03. December 2016 16:38:08
Navigation
Seneste kommentarer
· [url=http://bolahrag...
· Mange tak JankinsJS....
· Uden billederne din ...
· :o
Find os på Facebook
Tilfældig bruger
80 brugere (2.36%)
Har allerede en Avatar.
Column count doesn't match value count at row 1
Besøgende
Velkommen
Susanne Raagaard Nielsen
Til Alarm112-foto.dk

Antal brugere3396

malen8419 Uger
Susanne Raagaard Nielsen20 Uger
Rikke Juul23 Uger
Sren Andreasen23 Uger
jan s24 Uger
Miftah Rahman24 Uger
admin38 Uger
takfordet68 Uger
Pia Olsen70 Uger
Katesk73 Uger

Gæster online0
Besøgende
· Gæster online: 1

· Brugere online: 0

· Antal brugere: 3,396
· Nyeste bruger: Susanne Raagaard Nielsen
Chart.dk
Din Ip
54.205.150.215
Tilbud fra Inkclub
112 App
Hovedfolder: 112-app-banner.jpg
Vupti.dk
Tilbud fra Vistaprint
Tilbud fra Cykelpartner
Annoncer fra Google.
Alarm112-foto.dk flytter til ny side med nyt navn.

Alarm112-foto.dk flytter til ny side med nyt navn

Alarm112-foto.dk er lige nu ved at flytte til en ny hjemmeside. Grunden er at tiden var inde til fornyelse, og derfor har siden nu fået et helt nyt udseende, men samtidig også et nyt og mere enkelt navn. Det nye navn er derfor nu.

112news.dk

Hjemmesiden vil stadig være det samme, og stadig samme team bag. Vi håber i vil tage godt i mod den nye hjemmeside, og også kigge forbi vores side i fremtiden.

Der vil derfor ikke længere komme nyt indhold på siden her, så tag derfor allerede nu et kig på den nye hjemmeside, hvor nyheden vil komme fremover. Vi arbejder også på at få skiftet navnet på vores Facebook side, men det bliver en besværlig opgave og vil derfor tage lidt tid. Siden her vil fortsat være åben for besøg et stykke tid endnu. Gå til den nye hjemmeside. klik her.

Med venlig hilsen

Team Alarm112-foto.dk - 112news.dk

02.05.15 Brand i tøj indsamlings container i Korsør.
Brand i tøj indsamlings container i Korsør
 
Nyheder: brand-toej-container-korsor-0515.jpg

Fotograf. Mohammad El-Khatib.

Af. Lasse Antonsen.
 
Korsør: Brandvæsnet måtte lørdag aften ved 20 tiden, rykke ud til brand i en tøj indsamlings container ved Rema 1000 på Tårnborgvej i Korsør. En beboer på Tårnborgvej havde dog selv forsøgt, at slukke ilden med en pulverslukker, men dog forgæves. Brandvæsnet fik brækket containeren op og slukket ilden i tøjet.
02.05.15 Husspektakler førte til fund af skarpladt pistol i Korsør.

Husspektakler førte til fund af skarpladt pistol i Korsør

Nyheder: politi-anholdelse-arkiv.jpg

Arkiv foto. Lasse Antonsen - Alarm112-foto.dk

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Politiet blev kort efter kl 22 fredag aften, kaldt til husspektakler på Motalavej i Korsør. Ved politiets ankomst til adressen, fik betjente nys om at der skulle være en pistol tilstede i lejligheden. Dette blev undersøgt og viste sig rigtigt, hvorved en 45 årig mand blev anholdt og sigtet for våbenbesiddelse. Den 45 årig blev her til formiddag fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Næstved, hvor manden blev varetægtsfængslet i 4 uger, oplyser vagtchefen ved Sydsjælland og Lolland Falsters Politi.

