23. August 2014 21:48:22
Navigation
Seneste kommentarer
· Mange tak JankinsJS....
· Uden billederne din ...
Find os på Facebook
Tilfældig Avatar
62 brugere (1.85%)
Har allerede en Avatar.
Column count doesn't match value count at row 1
Besøgende
Velkommen
kaj1dk
Til Alarm112-foto.dk

Antal brugere3358

admin 2 Dage
Naebi 4 Dage
Alice Amdi-Christensen 1 Uge
Tvoestvest 1 Uge
kirs43 2 Uger
KPH 3 Uger
Kim Tornvig 3 Uger
wille 3 Uger
Henrik Flemming Srensen 3 Uger
morten51204303 3 Uger

Gæster online1
Besøgende
· Gæster online: 2

· Brugere online: 0

· Antal brugere: 3,358
· Nyeste bruger: kaj1dk
Chart.dk
Din Ip
54.226.161.202
Køb billige farve patroner
112 App
Hovedfolder: 112-app-banner.jpg
Vupti.dk
Tilbud fra Coolshop
Tilbud fra Cykelpartner
Annoncer fra Google.
Bliv medlem af alarm112-foto
 
Bliv medlem idag helt gratis.

Du skal oprette en konto på siden for at se alle vores billeder, videoer, samt en masse andet indhold. Tilmelding er gratis og tager kun et øjeblik. klik her.

Alternativt kan du nu også bruge din Facebook konto til at oprette dig med. Det eneste du skal gøre er at trykke på "opret med Facebook" i menuen til højre.
19.08.14 18 årig anholdt og sigtet for bombetruslen mod Lalandia.

18 årig anholdt og sigtet for bombetruslen mod Lalandia

 Nyheder: politi-anholdelse-arkiv.jpg

Arkiv foto

Af. Lasse Antonsen.

Rødby: Efter 2 dage med bombetrusler mod feriecentret Lalandia i Rødby, har politiet anholdt og sigtet en 18 årig mand, fra lokalområdet for truslerne. I går blev den 18 årig fremstillet i et grundlovsforhør, med henblik på varetægtsfængsling. Dog valgte dommeren ikke at varetægtsfængsle manden, men i stedet blev anholdelsen opretholdt i 3 x 24 timer, som politiet nu har til at efterforske sagen yderligere, da der ikke var bevis nok til en varetægtsfængsling, skriver TV2-Øst på deres hjemmeside. Den 18 årig selv nægter sig skyldig i sagen, og det er derfor op til politiets efterforskning, om det er den rigtige mand der er blevet anholdt.

17.08.14 Lalandia slap med skrækken efter bombetrussel.

Lalandia slap med skrækken efter bombetrussel

Nyheder: politi-nyheds-arkiv.jpg 

Af. Lasse Antonsen.

Rødby: Feriecentret Lalandia slap med skrækken, efter der igår for anden dag i træk, blev indleveret en seddel med en bombetrussel. Begge dage har politiet undersøgt stedet med bombe hunde, dog uden at finde nogen bombe. Hvem der har indleveret truslen, vides endnu ikke, men politiet skal nu efterforske sagen nærmere. Bombehundende blev færdig på stedet ved 00.45 tiden i nat, og alt skulle derfor åbne som normalt her til morgen.

16.08.14 Naturbrand på Natur Rastepladsen i Korsør.

Naturbrand på Natur Rastepladsen i Korsør

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Her til aften måtte brandvæsnet i Korsør, rykke ud til en naturbrand på Natur Rastepladsen i Korsør. Nogle unge havde leget med fyrværkeri på stedet og havde i den forbindelse fået sat ild i beplantningen på stedet. Et arial på ca. 2 x 20 meter nåede at brænde, inden brandvæsnet nåede frem og fik slukket ilden. Branden sendte en del røg ind over Fasanhaven, som trak en del nysgerrige til stedet. Hvem der har affyret fyrværkeriet og startet branden vides ikke, men politiet vil formentlig undersøge sagen nærmere. Skulle du have set noget mistænkeligt i området ved 20.25 tiden, kontakt da politiet på tlf. 114. 

