26. April 2015 13:28:36
Navigation
Seneste kommentarer
· Mange tak JankinsJS....
· Uden billederne din ...
· :o
Find os på Facebook
Tilfældig bruger
77 brugere (2.27%)
Har allerede en Avatar.
Column count doesn't match value count at row 1
Besøgende
Velkommen
buller55
Til Alarm112-foto.dk

Antal brugere3391

admin 3 Dage
buller55 Ny 3 Dage
Helle Fjord 4 Dage
Bjarne Poulsen 3 Uger
Naebi 3 Uger
wickie 5 Uger
trikker 9 Uger
wille 9 Uger
Simon Paaske12 Uger
Nicolaj Fynne Svensson13 Uger

Gæster online0
Besøgende
· Gæster online: 1

· Brugere online: 0

· Antal brugere: 3,391
· Nyeste bruger: buller55
Chart.dk
Din Ip
54.204.162.36
Tilbud fra Inkclub
112 App
Hovedfolder: 112-app-banner.jpg
Vupti.dk
Tilbud fra Vistaprint
Tilbud fra Cykelpartner
Annoncer fra Google.
22.04.15 Ung mand fundet bagbundet i en mergelgrav ved Herlufmagle.

Ung mand fundet bagbundet i en mergelgrav ved Herlufmagle

Nyheder: politi-nyheds-arkiv-1.jpg

Arkiv foto. Lasse Antonsen - Alarm112-foto.dk

Pressemeddelelse:

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi modtog tirsdag den 21. april 2014 kl. 17.22 en anmeldelse om, at der i vandet i en mergelgrav på en mark ved Suså Landevej, syd for Herlufmagle, var fundet en livløs person.

Politiets undersøgelser har foreløbig vist, at der er tale om liget af en yngre mand, der var bagbundet på hænder og fødder. Han har tilsyneladende ligget i vandet i et stykke tid.

Sagen efterforskes som drab. Der kan endnu ikke oplyses noget om de nærmere omstændigheder, eller om dødsmåden.

Den pågældende er endnu ikke identificeret.

Eventuelle henvendelser i sagen bedes rettet til vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen på tlf. 21619822.

22.04.15 Brand i mindre bygning hos Slagelse Renseanlæg.

Brand i mindre bygning hos Slagelse Renseanlæg

Brand i bygning Slagelse Renseanlæg.

Fotograf. Simon Paaske - Alarm112-foto.dk

Af. Lasse Antonsen.

Slagelse: Tirsdag kl 12.39 fik Slagelse Brand og Redning, en melding om brand i en mindre bygning, hos SK forsynings renseanlæg på Dalsvinget i Slagelse. En brand var brudt ud i en mindre bygning på stedet, formentlig i forbindelse med noget arbejde med tjære tagpap. Brandvæsnet fik heldigvis hurtigt slukket branden, men har måtte fjerne noget vægbeklædning, for at slukke ilden inde i væggen. Der er tilsyneladende ikke sket større skade på bygningen.

22.04.15 Ung mand fik konfiskeret sin knallert.

Ung mand fik konfiskeret sin knallert

Nyheder: politi-og-knallert-nyheds-arkiv.jpg

Arkiv foto. Lasse Antonsen - Alarm112-foto.dk

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Politiet standsede mandag klokken 16.25 en 22-årig mand uden fast bopæl, der kom kørende på knallert på Caspar Brands Plads i Korsør. Knallerten blev tjekket på et rullefelt, og det viste sig, at den kunne køre en hel del hurtigere end det tilladte. Den 22-årige blev derfor sigtet for at køre på en ulovlig knallert, og da han tidligere var sigtet for samme færdselsovertrædelse, blev knallerten konfiskeret på stedet. Den unge mand kan nu se frem til en lille hilsen fra politiet, og må se sig om efter en ny knallert.

21.04.15 Brand i hus på Brovej i Vemmelev.

Brand i hus på Brovej i Vemmelev

Nyheder: brand-hus-bildsoevej-0113.jpg

Arkiv foto. Lasse Antonsen - Alarm112-foto.dk

Af. Lasse Antonsen.

