02. October 2014 16:26:04
Navigation
Seneste kommentarer
· Mange tak JankinsJS....
· Uden billederne din ...
Find os på Facebook
Tilfældig Avatar
65 brugere (1.93%)
Har allerede en Avatar.
Column count doesn't match value count at row 1
Besøgende
Velkommen
kent1605vahlun
Til Alarm112-foto.dk

Antal brugere3363

admin02:29:13
kent1605vahlun Ny 1 Dag
mgf1 Ny 2 Dage
Naebi 2 Uger
Kim Christiansen 2 Uger
Ronny H Zeuch 2 Uger
Kai Dalsgaard 2 Uger
Flemming Jrgensen 3 Uger
Mustang 3 Uger
kirs43 4 Uger

Gæster online0
Besøgende
· Gæster online: 1

· Brugere online: 0

· Antal brugere: 3,363
· Nyeste bruger: kent1605vahlun
Chart.dk
Din Ip
54.205.168.88
Køb billige farve patroner
112 App
Hovedfolder: 112-app-banner.jpg
Vupti.dk
Tilbud fra Coolshop
Tilbud fra Cykelpartner
Annoncer fra Google.
Bliv medlem af alarm112-foto
 
Bliv medlem idag helt gratis.

Du skal oprette en konto på siden for at se alle vores billeder, videoer, samt en masse andet indhold. Tilmelding er gratis og tager kun et øjeblik. klik her.

Alternativt kan du nu også bruge din Facebook konto til at oprette dig med. Det eneste du skal gøre er at trykke på "opret med Facebook" i menuen til højre.
12.09.14 Mindre brand på bofællesskabet Halsebyvænge ved Korsør.

Mindre brand på bofællesskabet Halsebyvænge ved Korsør

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Lørdag aften måtte brandvæsnet rykke ud til en brand i bofællesskabet Halsebyvænge lidt uden for Korsør. Der var af ukendte årsager brudt en brand ud i en madras, på en af beboernes værelse, men en af opsynsfolkene på stedet, havde tilsyneladende allerede slukket branden, med en vandslukker inden brandvæsnet nåede frem til stedet. Brandvæsnet sørgede derfor, for at ventilere stedet for røg, med en røgventilator, inden skadeservice kunne begynde rengøringen.

Det er dog ikke første gang der er brand på stedet. Senest for nogle måneder siden, måtte brandvæsnet slukke en voldsom brand, på en af de andre beboeres værelse. Den gang var det angiveligt beboeren selv som havde antændt branden. Det er dog tilsyneladende sket flere andre gange, at beboere selv har antændt en brand på stedet, men om dette var tilfældet lørdag aften vides ikke.

Der skete kun mindre røgskade efter branden lørdag aften, og skadeservice påbegyndte rengøringen efter branden, allerede kort tid efter brandvæsnet havde forladt stedet. 

Se alle billederne fra branden klik her

27.08.14 Sæl i Korsør har skabt stor debat og harme på Facebook.

Sæl i Korsør har skabt stor debat og harme på Facebook

Nyheder: sael-ved-roklubben-2014.jpg

Foto. Lasse Antonsen - Alarm112-foto.dk

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Sælen der har fået navnet "Luffe" og som gennem den sidste uges tid, har holdt til ved Korsør Roklub, er efter den har været i medierne, blevet noget af en seværdighed og tilløbsstykke for folk, som rigtig gerne selv vil se sælen, samt få et billede af den. Dette har dog over de sidste par dage, skabt en del debat og harme på Facebook, hvor folk mener at det er virkelig synd og stressende for sælen, med de mange mennesker som dagligt, kommer for at kigge til den.

Alarm112-foto.dk har idag været i telefonisk kontakt med Henrik Lykke Sørensen, fra Skov og Naturstyrelsen, for at få en kommentar på hvad der er rigtigt og forkert i forhold til sælens levevilkår, samt hvor grænsen går for ikke at skade dens natur.

