31. January 2015 22:05:12
Navigation
Seneste kommentarer
· Mange tak JankinsJS....
· Uden billederne din ...
· :o
Find os på Facebook
Tilfældig Avatar
76 brugere (2.24%)
Har allerede en Avatar.
Column count doesn't match value count at row 1
Besøgende
Velkommen
sandie05
Til Alarm112-foto.dk

Antal brugere3389

Simon Paaske 1 Dag
admin 1 Dag
Nicolaj Fynne Svensson 6 Dage
jan s 1 Uge
wille 2 Uger
Christian Schmock 2 Uger
mive 3 Uger
Jesper B Hansen 4 Uger
Mavan 4 Uger
Naebi 5 Uger

Gæster online2
Besøgende
· Gæster online: 3

· Brugere online: 0

· Antal brugere: 3,389
· Nyeste bruger: sandie05
Chart.dk
Din Ip
54.161.179.218
Køb billige farve patroner
112 App
Hovedfolder: 112-app-banner.jpg
Vupti.dk
Tilbud fra Coolshop
Tilbud fra Cykelpartner
14.11.11 To hunde og flere kanariefugle døde i brand.

To hunde og flere kanariefugle døde i brand

Nyheder: hunde-arkiv-billede.jpg

Arkiv foto. Lasse Antonsen.

Roskilde: En voldsom brand brød her til eftermiddag ud i et hus på Stordyssevej i Roskilde. Branden blev opdaget af en forbi passerende kl. 15.32 og havde allerede ved brandvæsnets ankomst til stedet godt fat i huset. Branden var så omfattende at store dele af huset udbrændte totalt. Der var ingen hjemme i huset da branden brød ud, andet en familiens 2 hunde og 5 kanariefugle som desværre alle omkom i flammerne. Man mener branden er opstået i stuen og har bredt sig derfra, men en egentlig årsag til branden kendes endnu ikke. Teknikkere skal nu undersøge stedet for at finde den præcise brandårsag. kilde sn.dk Tekst. Lasse Antonsen.

14.11.11 Voldsom brand hos Suzuki reservedelslager i Køge.

Voldsom brand hos Suzuki reservedelslager i Køge

Arkiv foto. Lasse Antonsen.

Køge: En voldsom brand brød idag ud på Suzuki´s reservedelslager i Køge. Flere personer var på arbejde i bygningen da branden brød ud men alle nåede ud i tide, så ingen kom til skade. Branden var dog så voldsom at det 3000 kvm. lager blev totalt raseret af branden. Mange brandfolk og køretøjer er igang med at slukke den voldsomme brand og man mener at det vil tage resten af natten med for at få bugt med flammerne. Brandårsagen er endnu ukendt, men teknikkere vil undersøge brandtomten for at finde årsagen til branden. Kilde sn.dk Tekst. Lasse Antonsen.

09.11.11 Brand i etageejendom på Suhrsvej i Korsør.

Brand i etageejendom på Suhrsvej i Korsør

Korsør: Ved 9 tiden her til formiddag blev politi og brandvæsen kaldt til Suhrsvej i Korsør. Årsagen var at en person havde set røg fra kælderen på huset. Et røgdykker hold blev sendt ind i kælderen, hvor en mindre brand var brudt ud. Branden havde dog brændt huller gennem etage adskillesen til lejligheden oven over, men havde heldigvis ikke noget at få ordentlig fat. Efter branden var blevet slukket opdagede man at der også havde været en mindre brand i en klappevogn i en garage bag huset. Alt tyder derfor på at nogen har påsat branden. Hele opgangen og lejligheder i huset måtte udluftes for røg da branden var blevet slukket. Der var heldigvis ingen hjemme i huset da branden brød ud. Politiet har nu overtaget skadestedet for at undersøge hvem og hvorfor der skulle sættes ild til stedet. Tekst og Foto. Lasse Antonsen.

Se alle billederne klik her

Se hele videoen klik her

15.10.11 Centrale brandøvelse på Falck station Greve.

Centrale brandøvelser på Falck i Greve

Greve: Falck stationen i Greve har nu åbnet op for for det, der skal blive en ny og stor brandskole. Brandskolen skal bestå af et større anlæg af containere, som vil blive indrettet til forskellige røgdykker øvelser. Anlægget vil blive stort og være bygget efter alle nye regler på området. Hvilke blandt andet indebære at alt brand er med gas anlæg og ikke olie brændsel som tidligere. Dette er jo et af nye tiltag på området for at skåne miljøet. Anlægget i Greve vil derfor være et nyt spændende projekt på området som opfylder alle miljø regler. Hvad brandfolkenes endelige dom over stedet bliver vil tiden vise, da anlægget nu kun består af en container som er stilt hurtigt op for at afprøve ideerne. Tekst og Foto. Lasse Antonsen.