Vemmelev: Tirsdag formiddag måtte brandvæsnet rykke ud til en brand i en villa på Brovej i Vemmelev, mellem Korsør og Slagelse. Branden var brudt ud i husets bryggers, som fik store brandskader, mens resten af huset blev røg og sod skader, skriver tveast.dk. Huset skulle være under renovering, og der er derfor ikke melding om, at nogen mennesker eller dyr skulle være kommet noget til ved branden. Hvad der precist har startet branden er endnu uvist, men politiets teknikkere skal nu undersøge årsagen nærmere.

20.04.15 Endnu en mulig påsat brand ved børnehaven Smørblomsten i Korsør.

Endnu en mulig påsat brand ved børnehaven Smørblomsten i Korsør

Nyheder: brand-hegn-boernehave-korsor-0415.jpg

Fotograf. Lasse Antonsen - Alarm112-foto.dk

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Ukendte gerningsmænd havde mandag aften, sat ild til et hegn på boldbanen ved børnehaven Smørblomsten på Jens Baggesensgade i Korsør. Brandvæsnet fik alarmen kl. 21.22 og rykkede hurtigt ud til stedet, hvor de hurtigt fik slukket ilden. Hegnet har fået lidt brandskader, men har dog ikke bredt sig til andet. Også tidligere har der været brand på legepladsen, som angiveligt bliver brugt som tilholdssted, for de unge om aftene. Sidste år udbrændte en pavilion totalt, i en meget voldsom brand på legepladsen.

Læs også: Voldsom brand i pavilion ved børnehave i Korsør.

Se alle billederne. klik her

19.04.15 Røglugt fra bygning på Halsebyvænge i Korsør.

Røglugt fra bygning på Halsebyvænge i Korsør

Nyheder: brand-halsebyvaenge-0914.jpg

Arkiv foto. Lasse Antonsen - Alarm112-foto.dk

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Søndag eftermiddag blev politi og brandvæsen alarmeret, da en beboer på Halsebyvænge i Korsør havde lugtet røg i bygningen. Brandvæsnet undersøgte stedet, men måtte efter noget tid konstatere, at der ingen brand var at finde. Hvad der har forårsaget lugten vides ikke. Halsebyvænge er nogle beskyttet boliger for fysisk og psykisk handicappede.

Læs også: Mindre brand på bofællesskabet Halsebyvænge i Korsør.

Det er langt fra første gang brandvæsnet er på Halsebyvænge, hvor der flere gange har været brand. 5 marts 2014 udbrændte en lejlighed totalt på stedet, hvor den 19 årig beboer, måtte køres på sygehuset til et tjek for røgforgiftning. Også i september 2014 måtte brandvæsnet rykke ud til en brand på stedet, hvor der var gået ild i en madras på et værelse, her blev ilden dog hurtigt slukket, inden den nåede at udvikle sig.

19.04.15 Melding om skovbrand i Korsør, var brand i affald.

Melding om skovbrand i Korsør, var brand i affald

Nyheder: brand-affald-reskavej-korsor-0415.jpg

Fotograf. Lasse Antonsen - Alarm112-foto.dk

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Falck i Korsør fik kort efter midnat, natten til søndag, en melding om en skovbrand på Ørnumvej i Korsør. Det viste sig dog kun at være, en palle med affald bag Gokart Klubben på Ørnumvej. Brandvæsnet slukkede hurtigt flammerne, som ikke havde bredt sig til andet.

16.04.15 Bil sat i brand efter muligt gaderæs i Korsør.

Bil sat i brand efter muligt gaderæs i Korsør

Fotograf. Lasse Antonsen - Alarm112-foto.dk

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: 2 biler har natten til torsdag været involveret i et uheld på Tårnborgvej i Korsør. Kl. 2.47 modtager politiet en melding om at 2 bilerne skulle være kørt galt på Tårnborgvej. Den ene bil havde torpederet en lygtepæl og et træ, hvorefter bilen var snurret flere meter ind på et græs areal ved Byparken i Korsør. Da en politipatrulje nåede frem til stedet, var den ene bil skubbet væk, ligesom der heller ingen personer var at finde på uheldsstedet. Politiet fandt dog den anden bil holdende på Motalavej, hvor de også mødte nogle unge, som dog nægtede at have noget med ulykken at gøre. Politiet formoder det er et gaderæs, som er gået galt, da de kort tid før ulykken, havde fået et opkald fra en borger, om at nogle unge mennesker kørte gaderæs på Tårnborgvej, oplyser vagtchefen ved Sydsjælland og Lolland Falsters politi.

