26. October 2014 02:53:18
Navigation
Seneste kommentarer
· Mange tak JankinsJS....
· Uden billederne din ...
Find os på Facebook
Tilfældig Avatar
66 brugere (1.96%)
Har allerede en Avatar.
Column count doesn't match value count at row 1
Besøgende
Velkommen
Carsten Husen
Til Alarm112-foto.dk

Antal brugere3371

Carsten Husen Ny12:21:32
Nicolaj Fynne Svensson12:48:35
admin 2 Dage
anne jensen Ny 2 Dage
KajOve Andersen Ny 4 Dage
Mathias Hansen Ny 5 Dage
kabulkavalera Ny 5 Dage
Naebi 5 Dage
Ronny H Zeuch 5 Dage
kent1605vahlun 2 Uger

Gæster online0
Besøgende
· Gæster online: 1

· Brugere online: 0

· Antal brugere: 3,371
· Nyeste bruger: Carsten Husen
Chart.dk
Din Ip
54.83.103.17
Køb billige farve patroner
112 App
Hovedfolder: 112-app-banner.jpg
Vupti.dk
Tilbud fra Coolshop
Tilbud fra Cykelpartner
24.06.10 Mystiske bilbrande i Stenløse.

Mystiske bilbrande i Stenløse

news: bilbrand-arkiv.jpg
Arkiv foto

Det kunne være gået helt galt for en familie på Bauneholmvej i Stenløse, da de kort efter midnat natten til torsdag opdagede at der var ild i den ene af familiens 2 biler. Branden i bilen var så voldsom at den nåede at brede sig til en hæk og en skraldespand. Samtidig var der også skader på deres anden bil samt på hoveddøren til villaen. Politiet i Nordsjælland mener det er for tidligt at sige noget om brandårsagen endnu, men det kan ikke udelukkes at branden er påsat. Området har gennem den senere tid været hærget af lignende episoder. Senest natten til onsdag havde gerningsmænd forsøgt sig med at sætte ild til en bil i indkørslen til en villa på Kærdalen i Stenløse. En 36-årig mand opdagede, at benzindækslet var brudt op på hans bil, og at nogen havde forsøgt at smide en tændt cigaretpakke med ild i, ned i den. Heldigvis var dette ikke lykkedes. Samme nat brændte en 43 årig mands bil på Halkærvej, også 2 skraldespande ved en villa på Mosekær stod forskud, skriver sn.dk idag. Tekst. Lasse Antonsen.

23.06.10 88 årig kvinde trafikdræbt på Bogø.

88 Årig kvinde trafikdræbt på Bogø

En 88 årig kvinde blev idag dræbt da en bil påkørte hende på Bogø. Kvinden som var på sommerhus ferie, var ud og gå en tur, da hun blev ramt af en bil og blev dræbt på stedet. Politiet mener at billisten i bilen tilsyneladende helt overså kvinden der gik i vejsiden med sin rollator. Kilde. sn.dk Tekst. Lasse Antonsen. 

23.06.10 Brand i sandwich-palads var påsat.

Brand i sandwich-palads var påsat

Politiet har nu afsluttet deres undersøgelser af branden i sandwich baren på Københavnsvej i Roskilde. Konklusionen er klar branden var påsat. Sandwich baren brændte næsten ned til grunden, under branden D 13 Juni. Politiet mangler nu bare at undersøge sagen nærmere for at finde gerningsmanden til den påsatte brand. Politiet vil ikke ud med om der kunne være tale om forsikringssvindel, idet baren for ca. 5 uger siden blev solgt på tvangsauktion. Kilde. sn.dk. Tekst. Lasse Antonsen.

22.06.10 Brand i container på Kjærulfsvej i Slagelse.

Igen brand i container på Kjærulfsvej i Slagelse

Ved 21 tiden her til aften, fik Slagelse Brandvæsen en melding om der skulle være ild i en container på Kjærulfsvej. Brandvæsnet rykkede ud og fik hurtigt situationen under kontrol. Kjærulfsvej i Slagelses nordby, er det kvarter i byen som gennem en meget lang periode, har været hærget af en del brande. Nogle af de seneste i kvarteret, er som vi har skrevet om i den seneste uges tid, brandende, på og omkring, Nørrevangskolen som støder op til Kjærulfsvej. Tekst. Lasse Antonsen. 

22.06.10 Personbil påkørt bagfra af lastbil på Vest motorvejen.

Lastbil torpedere personbil på Vest motorvejen

Sidst på eftermiddagen, påkørte en lastbil, en person vogn på Vest motorvejen ved Ringsted nord i Øst gående retning. I personbilen sad en 48 årig mand bag rettet som blev kvæstet ved ulykken og blev bragt til sygehuset i Slagelse. Ulykken skete idet føren af lastbilen, en 36 årig mand fra Fyn. Overså en kø dannelse ved ringsted afkørslen. Hvilket gjorde at chaufføren ikke nåede at bremse. Derfor ramte han personbilen, en Opel corsa med den 48 årig bag rettet. Kollisionen var så voldsom at corsaen blev banket op i en foran kørende bil, hvorefter den væltede af vejen og om på taget. Den foran kørende bil, en Citroën, med en 34 årig kvinde fra Århus blev skubbet ud i midterrabatten. Kvinden slap dog fra ulykken med piskesmæld. Skriver sn.dk her til aften. Tekst. Lasse Antonsen.