Se alle billederne klik her

19.09.11 Færdselsuheld på Tovesvej i Korsør.

Voldsomt færdselsuheld på Tovesvej i Korsør

Korsør: Kort før kl 18 indløb der melding til alarm centralen om et alvorligt trafikuheld med flere tilskadekomne på Tovesvej i Korsør. Politi og brandvæsen blev sendt til stedet, hvor det kunne konstateres at 2 biler var kørt sammen og alle 3 personer fra den ene bil var kommet lettere tilskade ved uheldet. 3 ambulancer kom til stedet og kørte herfra de 3 tilskadekomne til skadestuen i Slagelse til et check. Ulykken skete i krydset Tovesvej - Gunversvej, hvor den ene bil kom af Gunversvej fra Tårnborgvej og overså sin vigepligt og kørte derfor ind i siden på den anden bil som kom af Tovesvej. Sammenstødet var så voldsomt at den ene bil fik voldsomme skader foran og den anden bil fik revet hele trækakslen ud af motoren. De 3 personer som blev kørt til skadestuen erformentlig kun kommet lettere tilskade ved uheldet, mens de 2 andre fra den anden bil slap fra uheldet med skrækken. Føren af bilen som overså sin vigegligt kan formentlig se frem til en bøde. Politiet formodede også at føren var påvirket af alkohol eller stoffer. Tekst og Foto. Lasse Antonsen.

Se alle billederne klik her

Se hele videoen klik her

14.08.11 Brand i hus på Højbjergparken i Korsør.

Brand i hus på Højbjergparken i Korsør

Korsør: Ved 18 tiden her til aften brød der brand ud i en villa på Højbjergparken i Korsør. Det var en brandmand fra Korsør, som bor tæt på huset der opdaget at huset var i brand og alarmerede derfor brandvæsnet. Ved brandvæsnets ankomst til adressen blev de mødt af et røgfyldt hus med sorte vinduer. Man sendte et røgdykker hold ind i huset for at bekæmpe flammerne. Branden som var opstået i stuen havde godt fat og raseret en del af huset, mens resten blev svært brand og sod skadet. Ingen personer var hjemme i huset da branden brød ud. Huset havde taget så meget skade af branden at familien måtte genhuses for en længere periode mens skader udbedres. Branden er formentlig startet ved en fejl i en lommelygte, som børnene havde leget med i en hule af tæpper i stuen hvor branden brød ud. Tekst og Foto. Lasse Antonsen.

Se alle billederne fra branden klik her

Se hele videoen fra branden klik her

06.08.11 Voldsom brand i container på Fasanstien i Korsør.

Voldsom brand i container på Fasanstien i Korsør

Korsør: Der har idag været en voldsom brand i et container skur på Fasanstien i Korsør. Branden var så voldsom at hele 10 - 12 Containere udbrændte og fasaden på blokken ved nr. 31 var også blevet sod sværtet. Kort efter branden indløb endnu en melding om brand i container, denne gang på motalavej, hvor en enkelt container udbrændte. Dog udviklede det her så meget røg, at en lille dreng måtte tjekkes af en tilkaldt ambulance for røgforgiftning, da drengen havde ligget og sovet i et værelse med åbent vidue lige ud mod den brændende container. Se interwiew i videoen herover. Tekst og Foto. Lasse Antonsen.

Se den fulde video klik her

Se alle billederne fra Fasanstien klik her

Se alle billederne fra motalavej klik her

27.07.11 Påsat brand i lastbildæk ved Remisen i Skælskør.

Påsat brand i lastbildæk ved Remisen i Skælskør

Nyheder: lastbildaek-brand-skaelskor.jpg

Skælskør: Ved 4 tiden imorges blev Falck i Skælskør alarmeret om en brand ved Remisen. Ved de første meldinger var der stor tvivl om hvad der brændte da et større område var fyldt med kraftig sort røg. Det viste sig dog ved brandvæsnets ankomst til stedet at der var tale om en påsat brand i nogle lastbil dæk, som var blevet placeret midt på vejen ved Remisen og her stukket i brand. Branden blev hurtigt slukket og mandskabet kunne atter vende tilbage til de varme dyner igen. Tekst og Foto. Lasse Antonsen.

