23. April 2014 12:08:04
Navigation
Find os på Facebook
Tilfældig Avatar
45 brugere (1.34%)
Har allerede en Avatar.
Column count doesn't match value count at row 1
Besøgende
Velkommen
yvclwdsrdpi3
Til Alarm112-foto.dk

Antal brugere3367

mntkab72l47 Ny01:32:27
Morten Jakobsen04:52:16
Majer Ny05:13:10
enijsgyr Ny 1 Dag
Thomas Claessen Ny 1 Dag
Lasse Heilskov Srensen 2 Dage
elektrosmiec Ny 4 Dage
Patrick Haag Johansen 1 Uge
rumccvcj 1 Uge
breadcrowd 1 Uge

Gæster online1
Besøgende
· Gæster online: 2

· Brugere online: 0

· Antal brugere: 3,367
· Nyeste bruger: yvclwdsrdpi3
Chart.dk
Din Ip
54.243.14.193
Køb billige farve patroner
112 App
Hovedfolder: 112-app-banner.jpg
Vupti.dk
Velkommen
Velkommen til Alarm112-foto.dk

Webmaster
Lasse Antonsen.
Senest aktive debatemner
  Debat Visninger Svar Nyeste indlæg
uJeh theeurovigilante.com V...
Bytte.
146 0 yscmnjjx
03. April 2014 11:50:08
hbiUk louis vuitton outlet ...
Bytte.
64 0 lljtxnmh
29. March 2014 23:31:43
6uiSr cheap louis vuitton p...
Salg.
88 0 nnxoobre
29. March 2014 22:52:42
www.poopscoopandaway.com zv...
General scanner og radio debat.
2793 0 lljtxnmh
28. March 2014 07:20:29
cheap jordans guRWv www.aha...
Køb.
620 0 nnxoobre
18. March 2014 08:54:46
Bliv medlem af alarm112-foto
Bliv medlem idag helt gratis.

Du Skal tilmelde dig siden for at se vores billeder, film og en masse andet indhold. Tilmelding er gratis og tager kun 1 min. klik her.

Håber i for glæde af siden der er lagt mange kræfter i den.
God fornøjelse. Alarm112-foto.dk
11.02.14 2 mænd slap billigt fra voldsom ulykke på Storebæltsbroen.

2 mænd slap billigt fra voldsom ulykke på Storebæltsbroen

Nyheder: fuh-broen-0214-stor.jpg

Af. Lasse Antonsen.

Storebæltsbroen: 2 mænd på vej mod Sjælland slap heldigt fra en voldsom ulykke på Vestbroen. Ulykken skete da føren af bilen fik et hoste anfald og mistede herredømmet over bilen, som ramte autoværnet og endte til sidst i nødsporet. Bilen blev voldsomt ødelagt ved ulykken, men de 2 mænd i bilen slap på mirakuløst vis med mindre knups og skrammer. Ulykken lukkede det ene spor mod sjælland i lidt over en time, hvilket skabte en del kø på broen.

Se alle billederne af skaderne på bilen klik her

27.01.14 Snestorm rammer Danmark og skaber trafikale problemer

Snestorm ramte idag store dele af landet og skaber trafikale  problemer

Nyheder: sneen-lammer-landet-2014-stor.jpg

Foto. Lasse Antonsen - Alarm112-foto.dk

Af. Lasse Antonsen.

Danmark: Store dele af landet blev idag ramt af snestorm og snefyning. Det skabte mange steder store trafikale problemer. På Sjælland meldes der om rigtig mange ulykker, især på sydmotorvejen, på grund af sne og glatte veje. Billedet ovenfor er fra Korsør nogle timer efter sneen var begyndt at falde.

Se flere billeder af snevejret i Korsør her.

21.01.14 Mand omkommet efter hjertestop i Tinglev.

Mand omkommet efter hjertestop i Tinglev

Nyheder: hjertestop-tinglev-nyhed.jpg

Foto. Kim Tornvig - Alarm112-foto.dk

Af. Lasse Antonsen.

Tinglev: En mand er idag omkommet i Tinglev efter han fik hjertestop i sit hjem. En ambulance fra området, samt en akutlægebil fra København, som var på øvelse på brandskolen i Tinglev, kom hurtigt frem til adressen, men mandens liv stod desværre ikke til at redde, så han blev erklæret død på stedet.

19.01.14 Bilbrand bag psykiatrisk klinik på Valbyvej i Slagelse.

Bilbrand bag psykiatrisk klinik på Valbyvej i Slagelse

 Nyheder: bilbrand-valbyvej71-slagelse-stor.jpg

Foto. Lasse Antonsen - Alarm112-foto.dk

Af. Lasse Antonsen.

