26. April 2015 01:16:12
Navigation
Seneste kommentarer
· Mange tak JankinsJS....
· Uden billederne din ...
· :o
Find os på Facebook
Tilfældig bruger
77 brugere (2.27%)
Har allerede en Avatar.
Column count doesn't match value count at row 1
Besøgende
Velkommen
buller55
Til Alarm112-foto.dk

Antal brugere3391

admin 2 Dage
buller55 Ny 3 Dage
Helle Fjord 4 Dage
Bjarne Poulsen 3 Uger
Naebi 3 Uger
wickie 5 Uger
trikker 9 Uger
wille 9 Uger
Simon Paaske12 Uger
Nicolaj Fynne Svensson12 Uger

Gæster online0
Besøgende
· Gæster online: 1

· Brugere online: 0

· Antal brugere: 3,391
· Nyeste bruger: buller55
Chart.dk
Din Ip
23.23.46.20
Tilbud fra Inkclub
112 App
Hovedfolder: 112-app-banner.jpg
Vupti.dk
Tilbud fra Vistaprint
Tilbud fra Cykelpartner
24.04.13 Jordings øvelse på Korsør station.

Jordings øvelse på Korsør station

Nyheder: 01122007343.jpg

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Voldsomt så det ud her til aften, da der pludselig dukkede 2 brandkøretøjer og 7 brandfolk op på Korsør station, til folks store forundring. Det var dog ikke brand eller nogen anden ulykke de kom for. Nej det var langt mindre dramatisk, da der blot var tale om Falcks årlige øvelse i jording af kørestrøm. Denne øvelse består af en teoretisk del hvor der skal høres om alt om kørestrømsanlæg, såsom farlighed, opbygning og sikkerhedsafstande mm. og her efter en praktisk del som foregår på stationen i Korsør, hvor det ene spor bliver lukket til øvelsen.

Se alle billederne klik her

23.03.13 Brand i campingvogn på Lilleøvej i Korsør.

Brand i campingvogn på Lilleøvej i Korsør

Nyheder: brand-campingvogn-lilleovej-stor.jpg

Af. Lasse Antonsen

Korsør: kl. 1.12 i nat måtte brandvæsnet rykke ud til brand i en campingvogn på Lilleøvej i Korsør. Campingvognen var fuldstændig overtændt ved brandvæsnets ankomst og stod ikke til at redde. Hvorfor der udbrød brand i campingvognen vides endnu ikke, men rykter gik om at vognen somme tider blev brugt af hjemløse til at overnatte. Vognen holder parkeret i et budskads ved Korsør roklub, og er ejet af en mand som er igang med et projekt, med noget natur legeplads og bygning af tømmerflåde. Til dagligt blev den brugt til opbevaring og andet i forbindelse med natur legepladsen. Branden blev opdaget af en forbipasserende, der var ude at gå med sin hund. Branden blev hurtigt slukket, men campingvognen udbrændte totalt.

Se alle billederne klik her

15-16.02.13 Brand i container samme sted 2 dage i træk.

Brand i container samme sted 2 dage i træk

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: 2 dage i træk har nogen sat ild til en container samme sted. På Motalavej ved nr.101 blev der både igår og idag sat ild til en af affaldscontainerne. Igår var det dog ved at gå ud over nogle biler, idet gerningsmændende havde sat ild til en container, for derefter at trille den ned mellem nogle biler på parkeringspladsen. En beboer kom dog hurtigt til og greb en pulverslukker fra sin bil til at slukke ilden.

Her til aften var den så gal igen, da gerningsmænd igen havde sat ild til en af containerne. Denne blev dog ved affaldsburet, hvorfra den blev trukket ud i det fri af nogle beboere, inden ilden nåede at få fat i de øvrige containere. Ved begge brande blev brandvæsnet tilkaldt, som kom og fik styr på flammerne. Hvem der står bag ildspåsættelserne vides endnu ikke og sagen er overdraget til politiet.

Se alle billederne fra brandende her

27.02.13 Brand i afflad ved bygning på Lilleøvej i Korsør.

Brand i afflad ved bygning i Korsør

Nyheder: brand-affald-lilleoevej-2013-stor.jpg

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Her til aften rykkede falck ud til en melding om brand i en mindre bygning på Lilleøvej i Korsør. Ved ankomst til adressen kunne det konstateres, at der blot var tale om en mindre brand i en bunke affald tæt på en transformatorstation. Branden blev hurtigt slukket og køretøjerne vendte snuden hjem igen. Hvad der har antændt branden er uvist, men der kan være tale om et smidt cigaretskod eller lign. Der skete ingen skader på bygningen eller andet ved branden.

