03. March 2015 08:17:55
Navigation
Seneste kommentarer
· <P></P> <P>Shopper'...
· <P></P> <P>The high...
· <P></P> <P>Eighties...
· <P></P> <P>Orlando ...
· <P></P> <P>Nike+ Sp...
· Mange tak JankinsJS....
· Uden billederne din ...
· :o
Find os på Facebook
Tilfældig Avatar
76 brugere (2.24%)
Har allerede en Avatar.
Column count doesn't match value count at row 1
Besøgende
Velkommen
koonersters123
Til Alarm112-foto.dk

Antal brugere3390

admin09:19:03
koonersters123 Ny 4 Dage
trikker 1 Uge
wille 1 Uge
Simon Paaske 4 Uger
Nicolaj Fynne Svensson 5 Uger
jan s 5 Uger
Christian Schmock 7 Uger
mive 7 Uger
Jesper B Hansen 8 Uger

Gæster online2
Besøgende
· Gæster online: 3

· Brugere online: 0

· Antal brugere: 3,390
· Nyeste bruger: koonersters123
Chart.dk
Din Ip
54.205.127.52
Køb billige farve patroner
112 App
Hovedfolder: 112-app-banner.jpg
Vupti.dk
Tilbud fra Coolshop
Tilbud fra Cykelpartner
Annoncer fra Google.
27.02.15 Brand i hus på Tjørne Alle i Slagelse.

Brand i hus på Tjørne Alle i Slagelse

Fotograf. Simon Paaske - Alarm112-foto.dk

Af. Lasse Antonsen.

Slagelse: Fredag aften måtte Slagelse Brand og Redning rykke ud til brand i et hus på Tjørne Alle i Slagelse. Der var ifølge Alarm112-foto.dk fotograf på stedet ikke tale om nogen større brand, men der havde været en del røgudvikling i huset, som derfor måtte ventileres af brandvæsnet med en røgventilator. En person måtte en tur på sygehuset for tjek for røgforgiftning efter branden. Hvad årsagen til branden er, vides ikke.

Se alle billederne. klik her

25.02.15 Endnu engang brand i den nedlagte virksomhed Sericol i Slagelse.

Endnu engang brand i den nedlagte virksomhed Sericol i Slagelse

Fotograf. Simon Paaske - Alarm112-foto.dk

Af. Lasse Antonsen.

Slagelse: Onsdag aften måtte Slagelse brand og Redning atter engang, rykke ud til en brand i den nedlagte industribygning på Løvegade i Slagelse, som tidligere husede virksomheden Sericol. Bygningen på Løvegade har gennem de seneste år været udsat for en del påsatte brande, hvorfor bygningen også fremstår totalt udbrændt. Onsdag aften var den så gal igen, da en person havde set røg fra bygningen, og derfor tilkaldt brandvæsnet. Heldigvis var der kun tale om et mindre bål i bygningen, som hurtigt blev slukket med en pulverslukker. Mange hjemløse holder til i bygningen, men heldigvis skulle ingen være kommet noget til ved branden.

25.02.15 Voldsomt færdselsuheld på Vestmotorvejen ved Slagelse.

Voldsomt færdselsuheld på Vestmotorvejen ved Slagelse

Fotograf. Simon Paaske - Alarm112-foto.dk

Slagelse: Onsdag eftermiddag klokken 14.01 skete der et alvorligt færdselsuheld på Vestmotorvejen ved Slagelse i vestgående retning ud for rastepladsen ved Antvorskov. En 38-årig kvinde fra Gelsted på Fyn, ville overhale en lastbil, der kørte i første vognbane; men hendes bil blev ramt bagi af en anden bil – ført af en 29-årig mand fra Rødby, der kørte i anden vognbane, hvorved hendes bil blev slynget ud mod autoværnet. Begge vognbaner blev spærret, og trafikken måtte ledes ind gennem rastepladsen, mens redningsmandskabet arbejde på stedet, og køretøjerne blev fjernet.

Den 38-årige kvinde, havde også en 26-årig gravid kvinde fra Odense med som passager, og de måtte begge køres i ambulance til sygehuset til nærmere undersøgelse. De blev heldigvis begge udskrevet fra sygehuset senere på dagen. Bilerne fik begge store materielle skader ved uheldet.