Bil sat i brand

Kl. 4.36 modtog politi og brandvæsen så en melding om, at en bil stod i brand på Tårnborgvej. Da brandvæsnet ankommer til stedet viser det sig, at det er bilen fra uheldet, som står i brand. Bilen var fuldstændig overtændt, men branden blev dog hurtigt slukket. Bilen udbrændte totalt. Umiddelbart er ingen kommet noget til ved uheldet oplyser vagchefen.

Se alle billederne. klik her

07.04.15 El-radiator skyld i brand på Tegltoften i Korsør.

El-radiator skyld i brand på Tegltoften i Korsør

Fotograf. Lasse Antonsen - Alarm112-foto.dk

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Tirsdag middag måtte Falck i Korsør rykke ud til en brand, i et rækkehus på Tegltoften i Korsør. Branden var brudt ud, omkring en el-radiator i stuen, hvor ilden havde fået fat i væggen og nogle møbler. Manden i huset havde først selv forsøgt at slukke ilden, men uden held, og havde så skyndt sig ud og kontaktet brandvæsnet, oplyser Henrik Vibits fra Slagelse Brand og Redning. Ingen personer er kommet noget til under branden, men huset har fået en del røg og sodskader.

Se alle billederne. klik her

02.04.15 Færdselsuheld på vestmotorvejen ved Vemmelev.

Færdselsuheld på vestmotorvejen ved Vemmelev

Nyheder: fuh-motorvejen-arkiv.jpg

Arkiv foto. Simon Paaske - Alarm112-foto.dk

Af. Lasse Antonsen.

Et færdselsuheld lukkede torsdag formiddag lidt før kl 11, vestmotorvejen ved Vemmelev i vestgående retning. Politiet valgte derfor at omdirregere trafikken, men meldingen fra politiet, er at der nu skulle være åbnet for trafikken igen. I følge TV-Øst skulle 4 personer være kommet til skade, dog skulle det ikke være alvorligt.

01.04.15 Storebæltsbroen måtte helt eller delvist lukke flere gange.

Storebæltsbroen måtte helt eller delvist lukke flere gange tirsdag

Fotograf. Lasse Antonsen - Alarm112-foto.dk

Af. Lasse Antonsen.

Storebæltsbroen måtte tirsdag helt eller delvist lukke for trafik flere gange. Første gang var 6.57 hvor de frarådet kørsel med lette og vindfølsomme køretøjer, på grund af kraftig blæst. Kl 11.50 måtte al trafik indstilles over broen, af sikkerheds messige grunde, da isflager faldt ned fra broens kabler og pyloner. Kl 13.19 kunne broen så atter åbnes for al trafik igen, men allerede kl 14.35 måtte man igen lukke broen, i retning mod fyn, på grund af et færdselsuheld. Kl 15.28 blev der dog igen, åbnet for trafikken mod Fyn, og ved 17 tiden var trafikken nogenlunde normal igen. Der er tilsyneladende ikke kommet nogen tilskade ved færdselsuheldet, men der var en del oprydning på stedet, hvilket gjorde broen midlertidig måtte lukkes, i retning mod Fyn.

Se alle billederne. klik her

Connect via Facebook
Connect via Facebook
Log ind
Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Tilfældige billeder...

Nyhedsbrev
Annoncer fra google
Gode blandede tilbud
Tilbud fra Fullrate
Blandede gode tilbud
Tilbud fra Magasin
Siden dannet på: 0.41 sekunder - 50 Forespørgsler 3,824,738 Unikke besøg