Ifølge flere uafhængige kilder i kvarteret, skulle der være tale om den 45 årig sigøjner boss Gemi Levakovic, som gennem den sidste uges tid, skulle have været på besøg på Motalavej. Vagtchefen hos Sydsjælland og Lollands Falsters Politi ville dog ikke kommentere dette.

30.04.15 Røveri mod Aldi i Slagelse er nu opklaret.

Røveri mod Aldi i Slagelse er nu opklaret

Nyheder: roeveri-aldi-idagaardsvej-slagelse-0215.jpg

Arkiv foto. Simon Paaske - Alarm112-foto.dk

Af. Lasse Antonsen.
 
Slagelse: Efter røveriet mod Aldi på Idagårdsvej i Slagelse den 24 februar i år, kunne Sydsjælland og Lolland Falsters politi meddele, at efterforskningen af røveriet idag har ført til sigtelse. Der er tale om en 27 årig lokal mand, som har erkendt røveriet.

28.04.15 Scooter sat i brand på Tårnborgvej i Korsør

Scooter sat i brand på Tårborgvej i Korsør

Fotograf. Lasse Antonsen - Alarm112-foto.dk

Af. Lasse Antonsen.
 
Korsør: Ved 21 tiden tirsdag aften, måtte Falck i Korsør rykke ud til brand i en knallert, på skater banen ved Rema 1000 på Tårnborgvej, hvor ukendte gerningsmænd havde sat ild til en scooter. Branden blev hurtigt slukket, men knallerten udbrændte totalt.

Se alle billederne. klik her

27.04.15 Større kontrol af lastbiler på vestmotorvejen ved Korsør.

Større kontrol af lastbiler på vestmotorvejen ved Korsør

Fotograf. Lasse Antonsen - Alarm112-foto.dk

Af. Lasse Antonsen.

Tungvognscenter Øst ved færdsels afdelingen i Midt og Vestsjællands politi, havde mandag middag stillet op til storaktion mod lastbiler, både i Nyborg og på Q8 tanken ved afk. 43 Halsskov. Formålet med aktionen, var primært fremvisning af deres mobile bremseprøvestand, hvorved en del lastbiler blev hevet ind til kontrol. Køretøjer fra politiet udvalgte lastbiler på motorvejen, som herefter blev ledt ind på tanken hvor de blev kontrolleret. Lastbilerne fik tjekket alt fra lygter, papirer, fartskriver, længde, fejl og mangler, samt bremser og vægt, som blev kontrolleret på den mobile bremsestand, som samtidig også kunne veje køretøjet. Hvor mange lastbiler der blev kontrolleret, samt hvor mange bøder der blev udskrevet, er endnu for tidligt at sige, da mange betjente var i gang ved aktionen, oplyser presseansvarlig ved Tungvognscenter Øst.

Der vil i den kommende tid være øget fokus på lastbiler, og der er i den forbindelse allerede planlagt flere større aktioner rundt om på Sjælland den kommende tid, oplyser den presseansvarlige.

Chauffør Mads Tilsted var en blandt de mange, som røg ind i kontrollen. "Jeg syntes det er en god ide, og mener der burde være flere af disse kontroller. Jeg fik en god og professionel behandling, og de gør jo bare deres arbejde, selv om der er ting vi ikke er enige om" udtaler han overfor vores fotograf på stedet.

En enkelt lastbil blev transporteret væk under kontrollen af en sværvogn fra Falck, formentlig fordi bremserne ikke har været i orden.

Se alle billederne. klik her

27.04.15 Voldsom brand i Exsperimentariet i Hellerup.

Voldsom brand i Exsperimentariet i Hellerup

Video fra Youtube

Af. Lasse Antonsen.

Hellerup: Bygningen der normalt huser Experimentariet og et butikscenter i Hellerup, står i øjeblikket i flammer. Bygningen er dog tom og under renovering, efter den brændte for mindre end et år siden. Branden er meget voldsom, og brandvæsnet har indsat store styrker for at bekæmpe ilden. I videoen ovenfor kan du se hvor voldsom branden var i eftermiddags.

