23. November 2014 04:04:34
Navigation
Seneste kommentarer
· Mange tak JankinsJS....
· Uden billederne din ...
Find os på Facebook
Tilfældig Avatar
70 brugere (2.07%)
Har allerede en Avatar.
Column count doesn't match value count at row 1
Besøgende
Velkommen
briefmirth21
Til Alarm112-foto.dk

Antal brugere3379

admin03:38:26
Naebi 1 Dag
kirs43 2 Dage
Tommy Christer Nilsson Ny 3 Dage
KajOve Andersen 6 Dage
Svensson Ny 6 Dage
Lars Aarslev 6 Dage
Majer 1 Uge
wille 1 Uge
mikemeyers 1 Uge

Gæster online3
Besøgende
· Gæster online: 4

· Brugere online: 0

· Antal brugere: 3,379
· Nyeste bruger: briefmirth21
Chart.dk
Din Ip
54.197.183.230
Køb billige farve patroner
112 App
Hovedfolder: 112-app-banner.jpg
Vupti.dk
Tilbud fra Coolshop
Tilbud fra Cykelpartner
08.08.10 Brand i bil på Egernsundsvej i Korsør.

Bilbrand på Egernsundsvej i Korsør

news: bilbrand-egernsundsvej.jpg
Fotograf. Lasse Antonsen.

Korsør: Sent på aftenen måtte Falck i Korsør rykke ud til brand i en bil, som holdt parkeret på P-pladsen på Egernsundsvej. Ved brandvæsnets ankomst til stedet var bilen næsten totalt udbrændt. Brandvæsnet fik hurtigt slukket ilden og de kunne herefter vende tilbage til stationen, hvorefter politiet kunne overtage sagen, for at kortlægge hvad brandårsagen er. Tekst og Foto. Lasse Antonsen.

23.07.10 Hashtåger udløste brandalarm.

Hashtåger udløste brandalarm i Esrum

news: hash-arkiv.jpg
Arkiv foto

Esrum: Fredag aften blev brandvæsnet alarmeret via en automatisk brandalarm til ungdomsinstitutionen Fabianhus i Esrum. Ved brandvæsnes ankomst til stedet kunne det konstateres at det var en meget tung tåge af hash røg på et værelse som havde udløst alarmen. Nogle unge mennesker havde på et værelse røget så meget hash at røgen udløste alarmen og brandvæsnet var nødsaget til at bruge en røg ventilator til at få tømt værelset for røg så alarmen atter kunne nulstilles. De unge på værelset fik sig formetlig en ordentlig forskrækkelse af det meget påstyr og kan nok se frem til en ordentlig skideballe. Tekst. Lasse Antonsen.

21.07.10 Mand ville sprænge udlejer i luften.

Mand ville sprænge sin udlejer i luften

news: mand-ville-spraenge-udlejer.jpg
Foto. Lasse Antonsen

Korsør: Det var formentlig uenighed omkring opsigelsen af et lejemål i Korsør, der fik en lejer til at gå amok og true med at sprænge udlejeren i luften. Politiet fik en melding sidst på eftermiddagen fra nogle beboere i området om at en person løb rundt i en have ved siden af og råbte han ville sprænge det hele i luften, iført et belte med patroner og håndgranater i. Dette fik politiet til at reagere resulut ved at sende en stor styrke af patruljevogne og hundevogne til adressen og afspærre et større område. Senere ankom også indsatstyrken og EOD bomberydere. Efter noget tid fandt man ud af at manden havde forladt adressen, men manden kontaktede hurtigt politiet og meldte sig selv, hvorefter han blev anholdt uden dramatik. Efter anholdelsen rangsagede man adressen hvor granaterne blev fundet, som dog viste sig at være 2 gamle granater uden krudt, fra anden verdenskrig, som manden havde arvet efter sin far. Hele situationen og det store opbud af politifolk og køretøjer tiltrak en del tilskuer i området denne eftermiddag og aften. Først ved 22 tiden, forlod de sidste politifolk området efter en grundig ransagning af beboelse og området omkring. Tekst og Foto. Lasse Antonsen.

Se alle billederne klik her.
Se video klip klik her.

