder fra 25/12/2008

27. October 2013 17:59:13
Hej alle. Der vil snart komme flere ting på siden og beklager naturligvis at jeg er kommet bagud pågrund af tidsmangel. Husk nu hvis du gerne vil være fotograf for os at læse under bliv fotograf i

Annoncer fra google
Tilbud på billigt webhotel
Servage
Gode blandede tilbud
Tilbud fra Fullrate
Blandede gode tilbud
Tilbud fra Magasin
Siden dannet på: 0.90 sekunder - 53 Forespørgsler 3,201,605 Unikke besøg