Se alle billederne. klik her

25.02.15 Poltiet slår til mod 62 adresser i operation "Hvepsebo".

Poltiet slår til mod 62 adresser i operation "Hvepsebo"

Videoen her er fra Revvej i Korsør, hvor også flere udenlandske biler blev borttransporteret.

Fotograf. Lasse Antonsen - Alarm112-foto.dk

Det sjællandske politisamarbejde Task Force Indbrud (TFI) har i går onsdag, i tætsamarbejde med Statsadvokaten for særlig økonomisk og international kriminalitet (SØIK), Udlændingestyrelsen, Center Mod Menneskehandel (CMM), SKAT og Rigspolitiet slået tilmod en række adresser i det de kalder operation ”Hvepsebo”.

Der blev i alt anholdt 95 personer, hvoraf 22 personer vurderes at kunne sigtes for overtrædelse af straffelovens § 262a - menneskehandel, bedrageri og dokumentfalsk, og blev idag fremstillet i Grundlovsforhør i Lyngby ret.

De øvrige anholdte personer vurderes at være udnyttede personer i forhold til menneskehandel, hvorfor de vil blive løsladt til sagsbehandling ved Center Mod Menneskehandel.

De anholdte er fortrinsvis rumænske statsborgere, men der er også en mand af syrisk oprindelse, en dansk advokat og en dansk revisor blandt de anholdte.

Der er foretaget anholdelser og ransagninger på 62 forskellige adresser på Sjælland og Lolland - Falster. Bla. på Revvej i Korsør, hvor også flere udenlandske biler blev fjernet med autohjælp. Også i Nakskov, Stenlille, Horbelev, Holeby, Ringsted, Fuglebjerg og Slagelse, blev der ifølge tveast.dk udført ransagninger.

Sagen har været under intensiv efterforskning i de seneste fem måneder i TFI, i tæt samarbejde med det rumænske politi og efterforskningen har afdækket et omfattende kriminelt netværk, der med brug af de menneskehandledes identiteter har bedraget den danske stat (SKAT), banker, långivere og almindelig handlende for meget betydelige beløb. Ifølge tveast.dk er der tale om ca. 54 millioner kroner, som der er vlevet snydt og bedraget for.

24.02.15 Røveri mod Aldi på Idagårdsvej i Slagelse.

Røveri mod Aldi på Idagårdsvej i Slagelse

Nyheder: roeveri-aldi-idagaardsvej-slagelse-0215.jpg

Fotograf. Simon Paaske - Alarm112-foto.dk

Døgnrapporten.

Slagelse: Tirsdag klokken 13.45 kom en ca. 25-30-årig mand ind i Aldi på Idagårdsvej i Slagelse. Da han havde taget det, han skulle bruge, gik han lige forbi kasselinjen uden at betale. Butikschefen, som stod ved kasselinjen, gik efter manden for at standse ham. Men i indgangspartiet vendte manden sig om og viftede med en kniv samtidig med, at han sagde til butikschefen: ”Du bestemmer selv”, hvorefter han forlod butikken. Butikschefen lod herefter manden gå, og politiet blev tilkaldt.

Signalement af manden:

Ca. 25-30 år gammel, mørkt karseklippet hår med høje tindinger. Han var iført en blå jakke og havde indenunder en grå hættetrøje samt et par blå arbejdsbukser og sikkerhedssko på.

Skulle nogen have set noget i forbindelse med røveriet, eller kender du en der passer på beskrivelsen, så kontakt politiet på telefon 114.

23.02.15 Brand i bil i garage på Kanehøj-møllevej i Skælskør.

Brand i bil i garage på Kanehøj-møllevej i Skælskør

Fotograf. Rasmus Hummer - Alarm112-foto.dk

Af. Lasse Antonsen.