24.07.11 14 Årig dreng fra Korsør døde idag af blødning i hjernen.

14 Årig dreng fra Korsør død af blødning i hjernen

Nyheder: 14-aarig-doed-i-korsor.jpg

Korsør: En 14 årig dreng døde idag som følge af en blødning i hjernen. Drengen havde klaget over hovedpine da han kom fra skole. Moderen gav derfor drengen et par panodil og drengen gik på sit værelse for at ligge sig lidt. Senere da moderen kiggede til drengen på hans værelse var han desværre død og stod ikke til at redde. Der var på drengens skole i Korsør, et hjørne hvor der var blevet placeret rigtig mange blomster og lys, hvor kammerater og familie kunne komme forbi og sørge og mindes drengen. Vi på alarm112-foto.dk sender her vores dybeste medfølelse til familien og venner. Tekst og Foto. Lasse Antonsen.

Se alle billederne klik her

23.05.11 Endnu en gang brand i et kolonihavehus i Korsør.

Endnu en gang brand i kolonihavehus i Korsør

Nyheder: kolonihave-korsor-0511.jpg

Korsør: Endnu engang måtte et kolonihavehus i haveforeningen fasanvænget lade livet i flammerne. Alarmen indløb til 112 kort efter kl. 8 og ved brandvæsnets ankomst til stedet var huset allerede fuldstædig omspændt af flammer og stod derfor ikke til at redde. Efter alt at dømme er der formentlig tale om en brand som er startet pågrund af stearinlys eller andet. Idet der er ting der tyder på at unge mennesker har brugt huset til at hænge ud og sniffe lightergas. Andre beboere i haveforeningen har udtalt over for alarm112-foto.dk at de flere gange har været kommet forbi om aftenen, hvor de har set levende lys stå og brænde mens huset har været forladt. De har disse gange slukket de levende lys og lukket døren til huset. Derfor mener de at dette ville være en sandsynlig årsag til branden. Tekst og Foto. Lasse Antonsen.

Se alle billederne klik her

29.04.11 Skib gik på tværs af havnen i Korsør.

Skib gik på tværs af havnen i Korsør

Nyheder: skib-paa-tvaers.jpg

Korsør: Et større opbud af mennesker og trafik kaos, udviklede sig idag på havnen i Korsør. Gruden til det meget kaos var ikke en byfest eller koncert. Nej et skib var nemlig på tværs i havnebassinet under udsejlingen fra havnen, grundet blæst og havde efterfølgene svært ved at rette op i det lille havnebassin. Der måtte hjælp til fra slæbebåde for at rette skuden op, så skibet kunne komme videre. Alt dette tog dog sin tid og en masse mennesker og trafik hobede sig op i mellemtiden. Tekst og foto. Lasse Antonsen.

Se alle billederne klik her

Connect via Facebook
Connect via Facebook
Log ind
Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Fødselsdage i dag
deo112
DocsDJ
klosse
Husk at udfylde din fødselsdag korrekt i din profil.
Tilfældige billeder...

Nyhedsbrev
Replikboks
Du skal være logget ind for at skrive en replik.

01. September 2014 13:48:40

08. February 2014 23:41:51
Prøv søge funktionen. Hvad er det precist du søger da. Smile

30. January 2014 12:59:39

13. January 2014 20:33:09
Kan man ikke søge efter billeder på en bestemt dato herinde ?

09. January 2014 10:13:47

23. November 2013 12:23:33
Hej hva er det for nogle billeder du tænker på. Der skulle ikke gerne være fjernet noget. MVH. Admin.

16. November 2013 23:47:00
Undskyld, men er der nogle af gallerierne i har fjernet fra siden? Helt præcist efterlyser jeg billeder fra 25/12/2008

27. October 2013 17:59:13
Hej alle. Der vil snart komme flere ting på siden og beklager naturligvis at jeg er kommet bagud pågrund af tidsmangel. Husk nu hvis du gerne vil være fotograf for os at læse under bliv fotograf i

19. August 2013 21:54:52
Hej. Jeg er også i fuld gang, men ting tar tid især når man er kommet bagud og samtidig skal passe skole, barn, job og dette så beklager meget. Men da jeg er igang kommer de seneste opdateringer s

13. August 2013 14:59:49
Savner noget opdatering på siden..

Annoncer fra google
Tilbud på billigt webhotel
Servage
Gode blandede tilbud
Tilbud fra Fullrate
Blandede gode tilbud
Tilbud fra Magasin
Siden dannet på: 1.38 sekunder - 54 Forespørgsler 3,539,231 Unikke besøg