21.06.10 Brand i Kvickly i Kalundborg.

Brand i Kvickly i Kalundborg

Kunderne i Kvickly i Kalundborg, måtte her til eftermiddag skynde sig ud af butikken, da der udbrød brand. Det var nogle håndværkere som var ved at ligge nyt tagpap på taget af bygningen, som forårsagede branden, idet nogle gløder var faldet ned i et hulrum under taget, som så udviklede en masse røg. Selve branden var ikke særlig omfattende og Kalundborg brandvæsen fik hurtigt situationen under kontrol. Ingen personer kom noget til under branden. Tekst. Lasse Antonsen.

20.06.10 Nu også på Facebook.

Nu også på Facebook

Alarm112-foto.dk har nu fået en fan side på Facebook. Ideen til denne side er at man skal kunne tilkende give sin mening om siden og komme med ris og ros. Samtidig vil du også have mulighed for at poste et link, billede, video eller andet godt indhold. Håber i vil syntes godt om siden her og vores Facebook side.

Du kan se Facebook siden ved at klikke her.
Eller du kan klikke på Facebook panelet ude til venstre.

18.06.10 3 Kvinder dræbt i traktorbus ulykke ved Mandø.

3 Kvinder dræbt i traktorbus ulykke ved Mandø

En traktorbus for turister, forulykkede idag ud for Mandø. Det var en større gruppe ældre der var på tur, for at se på sæler på sandbanken Koresand. 3 Kvinder blev dræbt og ca. 15 kvæstede, heraf skulle 2 være kommet alvorligt til skade. Politiets teknikkere skal nu undersøge hvordan ulykken kunne ske. Tekst. Lasse Antonsen. Der kan læses mere om ulykken på tv2-nyhederne.

17.06.10 Igen brande i Ringsted.

Igen brande i kolonihaver i Ringsted

To brande ved en haveforening skaber nu frygt for, at en pyroman igen er på spil i Ringsted. Sidste år rykkede Ringsted brandvæsen ud til mindst 55 brande, som de havde begrundet mistanke om var påsatte. 10 af dem var i kolonihavehuse. Natten til i går var der så to nye brande - og det får viceberedskabschefen til at frygte en ny stribe af påsatte brande. Vi ved ihvert fald at den ene var påsat. Og nu er det blevet sommerferie og det er her, problemet normalt vokser, det siger Jan Bærtelsen, som er viceberedskabschef i Ringsted Kommune. Brandende for beboerne i haverne til at frygte at det skal gå rigtig galt, da flere af dem overnatter i deres huse. Heldigvis er ingen endnu kommet noget til ved brandende. Kilde. tv2east.dk. Tekst. Lasse Antonsen.

16.06.10 Brand i elskab på Kærsvej i Korsør.

Brand i elskab i Korsør

Her til aften fik Falck i Korsør melding om brand i et elskab på Kærsvej i Korsør. En borger havde set røg fra skabet og kunne lugte brændt plastic. Brandvæsnet rykkede hurtigt ud og fik situationen under kontrol, hvorefter de kunne vende hjem til stationen igen. Tekst. Lasse Antonsen.

16.06.10 Brand i køkken på Motalavej i Korsør.

Brand i køkken på Motalavej i Korsør

Her til eftermiddag udbrød der brand i et køkken på Motalavej 66 i Korsør. Brandvæsnet blev alarmeret og kørte til stedet, men heldigvis var ilden gået ud af sig selv. Det er formentlig en glemt gryde på komfuret som der var gået ild i. Brandvæsnet udluftede lejligheden, hvorefter de kunne vende tilbage til stationen. Køkkenet tog lidt skade af branden, men beboerne kunne efter endt udluftning vende tilbage til deres lejlighed igen. Tekst. Lasse Antonsen.

Connect via Facebook
Connect via Facebook
Log ind
Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Fødselsdage i dag
benny1972
Husk at udfylde din fødselsdag korrekt i din profil.
Tilfældige billeder...

Nyhedsbrev
Replikboks
Du skal være logget ind for at skrive en replik.

20. October 2014 12:54:36

20. October 2014 12:53:34

01. September 2014 13:48:40

08. February 2014 23:41:51
Prøv søge funktionen. Hvad er det precist du søger da. Smile

30. January 2014 12:59:39

13. January 2014 20:33:09
Kan man ikke søge efter billeder på en bestemt dato herinde ?

09. January 2014 10:13:47

23. November 2013 12:23:33
Hej hva er det for nogle billeder du tænker på. Der skulle ikke gerne være fjernet noget. MVH. Admin.

16. November 2013 23:47:00
Undskyld, men er der nogle af gallerierne i har fjernet fra siden? Helt præcist efterlyser jeg billeder fra 25/12/2008

27. October 2013 17:59:13
Hej alle. Der vil snart komme flere ting på siden og beklager naturligvis at jeg er kommet bagud pågrund af tidsmangel. Husk nu hvis du gerne vil være fotograf for os at læse under bliv fotograf i

Annoncer fra google
Tilbud på billigt webhotel
Servage
Gode blandede tilbud
Tilbud fra Fullrate
Blandede gode tilbud
Tilbud fra Magasin
Siden dannet på: 0.87 sekunder - 53 Forespørgsler 3,207,491 Unikke besøg