Skælskør: Mandag aften ved 21 tiden udbrød der brand i en bil, holdene i en garage tæt op ad en bygning, på Kanehøj-møllevej i Skælskør. Brandvæsnet blev tilkaldt, som også tilkaldte assistance af en tankvogn fra Slagelse, da man frygtede at branden ville brede sig til andre bygninger. Branden blev dog hurtigt slukket inden den nåede at brede sig, men bilen udbrændte dog totalt, ligesom garagen også fik skader under branden. Politiets teknikere skal nu undersøge årsagen til branden nærmere, da det ikke er helt normalt en bil bryder i brand når den holder stille. Dog tyder intet foreløbigt på at branden skulle være påsat, skriver tveast.dk.

22.02.15 Kvinde lavede bål i sin lejlighed i Slagelse.

Kvinde lavede bål i sin lejlighed i Slagelse

Nyheder: containerbrand-arkiv-1.jpg

Arkiv foto. Lasse Antonsen - Alarm112-foto.dk

Døgnrapporten.

Korsør: Søndag aften kl. 19.20 fik politi og brandvæsen en melding om, at der kom sort røg ud af vinduerne fra en lejlighed på 2. sal i en opgang i en ejendom på Møntmestervej i Slagelse, der rummer et bofællesskab under psykiatrien. Det viste sig, at en kvindelig beboer i lejligheden havde antændt et bål, og det var årsagen til den kraftige røgudvikling. beboerne i opgangen måtte evakueres og blev genhuset andetsteds. Der skete ikke nogen særlige brandskader men en hel del røgskader, og bortset fra en enkelt beboer, som måtte til observation for røgforgiftning, kom heldigvis ingen personer til skade ved branden. Politiet anholdt lejlighedens 46-årig kvindelige beboer på stedet, og det overvejes nu, om hun skal fremstilles i grundlovsforhør. Den 46-årige er sigtet for brandstiftelse.

Sådan undgår du besøg af indbrudstyven.

Sådan undgår du besøg af indbrudstyven

Nyheder: indbrudstyv-artikel.jpg

Foto. alarmhjælp.dk

Den mørke tid er fortsat over os, hvilket stadigt betyder højsæson for indbrudstyvene, da de nemt kan skjule sig i mørket, samt hurtigt se, om du er hjemme eller ej.

Med præcis 36.628 indbrud i 2014 (Kilde: Danmarks Statistik), er vi det land i Norden med flest indbrud, og anden flest indbrud på europæisk plan. Først for nylig har vi mistet førstepladsen i EU til Grækenland. Denne udvikling har resulteret i, at flere og flere danskere nu sikrer deres hjem ved køb af tyverialarmer. De nyeste tal fra Den Danske Brancheforening For Sikkerhed og Sikring viser, at der således er omtrent 300.000 danske hjem der har fået sat alarmer op. 

Køb den rette alarm

Nyheder: alarm_bell.jpg

Foto. alarmhjælp.dk

Men for mange kan det at vælge den rette alarm, hurtigt være både uoverskueligt og en kostelig affære. Der findes efterhånden en del forskellige løsningsforslag når det gælder alarmer. En ny iværksættervirksomhed har derfor startet en hjemmeside – kaldet alarmhjælp.dk. Her er det således muligt at hente deres gratis e-bog som både overskueliggør, og vejleder, i køb af alarmer. Selve hjemmesiden tilbyder også råd og tips til hvordan man reducerer risikoen for at indbrudstyven netop vælger dit hjem som det næste sted.

”Tanken med alarmhjælp.dk er at sprede viden om sikkerhed i hjemmet, og der vil løbende bliver lagt gode råd og tips til diskussion på siden.” siger Søren Aldenryd, der er stifter af hjemmesiden. Han fortsætter: ”Der er vægt på alarmer, men siden dækker også andre former for sikring af hjemmet.”

De typiske løsninger man ser ude på markedet er enten at montere egen alarm med sirene som stresser tyven og som sender dig en SMS. Eller at man skaffer et abonnement hos et vagtselskab der kommer ud til dit hus, hvis alarmen går. Og til sidst at tilmelde sig nabohjælp på nettet.

Disse løsninger er gode på hver sin måde, men varierer utrolig meget i pris, hvor nogle folk hurtigt tænker at den dyreste løsning selvfølgelig må være den bedste - men det er langt fra sådan at virkeligheden er.

