27. August 2014 10:48:48
Navigation
Seneste kommentarer
· Mange tak JankinsJS....
· Uden billederne din ...
Find os på Facebook
Tilfældig Avatar
63 brugere (1.88%)
Har allerede en Avatar.
Column count doesn't match value count at row 1
Besøgende
Velkommen
Jrgen Christiansen
Til Alarm112-foto.dk

Antal brugere3359

admin14:07:28
Jrgen Christiansen Ny14:19:13
Naebi14:25:15
Ronny H Zeuch 1 Dag
wille 2 Dage
kirs43 3 Dage
Alice Amdi-Christensen 1 Uge
Tvoestvest 2 Uger
KPH 3 Uger
Kim Tornvig 3 Uger

Gæster online2
Besøgende
· Gæster online: 3

· Brugere online: 0

· Antal brugere: 3,359
· Nyeste bruger: Jrgen Christiansen
Chart.dk
Din Ip
54.224.179.98
Køb billige farve patroner
112 App
Hovedfolder: 112-app-banner.jpg
Vupti.dk
Tilbud fra Coolshop
Tilbud fra Cykelpartner
16.06.10 Brand i elskab på Kærsvej i Korsør.

Brand i elskab i Korsør

Her til aften fik Falck i Korsør melding om brand i et elskab på Kærsvej i Korsør. En borger havde set røg fra skabet og kunne lugte brændt plastic. Brandvæsnet rykkede hurtigt ud og fik situationen under kontrol, hvorefter de kunne vende hjem til stationen igen. Tekst. Lasse Antonsen.

16.06.10 Brand i køkken på Motalavej i Korsør.

Brand i køkken på Motalavej i Korsør

Her til eftermiddag udbrød der brand i et køkken på Motalavej 66 i Korsør. Brandvæsnet blev alarmeret og kørte til stedet, men heldigvis var ilden gået ud af sig selv. Det er formentlig en glemt gryde på komfuret som der var gået ild i. Brandvæsnet udluftede lejligheden, hvorefter de kunne vende tilbage til stationen. Køkkenet tog lidt skade af branden, men beboerne kunne efter endt udluftning vende tilbage til deres lejlighed igen. Tekst. Lasse Antonsen.

12.06.10 Brand i bil ved Nørrevangsskolen i Slagelse.

Igen brand ved Nørrevangsskolen i Slagelse

Så var der atter brand ved Nørrevangsskolen i Slagelse. Stedet på, og omkring skolen har den senere tid været hærget af en del brande. Branden blev anmeldt ved 22 tiden her til aften og denne gang var det en bil som blev flammernes bytte. Bilen som holdt parkeret på Nørrevangstorvet udbrændte totalt ved branden og de nærmere omstændigheder ved branden undersøges nu af politiet. Tekst. Lasse Antonsen.

12.06.10 Brand i landejendom i Boeslunde.

Brand i landejendom

Her til eftermiddag udbrød der brand i stuehuset, på en landejendom på Baunehøjvej i Boeslunde. Branden var meget voldsom og i løbet af kort tid var bygningen helt overtændt. Brandvæsnet fra Skælskør, kæmpede flere timer mod flammerne men bygningen stod desvære ikke til at redde. Ingen dyr eller mennesker kom noget til ved branden. Brandårsagen kendes ikke pt. men politiets teknikkere skal formentligt igang med at undersøge brandtomten for at finde den egentlige årsag til branden. Tekst. Lasse Antonsen.

08.06.10 Gerningsmænd forsøgte at sprænge adgang til bankboks.

Sprængte butiksfacade i luften

Ukendte gerningsmænd forsøgte i nat klokken 2.01 at sprænge Nordeas pengeautomat på hovedgaden i Faxe ladeplads, i luften. Gerningsmændende som var bevæbnet med en gasflaske, en haveslange og et batteri. Fik skabt en eksplotion som fik  det meste af butiksfacaden til at sprænge bort, og en stor del af varelageret gik op i flammer. Trods anstrengelserne og de store skader, var pengeautomaten uskadt og indtakt. Efter eksplosionen blev tre sortklædte mænd set løbe væk fra stedet ad Hovedgaden i retning mod havnen. Politiet hører meget gerne fra eventuelle vidner i sagen. henvendelser rettes til Sydsjælland og lollandfalsters politi på tlf. 114. Kilde. Politiets døgnrapport. Tekst. Lasse Antonsen.

06.06.10 MSC Orchestra sneg sig under Storebæltsbroen.

MSC Orchestra sneg sig under Storebæltsbroen

news: msc-orchestra.jpg

Krydstogtskibet, MSC Orchestra, havde ikke meget plads at give af, da det i weekenden sejlede op igennem Storebælt og dermed også skulle passere under Storebæltsbroen, men det gik med få meter op til undersiden af broen.

MSC Orhcestra blev søsat for tre år siden. Der er ombord plads til ikke mindre end 3.013 gæster og hele 987 besætningsmedlemmer. Alarm112-foto.dk var på pletten og fik et par hurtige gode billeder af skibet da det gik under broen. Tekst og Foto. Lasse Antonsen.

Se billeder fra Storebælt. Klik her.

