01. April 2015 11:21:20
Navigation
Seneste kommentarer
· <P></P> <P>In 1999,...
· <P>than prescription...
· <P></P> <P>Roberts,...
· <P>Jesus said and pi...
· <P></P> <P>If your ...
· 20150328wengdongdong...
· 20150328wengdongdong...
· 20150328wengdongdong...
· 20150328wengdongdong...
· 20150328wengdongdong...
Find os på Facebook
Tilfældig Avatar
76 brugere (2.24%)
Har allerede en Avatar.
Column count doesn't match value count at row 1
Besøgende
Velkommen
icpc2p8c
Til Alarm112-foto.dk

Antal brugere3394

kidc7t0a Ny
l2lg3pkc Ny00:41:14
admin12:21:54
Naebi 1 Dag
koonersters123 Ny 2 Dage
dongdong32 Ny 4 Dage
wickie 2 Uger
trikker 5 Uger
wille 5 Uger
Simon Paaske 8 Uger

Gæster online3
Besøgende
· Gæster online: 4

· Brugere online: 1
kidc7t0a

· Antal brugere: 3,394
· Nyeste bruger: icpc2p8c
Chart.dk
Din Ip
54.158.132.141
Køb billige farve patroner
112 App
Hovedfolder: 112-app-banner.jpg
Vupti.dk
Tilbud fra Coolshop
Tilbud fra Cykelpartner
31.12.12 - 01.01.13 Bolig kvarter omdannet til en krigszone med bomberør.

Bolig kvarter omdannet til en krigszone med bomberør

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Nytårsaften blev fejret på en noget special og voldsom måde i Korsør. Boligkvarteret Motalavej var nytårs aften omdannet til noget, der mest mindede om en krigszone. Bomberør blev nemlig brugt som raket våben, i et angreb mod hindanden på kryds og tværs af vejen. Flere af de unge var karmufleret med huer og andet, og sneg sig rundt med store sække med armunition på ryggen. Flere raketter og beberør blev affyret, så de ramte både biler, containere, bygninger og personer, men trods de mange skud og hæftige kampe, kom ingen personer noget til. Brandvæsnet havde dette nytår ikke meget at lave i kvarteret som tidligere år, da kampene med bomberør måske havde taget opmærksomheden fra de unge, så der ikke blev sat ild til containere og biler. Kun få ture blev det til for brandvæsnet, men disse ture var modsat de tidligere år, dette nytår kun til den modsatte ende af byen hvor en mindre skraldespand og en bunke fyrværkeri var i brand. Alarm112-foto.dk var ude med kameraet på Motalavej midt mellem beberør og raketter. Du kan se et lille udrag af videoen ovenfor, eller du kan klikke på linket herunder og se den fulde video fra episoden. Husk dog du skal være registreret bruger for at se alle vores videoer og billeder.

Se den fulde video af kampene på Motalavej klik her

Se billederne klik her

09.12.12 Brand i skur tæt på ejendom i Korsør.

Brand i skur tæt på ejendom i Korsør

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Omkrng kl. 2 i nat blev brandvæsnet alarmeret om brand i et skur på Engvej 6 i Korsør. Der var tale om et større træskur, som stod meget tæt på en etageejendom med flere lejemål. Ejendommen var dog blevet evakueret ved brandvæsnets ankomst til adressen. Det var tilsyneladende nogle unge mennesker på vej hjem fra en bytur der opdagede branden. På grund af kraftig blæst havde flammerne fået godt fat i skuret, som også indeholdte en bil og flere andre ting. Ejendommen fik en del skader på murværk og vinduer efter branden, mens skuret udbrændte totalt. Ingen kom til skade ved branden, som betegnes som værende påsat. Politiet skal nu undersøge brandtomten yderligere, for en afklaring på hvordan branden opstod.

Se billederne fra branden klik her

Se den fulde video fra branden klik her

30.09.12 Flere brande i Motalavej kvarteret.

Flere brande i Motalavej kvarteret

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Her til aften måtte brandvæsnet rykke ud hele 2 gange. Begge gangene var der tale om ild i container. Første melding kom ved 22 tiden, hvor en større affaldscontainer ved butikke T-Hansen på Tårnborgvej stod i flammer, og kun 10 minutter senere var den gal igen, hvor en container på Motalavej ved nr. 73 stod i flammer. Begge brande blev hurtigt slukket, hvoraf containeren på Motalavej først blev slukket af en vaks betjent med en pulverslukker, for derefter at blive slukket en gang mere med endnu en pulverslukker fra en forbipasserende ambulance og sidst, men ikke mindst af brandfolkene, så der var tale om et større slukningsarbejde. Der er ingen tvivl om at brandende er påsat. Ingen personer er blevet anholdt i forbindelse med brandende, men politiet skal nu undersøge sagen nærmere.

Se billederne fra containerbranden ved T-Hansen klik her.

Se hele videoen fra containerbranden ved T-Hansen klik her.

Se billederne fra containerbranden på Motalavej klik her.

Se hele videoen fra containerbranden på Motalavej klik her.

30.09.12 Melding om gårdbrand ved Vemmelev.

Melding om gårdbrand var bål

Af. Lasse Antonsen.

Vemmelev: Ved 20 tiden til aften blev brandvæsnet alarmeret om gårdbrand på Slagelse Landevej ved Vemmelev, mellem Slagelse og Korsør. Brandvæsnet rykkede derfor ud med det helt store, men ved ankomsten til adressen viste det sig at være langt mindre alvårligt, da der blot var tale om et bål på marken bag ejendommen. Bålet blev hurtigt slukket og der skete ingen skade på mark eller andet.