Tre råd til sikring af hjemmet

Nyheder: the-ties-that-bind.jpg

Foto. alarmhjælp.dk

Her er top tre råd fra alarmhjælp.dk for om sikring af hjemmet:

  1. Klip hækken – Gemmer dit hus sig bag en tæt bevokset hæk, så gør du dig klog beskære den og klippe den ned. På den måde kan indbrudstyven ikke skjule sig bag den, samtidig med at dine naboer et bedre udsyn til dit hus.
  1. Anskaf dig en alarm – Noget af det mest effektive middel mod indbrudstyven er selvfølgelig alarmen. Dog findes der mange alarmer ude på markedet med vidt forskellige funktioner, den mest gængse funktion er dog sirenen som er med til at skræmme indbrudstyven væk. Men andre funktioner kan være mere effektive end sirenen. 
  1. Alliér dig med dine naboer – Hvis du skal væk fra huset i længere tid, gør du klogt i at bede om hjælp af dine naboer. Ved at dine naboer enten stiller en af sine biler i din indkørsel, tømmer postkassen samt fylder skrald i din skraldespand, virker det hurtigt som om at der er nogen hjemme i huset.

Ny alarmløsning under udvikling

Udover at vejlede i køb af alarmer, samt uddele gratis råd omkring sikring af hjemmet, så er man hos alarmhjælp.dk igang med at udvikle en ny alarmløsning som vil gøre det væsentlig mere tryg at være husejer i Danmark. Alarmløsningen er en platform, der formidler udrykning når din alarm går. Du kan invitere dine naboer og bekendte til tjenesten, således at de kan komme dig til undsætning, hvis alarmen skulle gå. Hvis der opstår en hændelse i din bolig, vil systemet spørge tilknyttede beboere og hjælpere om de har mulighed for at hjælpe og dernæst finder tjenesten den nærmeste tilgængelige person. Alt sammen automatisk koordineret af tjenesten uden at du behøver gøre noget, fx hvis du er på ferie. Løsningen betyder at alarmhjælp.dk ofte kan sørge for respons indenfor få minutter.

Alt afhængig af hvad alarmen har registreret af problemer (indbrud, brand, vandskade osv.), så får dine hjælpere en vejledning i hvordan de håndterer situationen på bedste vis. Hele handlingsforløbet bliver registreret, og du kan som ejer af boligen undervejs eller senere se dette fra din smartphone.

“Der findes allerede mange gode alarmløsninger på markedet.” siger stifteren Søren Aldenryd. “Dog har de alle desværre også nogle ulemper. Derfor har vi valgt at kombinere elementer af allerede kendte løsninger og på den måde skabe et bedre produkt til færre penge.”

Alarmhjælp.dk åbner desuden snart op for deres beta-udgave, hvilket betyder at du i en periode kan benytte deres nye alarmløsning helt gratis. Det eneste der kræves er at du tilmelder dig på deres hjemmeside  http://alarmhjælp.dk

Faktaboks

Hjemmeside: www.alarmhjælp.dk

Formål: At komme med gratis tips og vejledning omhandlende sikring af hjemmet

E-bog: Gratis e-bog som vejleder danskeren i køb af alarmsystem

Kontaktoplysninger

Søren Aldenryd

Stifter af alarmhjælp.dk samt CEO hos Compelling Software

Email: soren@compellingsoftware.com

Mobil: 53811868

21.02.15 Terror Danmark: Omkring 100 mennesker samlet til en mindehøjtidelighed og Fakkaloptog i Korsør.

Omkring 100 mennesker samlet til en mindehøjtidelighed og Fakkaloptog i Korsør

Fotograf. Lasse Antonsen - Alarm112-foto.dk

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Omkring 100 mennesker trodsede lørdag aften vejret, for at deltage i en mindehøjtidelighed og fakkeloptog i Korsør, ovenpå terrorangrebet i København i sidste weekenden, hvor 2 personer mistede livet og 5 betjente blev såret. Arrangøren Jørn Ole Didreksen var meget tilfreds med arrangementet og glad for at se så mange trodse vejret, for at møde op.