05.07.10 Voldsom tagbrand i Helsingør.

Voldsom tagbrand på Vapnegård i Helsingør

news: vapnegaard.jpg
Foto. Lasse Antonsen

Helsingør: Det var formentlig en kortslutning i nogle elektriske indstallationer som forårsaget en brand i en lejlighed i Vapnegård bebyggelsen i Helsingør. Branden i lejligheden var så voldsom at den hurtigt bredte sig til tagkonstruktionen inden brandvæsnet nåede at få den under kontrol. Mange lejligheder er blevet ødelagt af vand og sod ved branden. Derfor skal de mange familier genhuses til bygningen er blevet repereret efter branden. Heldigvis kom ingen noget til under branden som kunne ses fra store dele af byen. 2 Familier i blokken havde ingen indboforsikring og kan derfor ikke få dækket skaderne på deres ting. Bolig foreningen anbefaler derfor på det kraftigste alle om at få tegnet en forsikring hvis uheldet skulle være ude. Branden er forøvrigt den anden brand i Vapnegård bebyggelsen på kort tid. Den anden brand for kort tid siden nåede dog ikke at brede sig meget takket være en hurtig indsats fra naboerne til den brandende lejlighed. Tekst og foto. Lasse Antonsen.

Se alle billederne klik her

29.06.10 18 årig kvæstet i alvorlig trafikulykke ved Bårse.

18 årig kvæstet i alvorlig trafikulykke ved Bårse

Bårse: Tidligt imorges blev en 18 årig alvorligt kvæstet ved en trafikulykke ved Bårse. Den 18 årig var igang med en overhaling, da han ramte en trailer og fløj ud på marken. Den modkørende bil røg også en tur i marken, men føren af denne kunne selv stige ud af bilen i rystet tilstand. Værre var det for den 18 årig mand der efter uheldet måttes skæres fri. Manden blev herefter fløjet til rishospitalets traumecenter. Manden meldes uden for livsfare, men har pådraget sig alvorlige kvæstelser på arme og ben skriver sn.dk Ulykken skete 100 meter fra Bårse rundel og uheldet skabte en del kø da man måtte afspærre vejen under redningsarbejdet på stedet. Tekst. Lasse Antonsen.

28.06.10 Brand i containere i Ringsted.

Brand i containere i Ringsted

news: containerbrand-arkiv.jpg
Arkiv foto

Ringsted: Ved 22 tiden måtte Ringsted brand og redning rykke ud til brand i en container på Ahorn Allé. Ved ankomsten til stedet kunne man konstatere at branden havde bredt sig til yderligere 3 containere og et læhegn. Branden blev dog hurtigt slukket og politiet kunne overtage skadestedet. Det menes at branden er påsat skriver tv2east.dk Tekst. Lasse Antonsen.

28.06.10 Brand i lejlighed i Ishøj.

Brand i lejlighed i Ishøj

Ishøj: Politi og brandvæsen måtte imorges ved 5.20 tiden rykke ud til en boligblok på Vejlebrovej i Ishøj, hvor der var udbrudt brand i en lejlighed. Brandvæsnet fik hurtigt slukket ilden og ingen mennesker eller dyr kom noget til. Branden menes at være opstået i forbindelse med et glemt stearinlys i en vindueskarm. Lejligheden blev en del brand og sod skadet under branden. Tekst. Lasse Antonsen.

28.06.10 7 årig drengs leg med ild gik galt.

7 årig drengs leg med ild gik galt

Gørlev: Der var tale om en 7 årig drengs leg med ild som var gået galt, da der søndag kl. 21.18 indløb melding til alarmcentralen om en brand i halmballer i Gørlev ved Kalundborg. Ved brandvæsnets ankomst til stedet, kunne det konstateres at der var ild i ca. 40 halmballer. Branden blev slukket og sagen overdrages nu til de sociale myndigheder, skriver tv2east.dk Tekst. Lasse Antonsen.

28.06.10 Borgere hindrede skolebrand.

Borgere hindrede skolebrand

Ringsted: En hurtig indsats fra nogle forbipasserende, hindrede søndag aften ved 20 tiden en storbrand på sdr. Parkskolen i Ringsted. De vakse borgere opdagede en brand i et skraldespandsstativ som stod op ad væggen til skolen, borgerne rev stativet væk fra bygningen og tilkaldte brandvæsnet. Branden blev hurtigt slukket og der skete kun mindre skade på bygningen. Tekst. Lasse Antonsen. 