25.02.13 Voldsom gårdbrand i Ormeslev ved Vemmelev.

Voldsom gårdbrand i Ormeslev ved Vemmelev

Af. Lasse Antonsen.

Ormeslev: Kort før kl. 19 udbrød der brand på en trelænget gård på Ormeslevvej 45 mellem Slagelse og Korsør. Branden var opstået i stalden og havde hurtigt fået godt fat, så tagpladerne var begyndt at springe. Larmen fra de sprængte tagplader fik beboeren på gården, en kvinde med 4 børn, tilat gå ud på gådspladsen og kigge da det lød som fyrværkeri. Heropdagede kvinden den voldsomme brand som var brudt ud i staldbygningen og fik derfor hurtigt alarmeret brandvæsnet, hvorefter hende og børnene samt deres hunde hurtigt forlod gården.

Branden var så voldsom at den kunne ses inde fra Korsør ca. 10 km væk. Ved brandvæsnets ankomst var de 2 længer med stald fuldstændig overtændt og der var en overgang fare for at stuehuset også ville brænde. Der blev derfor hurtigt tilkaldt assistance fra både Slagelse og Skælskør tilat slukke ilden og det lykkedes derved at redde selve stuehuset fra flammerne. De 2 længer som indeholdte stalden stod desværre ikke til at redde og brændte helt ned til grunden.

Heldigvis kom ingen til skade ved branden, så kvinden og hendes børn kunne derfor vende hjem igen da branden var slukket igen sidstpå aftenen. Hvad der har antændt branden vides endnu ikke og teknikkere fra politiet skal i de kommende dage undersøge brandtomten for at fastslå den egentlige brandårsag.

Se alle billederne fra branden klik her

Se hele videoen fra branden klik her

05.02.13 Politi opbud på Motalavej i Korsør.

Politi opbud på Motalavej i Korsør

Nyheder: 01122007343.jpg

Af. Lasse Antonsen

Korsør: Her til eftermiddag mødte politiet pludselig op, iført skudsikkre væste på Motalavej i Korsør. Hele 2 patruljer mødte op og kort efter ankom også en ambulance. Betjentene gik ind i opgangen nr. 93 og kom ud igen efter kun få minutter, hvorefter de hurtigt forlod stedet igen. Hvad de skulle i opgangen og hvorfor de var iført væste, ville betjentene ikke udtale sig om og det er heller ikke lykkedes at få helt klartlagt, hvad det handlede om. Det eneste det er lykkedes at finde ud af er, at en af opgangens beboere havde været truende over for en nabo, som så havde ringet til politiet hvor det hele tilsyneladende var blevet vendt og drejet en del.

Se alle billederne klik her

02.02.13 Fastelavnsfest hos Land og Fritid i Korsør.

Fastelavnsfest hos Land og Fritid i Korsør

Nyheder: tonneslagning-land-fritid-2013-stor.jpg

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Land og Fritid i Korsør holdte idag fastelavnsfest for de små, hvor der blev slået katten af tønden. Børnene kom i alverdens former for udklædninger, så som et komfur med glaskeramiske plader og boller i ovnen, så kreativiteten var da på plads. Da tønden var slået i stykker, blev der kåret både katte konge og dronning, hvor der også var en lille gave til vinderne iform af en dvd og biografbillete. Mens der var gang i tøndeslagningen, kunne de voksne forfriske sig med en basse og lidt kaffe eller varm kakao. Mange familier var mødt op til arrangementet, så lagerlokalet var hurtigt fyldt til bristepunktet og køen til tynden var derfor pludselig meget lang, men folk tog det pænt og der var en god stæmning i hallen.

Se alle billederne fra arrangementet klik her.

01.02.13 Påsat brand i flere containere i Korsør.

Flere containere stukket i brand i Korsør

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Brandvæsnet i Korsør fik her til aften melding om brand i en container på Møllevangen i Korsør. Under slukningen af branden i containeren, fandt man ud af at også containeren i den anden ende af bolig blokken stod i brand, hvorfor man hurtigt måtte slå branden ned og derefter fortsætte til den næste. Der var dog ikke tale om nogen voldsom brand, men nærmere en kraftig røgudvikling, idet containerene er bygget ind i små lukkede skure. Brandende blev hurtigt slukket og der skete kun mindre materielle skader. Politiet skal nu undersøge sagen nærmere idet der ikke er nogen tvivl om at brandende er påsat.