Arrangementet startede ved Korsør Rådhus kl. 19, hvor der var taler af forskellige lokal politikere, samt Slagelse Kommunes borgmeste Steen Knut. Efter talerne ved rådhuset, var der fakkeloptog gennem havnegade, og til Sangt Pouls Kirke, hvor sognepræsten holdte en tale. Vi fangede arrangøren Jørn Ole Didreksen, inden han gik ind i kirken. Hør interviewet herunder og hvad han havde at sige om arrangementet.

Se alle billederne. klik her

19.02.15 Brand i større container på på Skovvejen i Slagelse.

Brand i større container på på Skovvejen i Slagelse

Fotograf. Simon Paaske - Alarm112-foto.dk

Af. Lasse Antonsen.

Slagelse: Slagelse Brand og Redning fik torsdag aften klokken 20.43, en melding om brand i en stor affaldscontainer, som stod tæt op ad et stillads på Skovvejen i Slagelse. Branden blev hurtigt slukket, inden ilden nåede at få fat i afdækningen på stilladset, som stod op ad en større ejendom under renovation. Årsagen til branden vides ikke.

Se alle billederne. klik her

19.02.15 Voldsom brand i industribygning i Tjæreby ved Korsør.

Voldsom brand i industribygning i Tjæreby ved Korsør

Nyheder: brand-industribygning-arkiv.jpg

Arkiv foto. Rasmus Hummer - Alarm112-foto.dk

Af. Lasse Antonsen.

Tjæreby: En industrihal på Agervej i Tjæreby ved Korsør udbrændte tidligt onsdag morgen. Klokken 5.12 fik brandvæsen og politi anmeldelse om, at der var udbrudt brand i bygningen. Da brandvæsnet ankom til stedet,stod flammerne igennem taget og bygningen var fuldstændig overtændt. Branden var meget voldsom og beskrives af øjenvidner, som eksplotions aktig, skriver tveast.dk. Bygningen udbrændte totalt under branden, og kun 4 vægge står tilbage. Ilden ser umiddelbart ud til at være opstået i en elinstallation, men det skal politiets undersøgelser nu fastlægge med sikkerhed

Brand igen.

Torsdag morgen ved 8 tiden, fik Falck i Korsør endnu en melding om brand på Agervej. En person havde obsaveret røg fra brandtomten, og kontaktede derfor brandvæsnet.

Connect via Facebook
Connect via Facebook
Log ind
Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Fødselsdage i dag
robert013
ironmike
mems
Husk at udfylde din fødselsdag korrekt i din profil.
Tilfældige billeder...

Nyhedsbrev
Replikboks
Du skal være logget ind for at skrive en replik.

01. September 2014 13:48:40

08. February 2014 23:41:51
Prøv søge funktionen. Hvad er det precist du søger da. Smile

30. January 2014 12:59:39

13. January 2014 20:33:09
Kan man ikke søge efter billeder på en bestemt dato herinde ?

09. January 2014 10:13:47

23. November 2013 12:23:33
Hej hva er det for nogle billeder du tænker på. Der skulle ikke gerne være fjernet noget. MVH. Admin.

16. November 2013 23:47:00
Undskyld, men er der nogle af gallerierne i har fjernet fra siden? Helt præcist efterlyser jeg billeder fra 25/12/2008

27. October 2013 17:59:13
Hej alle. Der vil snart komme flere ting på siden og beklager naturligvis at jeg er kommet bagud pågrund af tidsmangel. Husk nu hvis du gerne vil være fotograf for os at læse under bliv fotograf i

19. August 2013 21:54:52
Hej. Jeg er også i fuld gang, men ting tar tid især når man er kommet bagud og samtidig skal passe skole, barn, job og dette så beklager meget. Men da jeg er igang kommer de seneste opdateringer s

13. August 2013 14:59:49
Savner noget opdatering på siden..

Annoncer fra google
Tilbud på billigt webhotel
Servage
Gode blandede tilbud
Tilbud fra Fullrate
Blandede gode tilbud
Tilbud fra Magasin
Siden dannet på: 0.52 sekunder - 64 Forespørgsler 3,669,688 Unikke besøg