Henrik Løkke Sørensen udtaler overfor Alarm112-foto.dk, at det ikke skulle være et problem for sælen, at de mange mennesker besøger den dagligt og får et billede af den. Han opfordre dog til ikke at komme for tæt på, da dette kan forstyrre dens natur, og fortsætter. Jeg er ikke bekymret for sælen, hvis folk skulle vælge at prøve og klappe den eller lign. Dog er jeg mere bekymret for de mennesker der prøver at røre den, da den har mange bakterier i pælsen, som i værstefald kan være farlige for mennesker. Skulle den gå hen og føle sig truet, kan den dog også finde på og gå til angreb, men jeg ser ikke noget problem i at mange ser til den, hvis de blot respektere det er et vildt dyr og derved holder en passende afstand til den. Henrik Løkke Sørensen mener også at sælen bare vil fortrække sig, hvis opmærksomheden skulle gå hen og blive for stor for den, så derfor skulle der ikke være et problem i menneskers tilstedeværelse, slutter han.

26.08.14 Korsør har fået besøg af en sæl ved Korsør Roklub.

Korsør har fået besøg af en sæl, som holder til ved den lokale Roklub

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: En sæl har for tiden taget bolig ved Korsør Roklub. Sælen som har været der en uges tid, er nu blevet et helt tilløbsstykke for byens borger, som strømmer til for at se den lille søde sæl, som virker meget tam og man kan derfor komme helt tæt på den.

Selv om sælen virker meget menneskevandt, opfordres folk dog til ikke at komme for tæt på, oplyser Stefan Springborg som er vildtkonsulent hos Naturstyrelsen, overfor TV2-Øst. Sælen kan nemlig tro at vi mennesker er af samme art, og den kan derfor godt finde på at gå til angreb udtaler han. Selv om sælen er lille, skulle den være ufattelig hurtig, og samtidig have et skarpt tandsæt. Et bid af den vil derfor svare til at blive bidt af en virkelig stor hund, siger han.

Nogle af de mennesker der har besøgt sælen, har dog også troet at den kunne være syg, siden den holder til lige netop der, og siden man kan komme så tæt på. Nogle borgere har derfor haft kontakt med Dyrenes Beskyttelse. Ifølge Localeyes.dk oplysninger, har en dyrlæge derfor allerede været ved Roklubben, for at tilse sælen, som ikke skulle fejle noget og derfor være helt sund og rask.

Hvorfor sælen har valgt netop dette sted, er der ingen der ved, men en masse mennesker har haft nogle forskellige teorier om at sælen, kunne stamme fra et fangeskab et sted, hvilket også ville være årsagen til at den ikke er bange for mennesker. Dette er dog ikke blevet bekræftet nogen steder, men sælen ser dog ud til at trives ved Roklubben i Korsør, og vælger dog at svømme sin vej, når opmærksomheden fra de mange besøgende bliver for meget.

Da Alarm112-foto.dk igår var ved Roklubben for at filmen den, valgte den også efter noget tid, at fortrække sig og kunne kort tid efter ses svømme rundt i noret, hvor den med jævne mellemrum stak hovedet op, for at se om vi var gået, så den atter kunne komme op på sin plads i solen. Se videoen af sælen ovenfor, hvor det også kan ses, hvor tæt man egentlig kan komme på sælen.

Se alle billederne af sælen klik her

25.08.14 Mindre brand på Forlev losseplads ved Vemmelev.

Mindre brand på Forlev losseplads ved Vemmelev

Af. Lasse Antonsen.

Forlev: Søndag ved 16.30 tiden blev brandvæsnet alarmeret om en brand på Forlev losseplads ved Vemmelev. En mindre brand var brudt ud på området i en bunke med affald. Branden havde ifølge naboer til lossepladsen, tilsyneladende brændt dagen igennem, hvor den havde sendt en generene røg ind over en nærliggende gård. Ved 16.30 tiden valgte sønnen på gården, dog at undersøge hvor røgen kom fra og opdagede at der stod røg og flammer op, fra en bunke med affald inde på Forlev losseplads område, hvorefter han alarmerede brandvæsnet. Falck i Korsør rykkede derfor ud med en sprøjte og tankvogn, hvorefter de kæmpede med flammerne i godt et par timer inden branden var slukket. Selv om der stod en maskine tæt på bunken med det brændende affald, nåede ilden dog ikke at brede sig til denne. Hvordan ilden er opstået vides ikke, men der kan dog være tale om en selvantændelse i affaldet.