06.06.10 Harmonikasammenstød på Storebæltsbroen.

Harmonikasammenstød på Storebæltsbroen

Ved 17 tiden her til eftermiddag stødte 5 biler sammen på Storebæltsbroen. Uheldet skete idet en 18 årig mand fra Hårlev, som kom kørende over broen, retning sjælland. Pludselig ramte op bag en bil som så blev banket videre op bag 3 andre biler. Sammen stødet skyldtes tilsyneladende tæt trafik på broen og et kort øjebliks uopmærksomhed fra føren. Ingen personer kom noget alvorligt til ved uheldet, men alle de impliceret biler, var godt ødelagt. Alle bilerne blev af Falck kørt til Falck stationen i Korsør, og man kunne herefter feje vejen for stumper fra bilerne, hvorefter trafikken atter rullede igen. Tekst. Lasse Antonsen.

05.06.10 Bil kørte ind i hus ved Borup.

Bil kørte ind i hus

En bil kørte natten til lørdag ind i et hus på Dyndetvej syd for Borup. Familien i huset blev vækket med et brag da bilen ramte huset. Sammen stødet med huset var så voldsomt at bilen næsten raserede hele huset. Hele husets stue, et kontor, samt trappen til første sal blev jævnet med jorden. Familien måtte efter ulykken hjælpes ned fra første sal med en stie, idet hele trappen til første salen var væk. På trods af de voldsomme skader på huset kom ingen noget til ved sammen stødet med huset. Føren af bilen en 20 årig mand og hans kvindelige bekendtskab slap også fra uheldet med små knubs. Politiet mistænker føren af bilen for at have været spiritus påvirket. Familiens hus er nu totalskadet og der venter et større genopbygnings arbejde forude. Tekst. Lasse Antonsen. Kilde. www.tv2east.dk

03.06.10 Brand i frituregryde i lejlighed i Slagelse.

Brand i friture gryde på Ærøvej i Slagelse

Lidt efter kl. 11 her til formiddag udbrød der brand i en friture gryde i en lejlighed på Ærøvej i Slagelse. En ung pige som var hjemme i lejligheden med sin lillebror reagerede hurtigt og lagde noget over gryden for at slukke ilden. Hun ringede herefter til brandvæsnet som kom til stedet og fik kontroleret lejligheden for at se om branden var ordentlig slukket. Herefter blev lejligheden udluftet for røg. Pigens hurtige indsats gjorde at der kun skete mindre materiel skade i boligen og forhindrede en eventuelt større brand. Pigens lillebror måtte efterfølgende en tur på skadestuen for at kontrolleres for røgforgiftning. Tekst. Lasse Antonsen.

27.05.10 Bil udbrændt i Vemmelev.

Bil udbrændt i Vemmelev

Natten til torsdag ved en 2 tiden, fik Falck i Korsør en melding om brand i en bil i Vemmelev by. Brandvæsnet kørte til stedet og fik slukket bilen inden branden bredte sig til den nærliggende bygning. Ingen kom noget til ved branden, men bilen udbrændte totalt. Politiet skal nu undersøge hvorfor branden opstod, men der er intet der tyder på at branden er påsat. Tekst. Lasse Antonsen.

24.05.10 Nørrevangsskolen i Slagelse hærget af flere brande.

Nørrevangsskolen hærget af flere brande

Nørrevangsskolen i Slagelse er blevet hærget af flere brande. Først søndag morgen kl. 8.25 fik brandvæsnet i Slagelse den første melding om brand på skolen. Her var der ild i et udhus, men brandvæsnet nåede at slukke ilden inden der skete større skade.

Igen kl. 22.32 søndag aften var den så gal igen. Denne gang måtte brandvæsnet ud og slukke en brand i et affaldsskur her var der ild i nogle euro-paller i skuret også denne brand blev hurtig slukket.

Og kl. 2.35 natten til mandag måtte brandvæsnet så atter køre til skolen, hvor der var ild i et skur denne gang nåede brandfolkene dog ikke at få slukket branden i tide, så hele skuret nåede at udbrænde totalt. Tekst. Lasse Antonsen.

Connect via Facebook
Connect via Facebook
Log ind
Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Tilfældige billeder...

Nyhedsbrev
Replikboks
Du skal være logget ind for at skrive en replik.

08. February 2014 23:41:51
Prøv søge funktionen. Hvad er det precist du søger da. Smile

30. January 2014 12:59:39

13. January 2014 20:33:09
Kan man ikke søge efter billeder på en bestemt dato herinde ?

09. January 2014 10:13:47

23. November 2013 12:23:33
Hej hva er det for nogle billeder du tænker på. Der skulle ikke gerne være fjernet noget. MVH. Admin.

16. November 2013 23:47:00
Undskyld, men er der nogle af gallerierne i har fjernet fra siden? Helt præcist efterlyser jeg billeder fra 25/12/2008

27. October 2013 17:59:13
Hej alle. Der vil snart komme flere ting på siden og beklager naturligvis at jeg er kommet bagud pågrund af tidsmangel. Husk nu hvis du gerne vil være fotograf for os at læse under bliv fotograf i

19. August 2013 21:54:52
Hej. Jeg er også i fuld gang, men ting tar tid især når man er kommet bagud og samtidig skal passe skole, barn, job og dette så beklager meget. Men da jeg er igang kommer de seneste opdateringer s

13. August 2013 14:59:49
Savner noget opdatering på siden..

23. April 2013 12:24:48
hej. Smile

Annoncer fra google
Tilbud på billigt webhotel
Servage
Gode blandede tilbud
Tilbud fra Fullrate
Blandede gode tilbud
Tilbud fra Magasin
Tilbud fra Streetman
Siden dannet på: 0.49 sekunder - 53 Forespørgsler 3,021,886 Unikke besøg