24.04.15 TV: Babou fra X Factor får problemer med stemmen under sit show i Korsør.

TV: Babou fra X Factor får problemer med stemmen under sit show i Korsør


Fotograf. Lasse Antonsen - Alarm112-foto.dk

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Fredag aften optrådte sangere Babou fra X Factor på scenen i Ankers Tivoli i Korsør. Under hans sidste nummer "Supernova", som var titel sangen til Paradise Hotel 2014, knækker hans stemme pludselig, så han måtte opgive at ramme de høje toner. Dog formåede Babou at tage det i stiv arm, og fortsatte derfor ufortrødent showet. Efter koncerten var der da også plads til autografer bag scenen, hvor de unge piger var meget ivrige, efter at møde deres idol. Se hvor galt det gik i videoen herover.

Udover nummeret Supernova, sang han også andre sange, herunder Mario´s - Let me love you. Se nummeret i videoen her under.

Se alle billederne. klik her

23.04.15 Brand i affalds container i Korsør.

Brand i container i Korsør

Fotograf. Lasse Antonsen - Alarm112-foto.dk

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Efter knap et år, uden brande i kvarteret omkring Motalavej i Korsør. Måtte Falck torsdag aften, rykke ud til brand i en container, på hjørnet af Egernsundsvej - Fasanstien. Brandvæsnet fik hurtigt slukket ilden, men en container udbrændte, mens en anden fik mindre brandskader. Hvordan ilden er startet vides ikke, men der kan være tale om aske med glæder, eller en påsat brand.

Se alle billederne. klik her

22.04.15 Ung mand fundet bagbundet i en mergelgrav ved Herlufmagle.

Ung mand fundet bagbundet i en mergelgrav ved Herlufmagle

Nyheder: politi-nyheds-arkiv-1.jpg

Arkiv foto. Lasse Antonsen - Alarm112-foto.dk

Pressemeddelelse:

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi modtog tirsdag den 21. april 2014 kl. 17.22 en anmeldelse om, at der i vandet i en mergelgrav på en mark ved Suså Landevej, syd for Herlufmagle, var fundet en livløs person.

Politiets undersøgelser har foreløbig vist, at der er tale om liget af en yngre mand, der var bagbundet på hænder og fødder. Han har tilsyneladende ligget i vandet i et stykke tid.

Sagen efterforskes som drab. Der kan endnu ikke oplyses noget om de nærmere omstændigheder, eller om dødsmåden.

Den pågældende er endnu ikke identificeret.

Eventuelle henvendelser i sagen bedes rettet til vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen på tlf. 21619822.

22.04.15 Brand i mindre bygning hos Slagelse Renseanlæg.

Brand i mindre bygning hos Slagelse Renseanlæg

Brand i bygning Slagelse Renseanlæg.

Fotograf. Simon Paaske - Alarm112-foto.dk

Af. Lasse Antonsen.

Slagelse: Tirsdag kl 12.39 fik Slagelse Brand og Redning, en melding om brand i en mindre bygning, hos SK forsynings renseanlæg på Dalsvinget i Slagelse. En brand var brudt ud i en mindre bygning på stedet, formentlig i forbindelse med noget arbejde med tjære tagpap. Brandvæsnet fik heldigvis hurtigt slukket branden, men har måtte fjerne noget vægbeklædning, for at slukke ilden inde i væggen. Der er tilsyneladende ikke sket større skade på bygningen.

Se alle billederne. klik her

Connect via Facebook
Connect via Facebook
Log ind
Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Tilfældige billeder...

Nyhedsbrev
Annoncer fra google
Gode blandede tilbud
Tilbud fra Fullrate
Blandede gode tilbud
Tilbud fra Magasin
Siden dannet på: 0.41 sekunder - 53 Forespørgsler 5,680,810 Unikke besøg