28.06.10 Påsat brand i børnehave i Slagelse.

Påsat brand i børnehave i Slagelse

news: brand1-arkiv.jpg

Påsatte brande hærger igen Slagelse nordby. Denne gang satte ukendte gerningsmænd ild til et skur ved Rosenkilde børnehave & vuggestue. Dette skur var også udsat for en påsat brand for kort tid siden, men denne gang gik det være til. Branden i skuret var nemlig så voldsom at ilden bredte sig til selve børnehaven, hvor et lokale, som for nyligt er blevet renoveret for 450.000 kroner. Lokalet tog en del skade under branden og står nu igen overfor en opbygning. De samlede skader på børnehaven vurderes til at løbe op imod 1.000.000 kroner, skriver sn.dk idag. Grundet de mange brande i Slagelses nordby ønsker politiet nu befolkningens opbakning til at få fat i gerningsmændende. Så skulle man have set noget mistænkeligt i området høre politiet gerne fra dig på tlf. 114.

TV2-Øst skriver at der igennem de seneste år har været op imod 100 påsatte brande i Slagelse men ikke en eneste gerningsmand er fundet. Politiet erkender dog at dette er et problem og de ber derfor befolkningen i området om hjælp til at få opklaret de mange påsatte brande som har hærget biler, containere og bygninger i området. Tekst. Lasse Antonsen.

Se video på 24-sjællandske fra branden klik her.

27.06.10 Påsatte brande efter anholdelse i Slagelse.

Påsatte brande efter anholdelse i Slagelse

news: brand2-arkiv.jpg
Arkiv foto

Ved midnats tid natten til søndag var der endnu engang ballade i Slagelse nordby. 2 aviscontainere på hhv. Kjærulfsvej og Albert Ibsensvej blev sat i brand. Slagelse brandvæsen måtte endnu engang til kvarteret med politiet som opbakning og slukke de brændende containere som heldigvis ikke tog større skade af branden. Politiet mener at brandende er en hævn aktion, efter at politiet tidligt lørdag morgen anholdte en 20 årig mand ved et diskotek i Slagelse. Anholdelsen af manden skete fordi manden ikke havde overholdt et forbud om at komme på diskoteket. Da betjentene forsøgte at anholde manden blev han agressiv og slog en kvindelig betjent i ansigtet. Få timer efter anholdelsen af manden blev han fremstillet i grundlovsforhør hvor han blev varetægts fængslet i 4 uger, sigtet for vold mod embedsmand i funktion, skriver sn.dk idag. Tekst. Lasse Antonsen.

Connect via Facebook
Connect via Facebook
Log ind
Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Tilfældige billeder...

Nyhedsbrev
Replikboks
Du skal være logget ind for at skrive en replik.

01. September 2014 13:48:40

08. February 2014 23:41:51
Prøv søge funktionen. Hvad er det precist du søger da. Smile

30. January 2014 12:59:39

13. January 2014 20:33:09
Kan man ikke søge efter billeder på en bestemt dato herinde ?

09. January 2014 10:13:47

23. November 2013 12:23:33
Hej hva er det for nogle billeder du tænker på. Der skulle ikke gerne være fjernet noget. MVH. Admin.

16. November 2013 23:47:00
Undskyld, men er der nogle af gallerierne i har fjernet fra siden? Helt præcist efterlyser jeg billeder fra 25/12/2008

27. October 2013 17:59:13
Hej alle. Der vil snart komme flere ting på siden og beklager naturligvis at jeg er kommet bagud pågrund af tidsmangel. Husk nu hvis du gerne vil være fotograf for os at læse under bliv fotograf i

19. August 2013 21:54:52
Hej. Jeg er også i fuld gang, men ting tar tid især når man er kommet bagud og samtidig skal passe skole, barn, job og dette så beklager meget. Men da jeg er igang kommer de seneste opdateringer s

13. August 2013 14:59:49
Savner noget opdatering på siden..

Annoncer fra google
Tilbud på billigt webhotel
Servage
Gode blandede tilbud
Tilbud fra Fullrate
Blandede gode tilbud
Tilbud fra Magasin
Siden dannet på: 0.65 sekunder - 53 Forespørgsler 3,307,956 Unikke besøg