Se alle billederne fra branden klik her

23.08.14 Maritime dage i Korsør (Vanddag 2014)

Maritime dage i Korsør (Vanddag 2014)

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Traditionen tro blev der igen i år, afholdt Maritime dage (Vanddag) på havnen i Korsør. Dagen igennem kunne man opleve en masse forskellige ting, bla. åbnede Korsør Produktionshøjskole deres nye værft ved Fæstningen. Dansk Autocamperforening havde taget lejr, ved Fæstnings voldgrav. Falck Korsør, Slagelse Brand og Redning, samt KUB Korsør Ungdomsbrandvæsen, havde taget stilling ved indgangen til den gamle Vognmandsruten. Flådestation Korsør havde igen i år åbnet dørene til et brag af et åbenthus arrangement. Her kunne mange af deres skibe besøges, sejllads med Marine Hjemværnet, dykkerudstilling, sminkning af skader og skudsår, elbil bane for de små, Korsør Miniby, VTS Storebælt som overvåger skibstrafikken i Storebælt, og så kunne der nydes lidt mad og drikke i deres kantine.

Dagen igennem var der ud over udstillinger af div ting, også en del aktiviteter, iform af en lille opvisning fra flyvevåbnets Lynx helikopter, samt Frømandskorpset. Opvisningen gik ud på at, pirater havde kampret et skib, hvor helikopter og Frømandskorpset blev sat ind for at udskadeliggøre piraterne og fåsituationen under kontrol. Se video neden for.

På pladsen hvor beredskabet havde taget stilling, kunne der traditionen tro igen i år, opleves den årlige 5 kamp. 5 kampens deltagere bestod i år af, Falck korsør, de frivillige ved Slgelse Brand og Redning, KUB Korsør Ungdomsbrandvæsen, Dansk Autocamperforening, samt Politi Hundeforeningen i Korsør.

I 5 kampen dystes der i forskellige discipliner som, at skyde med vand for at vælte nogle flasker, gå på stylter, løbe med en båre, hjulskift på en trailer, samt torvtræk. Vinderen af årets 5 kamp blev den lokale Politihundeforening. Se video fra 5 kampen her under.

Se alle billederne fra vanddagen klik her

19.08.14 18 årig anholdt og sigtet for bombetruslen mod Lalandia.

18 årig anholdt og sigtet for bombetruslen mod Lalandia

 Nyheder: politi-anholdelse-arkiv.jpg

Arkiv foto

Af. Lasse Antonsen.

Rødby: Efter 2 dage med bombetrusler mod feriecentret Lalandia i Rødby, har politiet anholdt og sigtet en 18 årig mand, fra lokalområdet for truslerne. I går blev den 18 årig fremstillet i et grundlovsforhør, med henblik på varetægtsfængsling. Dog valgte dommeren ikke at varetægtsfængsle manden, men i stedet blev anholdelsen opretholdt i 3 x 24 timer, som politiet nu har til at efterforske sagen yderligere, da der ikke var bevis nok til en varetægtsfængsling, skriver TV2-Øst på deres hjemmeside. Den 18 årig selv nægter sig skyldig i sagen, og det er derfor op til politiets efterforskning, om det er den rigtige mand der er blevet anholdt.

17.08.14 Lalandia slap med skrækken efter bombetrussel.

Lalandia slap med skrækken efter bombetrussel

Nyheder: politi-nyheds-arkiv.jpg 

Af. Lasse Antonsen.

Rødby: Feriecentret Lalandia slap med skrækken, efter der igår for anden dag i træk, blev indleveret en seddel med en bombetrussel. Begge dage har politiet undersøgt stedet med bombe hunde, dog uden at finde nogen bombe. Hvem der har indleveret truslen, vides endnu ikke, men politiet skal nu efterforske sagen nærmere. Bombehundende blev færdig på stedet ved 00.45 tiden i nat, og alt skulle derfor åbne som normalt her til morgen.

16.08.14 Naturbrand på Natur Rastepladsen i Korsør.

Naturbrand på Natur Rastepladsen i Korsør

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Her til aften måtte brandvæsnet i Korsør, rykke ud til en naturbrand på Natur Rastepladsen i Korsør. Nogle unge havde leget med fyrværkeri på stedet og havde i den forbindelse fået sat ild i beplantningen på stedet. Et arial på ca. 2 x 20 meter nåede at brænde, inden brandvæsnet nåede frem og fik slukket ilden. Branden sendte en del røg ind over Fasanhaven, som trak en del nysgerrige til stedet. Hvem der har affyret fyrværkeriet og startet branden vides ikke, men politiet vil formentlig undersøge sagen nærmere. Skulle du have set noget mistænkeligt i området ved 20.25 tiden, kontakt da politiet på tlf. 114. 