Ikke første gang

Det er langt fra første gang der opstår brand i dette område af byen. Møllevangen støder tæt op mod den gamle nedlagte fabrik Basta, som flere gange har været ramt af påsatte branden. Også i december stod et skur i lys lue tæt op af en etageejendom med beboelse kun 50 meter længere henne ad vejen.

Beboere opskræmt

Beboerne på Møllevangen føler sig meget urolige oven på den senere tids brande i området og frygter derfor at det en dag går rigtig galt, som branden i december var tæt på, da viduerne i ejendommen var ved at sprængtes pågrund af varmen fra branden. Der er tilsyneladende ikke nogen mistænkte i sagen på nuværende tidspunkt, men politiet efterforsker stadig sagen i forsøget på at fange gerningsmanden.

Se billederne fra branden klik her

Se den fulde video fra branden klik her

21.01.13 Brand i hus på Bildsøvej mellem Slagelse og Korsør.

Brand i hus på Bildsøvej mellem Slagelse og Korsør

Nyheder: brand-hus-bildsoevej-0113.jpg 

Af. Lasse Antonsen

Slagelse: Her til formiddag blev politi og brandvæsen, alarmeret om en voldsom brand i en villa på Bildsøvej mellem Slagelse og Korsør. Ved ankomsten tog brandfolkene ingen chancer og sendte derfor hurtigt et røgdykkerhold ind i huset, for at undersøge om der skulle befinde sig mennesker eller dyr i huset. Efter noget søgen konstateret man at, der ingen personer eller dyr var at finde. Branden i huset var meget voldsom idet, at hele stueetagen var overtændt samt at flammerne var gået gennem taget på huset, og man måtte derfor kalde ekstra tankvogn fra Falck i Korsør for at slukke ilden. Også en ambulance blev tilkaldt til at holde standby hvis det skulle have vist sig at der var nogen tilstede i huset. Årsagen til branden er endnu ukendt, men foreløbig tyder intet på at der skulle ligge en forbrydelse bag. Husets beboer skal nu genhuses idet hele huset er totalt skadet efter branden.

06.01.13 Voldsom brand i lejlighed i Korsør er muligvis påsat.

Brand i lejlighed i Korsør er muligvis påsat

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Kort efter kl. 18 udbrød der brand i en voldsom brand i en lejlighed på Fasanstien. Branden var så voldsom at beboere i området, havde set flammerne stå næsten 10 meter ud af vinduet fra lejligheden. Beboere i en omgang måtte evakueres, mens brandvæsnet slukkede branden i lejligheden. Ingen personer kom noget til under branden, men hele lejligheden hvor branden startede, udbrændte totalt. Politiet mener branden kan være påsat, idet branden er opstået i en sofa under vinduet, og at der samtidig lå glas fra vinduet inde i lejligheden, hvilket tyder på at det er indkastet materiale som har startet branden i lejligheden. Teknikkere skal nu undersøge lejligheden yderligere for endeligt at fastslå hvad der startede branden.

Se billederne fra branden klik her

Se hele videoen fra branden klik her

05.01.13 Forsøg på brandstiftelse i Korsør.

Forsøg på brandstiftelse i Korsør

Nyheder: bil-forsoegt-antaendt-motalavej-stor.jpg

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Her til aften fik brandvæsnet en melding om brand i bil på Motalavej. Ved ankomst til stedet kunne det konstateres at der ikke længere var ild i bilen, men at den havde været forsøgt antændt. Ukendte gerningsmænd havde smadret ruden i den ene side, og derefter smidt noget brandbart ind i bilen, men uden held da ilden var gået ud af sig selv. Politiet kom også til stedet og undersøgte bilen for spor.

Klik her for at se billederne

Connect via Facebook
Connect via Facebook
Log ind
Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Tilfældige billeder...

Nyhedsbrev
Annoncer fra google
Gode blandede tilbud
Tilbud fra Fullrate
Blandede gode tilbud
Tilbud fra Magasin
Siden dannet på: 0.42 sekunder - 50 Forespørgsler 3,822,407 Unikke besøg