Se alle billederne fra branden klik her

16.08.14 Lalandia er for anden dag i træk ramt af bombetrussel.

Lalandia er for anden dag i træk ramt af bombetrussel

Nyheder: politibil-nyheds-arkiv.jpg

Arkiv foto

Af. Lasse Antonsen.

Rødby: Lalandia i Rødby er for anden dag i træk blevet ramt af en bombetrussel. Senest i går blev der afleveret en seddel på stedet med en bombetrussel. Bombehunde og politiet undersøøgte i den forbindelse stedet til ud på natten, dog uden at finde nogen bombe.

Ved 17.30 idag blev der så igen afleveret en seddel, med endnu en bombetrussel, hvor efter centret blev evakueret. Politiet er på stedet og tager truslen alvårlig, og derfor er de endnu engang igang med at undersøge stedet med hunde, skriver politiet i en pressemeddelelse.

Der er foreløbig ikke noget nyt i sagen, da politiet stadig er igang med undersøgelserne på stedet. Hvem der har afleveret sedlerne med truslerne vides endnu ikke. Nærmere følger.

30.07.14 24 årig anholdt efter fund af lig i Sønderjylland.

24 årig anholdt efter fund af lig i Sønderjylland

Af. Lasse Antonsen.

Syd og Sønderjyllands politi har idag fundet liget af en kvinde ved motorvejstilkørsel 73 i Kliplev nord for Padborg. Der skulle efter alt at dømme være tale om den forsvunde Kamilla Hantusch, som har været forsvundet siden 19 juli.

Efter fundet af liget valgte politet, at afspærre et større område omkring finde stedet, af hensyn til efterforskningen.

Politiet valgte så her til aften, at anholde hendes 24 årig eks-kæreste for drabet på Kamilla. Anholdelsen sker på bagrund af den efterforskning politiet, dagen igennem har foretaget på stedet, samt undersøgelserne af den fundene kvinde, skriver Localeyes.dk

Den 24 årig eks-kæreste vil i morgen torsdag blive fremstillet i grundlovsforhør, ved retten i Sønderborg.

Se alle billederne klik her

30.07.14 Kornspild i rundkørslen Tårnborgvej - Motalavej i Korsør.

Kornspild i rundkørslen Tårnborgvej - Motalavej i Korsør

 Nyheder: kornspild-rundkorsel-taarnborgvej.jpg

Fotograf. Kiki Espensen - Alarm112-foto.dk

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Falck i Korsør måtte her til aften, en tur til rundkørslen på Tårnborgvej - Motalavej i Korsør. En traktor eller lign. havde i rundkørslen tabt en stribe korn, som kunne være potentielt til fare for trafikken. Brandvæsnet fejede og spulede vejen, hvorefter trafikken igen, kunne passere sikkert.

Se alle billederne klik her

30.07.14 Brand i hæk tæt på villa i Tinglev.

Brand i hæk tæt på villa i Tinglev

 Nyheder: brand-haek-villa-tinglev-0714.jpg

Fotograf. Kim Tornvig - Alarm112-foto.dk

Af. Lasse Antonsen.

Tinglev: Brandvæsnet fik i eftermiddags en melding om brand i en villa på Skovfennen 6 i Tinglev. Ved brandvæsnets ankomst til stedet, var situationen dog noget mindre dramatisk. En hæk som gik meget tæt på huset, var brudt i brand, men brandvæsnet fik hurtigt slukket ilden, inden den nåede at brede sig til andet. En 3 - 4 meter af hækken blev svært brandskadet.

Se alle billederne fra branden klik her

29.07.14 Sommer/eid fest på Motalavej i Korsør.

Sommer/eid fest på Motalavej i Korsør

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: I går blev der som afslutning på ramadanen, afholdt en kombinerede eid og sommerfest på Motalavej i Korsør. Arrangørerne havde virkelig rullet det helt store ud til festen, hvor både Arriva havde stillet en bus til rådighed, Falck Korsør med en brandbil, samt et lejet tivolitog, som kunne køre gæsterne en tur rundt i kvarteret. Som afslutning på festen, var Slagelse Firebird forbi, som leverede en opvisning på pladsen.