Se alle billederne fra branden klik her

16.08.14 Lalandia er for anden dag i træk ramt af bombetrussel.

Lalandia er for anden dag i træk ramt af bombetrussel

Nyheder: politibil-nyheds-arkiv.jpg

Arkiv foto

Af. Lasse Antonsen.

Rødby: Lalandia i Rødby er for anden dag i træk blevet ramt af en bombetrussel. Senest i går blev der afleveret en seddel på stedet med en bombetrussel. Bombehunde og politiet undersøøgte i den forbindelse stedet til ud på natten, dog uden at finde nogen bombe.

Ved 17.30 idag blev der så igen afleveret en seddel, med endnu en bombetrussel, hvor efter centret blev evakueret. Politiet er på stedet og tager truslen alvårlig, og derfor er de endnu engang igang med at undersøge stedet med hunde, skriver politiet i en pressemeddelelse.

Der er foreløbig ikke noget nyt i sagen, da politiet stadig er igang med undersøgelserne på stedet. Hvem der har afleveret sedlerne med truslerne vides endnu ikke. Nærmere følger.

30.07.14 24 årig anholdt efter fund af lig i Sønderjylland.

24 årig anholdt efter fund af lig i Sønderjylland

Af. Lasse Antonsen.

Syd og Sønderjyllands politi har idag fundet liget af en kvinde ved motorvejstilkørsel 73 i Kliplev nord for Padborg. Der skulle efter alt at dømme være tale om den forsvunde Kamilla Hantusch, som har været forsvundet siden 19 juli.

Efter fundet af liget valgte politet, at afspærre et større område omkring finde stedet, af hensyn til efterforskningen.

Politiet valgte så her til aften, at anholde hendes 24 årig eks-kæreste for drabet på Kamilla. Anholdelsen sker på bagrund af den efterforskning politiet, dagen igennem har foretaget på stedet, samt undersøgelserne af den fundene kvinde, skriver Localeyes.dk

Den 24 årig eks-kæreste vil i morgen torsdag blive fremstillet i grundlovsforhør, ved retten i Sønderborg.

Se alle billederne klik her

Connect via Facebook
Connect via Facebook
Log ind
Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Fødselsdage i dag
Brian A
Outlaw
Husk at udfylde din fødselsdag korrekt i din profil.
Tilfældige billeder...

Nyhedsbrev
Replikboks
Du skal være logget ind for at skrive en replik.

01. September 2014 13:48:40

08. February 2014 23:41:51
Prøv søge funktionen. Hvad er det precist du søger da. Smile

30. January 2014 12:59:39

13. January 2014 20:33:09
Kan man ikke søge efter billeder på en bestemt dato herinde ?

09. January 2014 10:13:47

23. November 2013 12:23:33
Hej hva er det for nogle billeder du tænker på. Der skulle ikke gerne være fjernet noget. MVH. Admin.

16. November 2013 23:47:00
Undskyld, men er der nogle af gallerierne i har fjernet fra siden? Helt præcist efterlyser jeg billeder fra 25/12/2008

27. October 2013 17:59:13
Hej alle. Der vil snart komme flere ting på siden og beklager naturligvis at jeg er kommet bagud pågrund af tidsmangel. Husk nu hvis du gerne vil være fotograf for os at læse under bliv fotograf i

19. August 2013 21:54:52
Hej. Jeg er også i fuld gang, men ting tar tid især når man er kommet bagud og samtidig skal passe skole, barn, job og dette så beklager meget. Men da jeg er igang kommer de seneste opdateringer s

13. August 2013 14:59:49
Savner noget opdatering på siden..

Annoncer fra google
Tilbud på billigt webhotel
Servage
Gode blandede tilbud
Tilbud fra Fullrate
Blandede gode tilbud
Tilbud fra Magasin
Tilbud fra Streetman
Siden dannet på: 0.76 sekunder - 53 Forespørgsler 3,148,417 Unikke besøg