Slagelse: Kl. 21.53 fik Slagelse Brand og Redning en melding om brand i en institution, på Valbyvej 71 i Slagelse. Meldingen lød på at en personbil stod i flammer, kun få meter fra bygningen, som huser psykiatrisk klinik. Brandvæsnet rykkede derfor ud med flere køretøjer, men det viste sig heldigvis at flammerne ikke havde fået fat i bygningen. Branden blev hurtigt slukket, men bilen udbrændte totalt. Politiet vil nu undersøge årsagen til branden. 

Se flere billeder her.

18.01.14 Demonstration i Korsør blev ikke til noget.

Demonstration i Korsør blev ikke til noget

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: En gruppe højreekstremister under navnet Borgerværnet, havde meddelt på Facebook at de ville samle 100 - 200 mennesker, til en demonstration på Motalavej i Korsør. Demonstrationen blev dog ikke til meget, da kun ca. 25 mennesker var mødt op på Korsør station, mens næsten flere betjente ventede dem på Motalavej. Demonstrationen som en af arrangørene, André Danner udtalete overfor TV2-Øst, at der var tale om en voldelig demonstration. Det hele blev aflyst, men enkelte forsøgte dog at fortsætte mod Motalavej, men blev hurtigt sendt retur mod stationen af en masse politifolk. En enkelt person, nemlig arrangøren André Danner blev anholdt for ikke at følge politiets anvisninger.

Beboerne på Motalavej tog det dagen igennem stille og roligt, og fædregruppen var også ude for at holde ro og orden. Da det hele var slut, og de sidste demonstranter var taget af sted igen, var der fællesskab og gratis uddeling af durum ruller til alle fra Motalavej.

Politiet forsatte aftenen igennem deres patruljering i kvarteret for at sikre, at der ikke skulle dukke nogen op og lave ballade. Også fædregruppen fra Motalavej, kørte rundt aftenen igennem i biler for også at sikre, at ingen af de unge fra området skulle finde på at lave ballade. Se videoen fra episoden i klippet ovenfor. 

Se billederne her.

14.01.14 Politiet har øget patruljeringen på Motalavej og er nu mere synlige.

Politiet har øget patruljeringen på Motalavej og er nu mere synlige

af. Lasse Antonsen.

Korsør: Sydsjælland og Lolland Falsters politi har nu fået 1,5 milioner kroner til et nyt projekt i Ringparken Slagelse og Motalavej Korsør. Projektet handler bla. om ekstra og øget patruljering, som skal skabe ekstra trykhed i de uro ramte boligområder, oplyser de i en pressemedelelse. Allerede nu kan man mærke den øget tilstedeværelse i området, da deres indsatslederbil nu er blevet opserveret meget i området. For få dage siden holdt bilen i næsten en time midt på Motalavej, hvor beboere kom forbi og fik en snak med betjentene. Vi fangede dem idag med kameraet, da der blev afholdt møde i kvarterhuset om uroen i området, hvor de lige kom forbi og fik tjekket de parkerede biler foran kvarterhuset på Motalavej. Læs mere om projektet, samt de mange andre projekter landet over, hvor der er ialt er afsat 140 milioner kroner, på www.mynewsdesk.com/dk/rigspolitiet/pressreleases/politiet-gaar-nye-veje-i-forebyggelsen-af-kriminalitet-948184

14.01.14 Møde i kvarterhuset på Motalavej med Borgmester Stén Knuth.

Møde i kvarterhuset på Motalavej med Borgmester Stén Knuth

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Der blev idag afholdt møde i kvarterhuset på Motalavej, om den senere tids problemer i kvarteret. Det var Slagelse kommunes ny borgmester Stén Knuth, som selv havde arrangeret møde, hvor alle kvarterets unge var indbudt. Formålet med dette møde var at få de unge i tale, hvor de selv skulle komme med idéer til en evt. løsning på problemerne. Mødet blev holdt for lukkede døre, men det lykkedes os at få en udtalelse fra Stén Knuth, samt 2 af de unge der var med til mødet. De følte alle at det var et godt møde, og at der var kommet rigtig mange gode bud og ord fra de unge, samt forældrene. Hvad precist der kom frem af idéer fik vi ingen oplysninger om, men de siger det var positivt og de regner med at der nok skal blive fundet en løsning. Borgmesteren vil nu gå hjem og tænke over de ting som kom frem på mødet, og vurdere det videre forløb og hvad der nu skal ske. Vi på Alarm112-foto.dk vil følge sagen nærmere. Se videoen ovenfor og hør hele interviewet med borgemesteren og de unge.

Se billederne her.