Festen var et rigtig flot initiativ fra arrangørene, som havde sørget for en kombineret sommer og eid fest, som kunne samle flere nationaliteter og religioner, om en hyggelig stund i fællesskab. Dette må siges at være lykkedes, da rigtig mange forskellige mennesker, mødte op og havde nogle hyggelige timer i et festligt lag, uden fordomme eller ballade.

Der var ligeledes sørget for mad til de af gæsterne, der forinden havde erhvervet sig en madbillet til den nætte sum af 30 kr.

Alarm112-foto.dk var selvfølgelig med til festen, og du kan derfor se alle billederne fra festen på linket her under.

Se alle billederne fra festen klik her

22.07.14 Voldsom brand i bil i Korsør.

Voldsom brand i bil i Korsør

Nyheder: bilbrand-fasanstien-0714.jpg

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Lidt før kl. 1 natten til tirsdag, fik politi og brandvæsen en melding om brand i en bil, som stod parkeret i Fasanstien i Korsør ud for nr. 29. Brandvæsnet kom til stedet og måtte kæmpe en kamp for at få bugt med flammerne, da bilens brandstof løb ud under bilen. Ilden blev slukket og der skete ikke skade på andet under branden. Politiet skal nu undersøge sagen nærmere, for at fastslå årsagen til branden.

Se alle billederne klik her

17.07.14 Lastbil spærrede rundkørsel i Korsør.

Lastbil spærrede rundkørsel i Korsør

Nyheder: lastbil-havereret-rundkorsel-korsor.jpg

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: En lastbil spærrede onsdag eftermiddag rundkørslen ved motorvejs afkørsel 42 i Korsør. Lastbilen havde ifølge politiet på stedet, tabt luften, så den ikke kunne køre længere. Politiet kom til stedet for at styre trafikken, så der ikke opstod alt for store trafikale problemer. En tilkaldt kranvogn fra Falck, sørgede for at lasbilen blev trukket væk, så trafikken atter kunne køre.

Se alle billederne klik her

Connect via Facebook
Connect via Facebook
Log ind
Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Fødselsdage i dag
flemming38
hans andreasen
aewn
Husk at udfylde din fødselsdag korrekt i din profil.
Tilfældige billeder...

Nyhedsbrev
Replikboks
Du skal være logget ind for at skrive en replik.

08. February 2014 23:41:51
Prøv søge funktionen. Hvad er det precist du søger da. Smile

30. January 2014 12:59:39

13. January 2014 20:33:09
Kan man ikke søge efter billeder på en bestemt dato herinde ?

09. January 2014 10:13:47

23. November 2013 12:23:33
Hej hva er det for nogle billeder du tænker på. Der skulle ikke gerne være fjernet noget. MVH. Admin.

16. November 2013 23:47:00
Undskyld, men er der nogle af gallerierne i har fjernet fra siden? Helt præcist efterlyser jeg billeder fra 25/12/2008

27. October 2013 17:59:13
Hej alle. Der vil snart komme flere ting på siden og beklager naturligvis at jeg er kommet bagud pågrund af tidsmangel. Husk nu hvis du gerne vil være fotograf for os at læse under bliv fotograf i

19. August 2013 21:54:52
Hej. Jeg er også i fuld gang, men ting tar tid især når man er kommet bagud og samtidig skal passe skole, barn, job og dette så beklager meget. Men da jeg er igang kommer de seneste opdateringer s

13. August 2013 14:59:49
Savner noget opdatering på siden..

23. April 2013 12:24:48
hej. Smile

Annoncer fra google
Tilbud på billigt webhotel
Servage
Gode blandede tilbud
Tilbud fra Fullrate
Blandede gode tilbud
Tilbud fra Magasin
Tilbud fra Streetman
Siden dannet på: 0.42 sekunder - 53 Forespørgsler 3,008,311 Unikke besøg