08.01.14 Ali Zaiem og Laura Caspersen fra Motalavej, fortæller om problemerne i kvarteret.

Ali Zaiem og Laura Caspersen fra Motalavej, fortæller om deres syn på Motalavej og problemerne

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Se klippet her hvor Ali og Laura, begge unge fra Motalavej kvarteret, fortæller om deres syn på den uro og ballade der den seneste tid har hærget kvarteret. De mener begge at kvarteret har meget andet at byde på og at det er trist, at en mindre gruppe unge har lavet så meget ballade og uro i kvarteret, at alle invandere nu bliver generaliseret.

De kan heller ikke forstå at flere står frem og siger de er så utrykke i kvarteret, at de overvejer at flytte og at det ligefrem skulle være farligt at færdes i området, af frygt for overfald og lign. De holder begge fast i at det kun er en lille kerne der skaber problemerne, og at de fleste faktisk er stille og rolige gode mennesker, med job og uddannelse.

Se hele videoen ovenfor med de 2 unge, som de selv har lavet.

06.01.13 Motalavej: Det er som en sygdom, udtaler Imamen.

Motalavej: Det er som en sygdom, udtaler Imamen

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Der blev her til eftermiddag afholdt møde i Kvarterhuset på Motalavej, hvor både fædregruppen, politiet, kommunen og boligselskabet var tilstedet. Mødet omhandlede den senere tids problemer og ballade på Motalavej. Mødet i kvarterhuset blev holdt for lukkede døre, men vi fik en snak med Imamen Mohammad Abdulraman, som er blevet udnævnt af fædregruppen som talsmand.

Det er som en sygdom

Det er næsten som en sygdom problemet her, siger imamen og fortsætter. Det er kun nogle få der skaber balladen, og det er som en sygdom. Det er ikke os alle der er syge, det er de få der skaber balladen der er syge, og det skal behandles siger han overfor Alarm112-foto.dk

Balladen skal stoppes

Iøvrigt tager forældrene dyb afstand fra den ballade der er sket, og det skal stoppes. Imamen siger også er der allerede er taget hånd om nogle af dem, og der vil blive gjort yderligere i sagen fremadrettet for at stoppe balladen.

Se hele interviewet i videoen ovenfor.

05.01.14 Unge på Motalavej hjælper fastkørt lægeambulance fri.

Unge på Motalavej hjælper fastkørt lægeambulance fri

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Unge på Motalavej hjalp idag en fastkørt lægeambulance fri på Egernsundsvej i Korsør. Lægebilen var ankommet på Egernsundsvej, i forbindelse med overflytning af en patient, som skulle videre med en helikopter. Lægebilen var derfor kørt ned over den mudret græsplæne, hvor helikopteren var landet. Efter endt opgave satte bilen sig fast, da de prøvede at køre ud derfra igen. En masse unge fra det balladeramte kvarter Motalavej, ilede til for at prøve og hjælpe med at skubbe bilen fri af mudret, dog uden held. Først da en forbipasserende i en firehjulstrækker kom til med træktorv, lykkedes det at få bilen ud på fast grund igen.

Se billederne fra hændelsen her.

Connect via Facebook
Connect via Facebook
Log ind
Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Fødselsdage i dag
hmahma
smukke123
Husk at udfylde din fødselsdag korrekt i din profil.
Tilfældige billeder...

Nyhedsbrev
Replikboks
Du skal være logget ind for at skrive en replik.

08. February 2014 23:41:51
Prøv søge funktionen. Hvad er det precist du søger da. Smile

30. January 2014 12:59:39

13. January 2014 20:33:09
Kan man ikke søge efter billeder på en bestemt dato herinde ?

09. January 2014 10:13:47

23. November 2013 12:23:33
Hej hva er det for nogle billeder du tænker på. Der skulle ikke gerne være fjernet noget. MVH. Admin.

16. November 2013 23:47:00
Undskyld, men er der nogle af gallerierne i har fjernet fra siden? Helt præcist efterlyser jeg billeder fra 25/12/2008

27. October 2013 17:59:13
Hej alle. Der vil snart komme flere ting på siden og beklager naturligvis at jeg er kommet bagud pågrund af tidsmangel. Husk nu hvis du gerne vil være fotograf for os at læse under bliv fotograf i

19. August 2013 21:54:52
Hej. Jeg er også i fuld gang, men ting tar tid især når man er kommet bagud og samtidig skal passe skole, barn, job og dette så beklager meget. Men da jeg er igang kommer de seneste opdateringer s

13. August 2013 14:59:49
Savner noget opdatering på siden..

23. April 2013 12:24:48
hej. Smile

Annoncer fra google
Tilbud på billigt webhotel
Gode tilbud fra Falck
Fullrate TV
Blandede gode tilbud
Siden dannet på: 0.74 sekunder - 46 Forespørgsler 2,583,284 Unikke besøg