Se billederne klik her

29.09.12 Containerbrand på Halsskovvej i Korsør.

Containerbrand på Halsskovvej i Korsør

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Her til aften indløb der en melding til alarmcentralen om at en ejendom på Halsskovvej 42 i Korsør skulle stå i flammer. Brandvæsnet rykkede derfor ud med fuldt slukningstog, bestående af en sprøjte, tankvogn, indsatsleder, samt den kommunale redningsvogn til adressen på Halsskovvej. Ved ankomst til stedet viste det sig dog at være mindre dramatisk, da man konstatere brand i 2 affaldscontainere i gården på adressen. Branden blev hurtigt slukket og trods containerne stod tæt på ejendommen, skete der ingen yderligere skade, end 2 udbrændte containere. Politiet skal nu undersøge branden nærmere, da den kan være påsat.

Se billederne klik her

28.09.12 Hylende røgalarm kunne høres fra lejlighed i Korsør.

Hylende røgalarm kunne høres fra lejlighed i Korsør

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: En beboer på Tårnborgvej i Korsør alarmerede her til eftermiddag brandvæsnet, da han kunne høre en røgalarm hyle hos sin nabo som ikke var hjemme. Dette fik manden til at tilkalde hjælp, og efter kort tid var brandvæsen og politi også på stedet. Brandvæsnet fik åbnet døren til lejligheden og undersøgte sagen nærmere, dog uden at finde nogen brand. Hvad der har aktiveret røgalarmen har vi ingen oplysninger om, men sandsynligt en fejl. Efter kort tid forlod både politi og brandvæsen stedet igen.

Se alle billederne klik her

15.09.12 Røveri mod Spar Købmanden på Fasanhaven i Korsør.

Røveri mod Spar Købmanden på Fasanhaven i Korsør

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Her til aften måtte politiet tilkaldes til Spar købmanden på Fasanhaven i Korsør. Ukendte gerningsmænd kom kort før lukketid, ind i butikken og truede den unge pige ved kassen, til at udlevere dagens omsætning. Efter røveriet flygtede mændende fra butikken i ukendt retning. Politiet var hurtigt på stedet, dog uden spor af gerningsmændende. Politiet efterforsker nu sagen videre. Den unge pige ved kassen kom intet til ved røveriet, men var dog meget chokeret oven på oplevelsen.

11.09.12 Brand i container i Fasanstien i Korsør.

Brand i container i Fasanstien i Korsør

Af. Lasse Antonsen

Korsør: Sidst på aftenen måtte beboere på Fasanstien i Korsør tilkalde brandvæsnet, da en af affaldscontainerne ved nr. 31 stod i flammer. Det er langt fra første gang der er ild i lige nettop disse containere, og også denne brand ser ud til at være påsat. Brandvæsnet kom hurtigt til stedet og fik slukket ilden, inden denne nåede at få fat i de øvrige containere.

Se alle billederne klik her

08.05.12 Brand i bil på Tårnborgvej i Korsør.

Brand i bil på Tårnborgvej i Korsør

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Sidst på aftenen fik brandfolkene i Korsør en melding om, at der på en parkeringsplads bag den nu nedlagte Biva forretning på Tårnborgvej i Korsør, skulle stå en bil og brænde. Parkerings pladsen ligger lige over for Falck stationen i Korsør, og rigtig nok holdte der på p-pladsen en person vogn, som var omspændt af flammer. Bilen blev hurtigt slukket og politiet overtog sagen. Det menes at være en mulig stjålet bil, som var blevet henstillet på parkeringspladsen for derefter at blive sat i brand, formentlig for at slette spor. Bilen stod tæt op af bygningen som tidligere husede Biva, men branden blev slukket hurtigt inden bygningen nåede at tage skade.

 

Se billederne klik her

07.05.12 Tagbrand hos virksomheden Aluscan i Korsør.

Tagbrand hos virksomheden Aluscan i Korsør

Nyheder: tagbrand-aluscan-2012-nyhed.jpg

Foto. Lasse Antonsen

Af. Lasse Antonsen

Korsør: Brandvæsen og politi blev her til aften alarmeret om brand i en industribygning på Møllevangen i Korsør. En forbi paserende havde observeret røg fra taget på virksomheden Aluscan og havde derfor alarmeret brandvæsnet. Ved brandvæsnets ankomst til adressen, blev der straks sendt et røgdykkerhold op på taget, hvor man kunne konstatere en mindre brand i noget ventilation. Efter en lille times tid kunne køretøjerne vender snuden hjem. Der skete kun mindre skade på bygningen. Årsagen til branden vil blive undersøgt af politiet.

Se billederne fra branden klik her

Se video klip fra branden klik her

06.05.12 Brand i container på Fasanstien i Korsør.

Brand i container i Fasanstien i Korsør

Af. Lasse Antonsen

Korsør: Her til eftermiddag måtte brandvæsnet tilkaldes, da der var udbrudt brand i en container i Fasanstien i Korsør. Containeren stod i et større affalds skur, ved siden af en etageejendom, men en vaks borger havde trukket containeren væk fra de øvrige, så kun en container tog skade ved branden, som hurtigt blev slukket. Det er dog langt fra første gang containerne i Fasanstien står i brand, men intet tyder dog på at denne brand var påsat, da man mener det kan være et tømt askebæger der var skyld i branden.

Se alle billederne klik her

Connect via Facebook
Connect via Facebook
Log ind
Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Tilfældige billeder...

Nyhedsbrev
Replikboks
Du skal være logget ind for at skrive en replik.

01. September 2014 13:48:40

08. February 2014 23:41:51
Prøv søge funktionen. Hvad er det precist du søger da. Smile

30. January 2014 12:59:39

13. January 2014 20:33:09
Kan man ikke søge efter billeder på en bestemt dato herinde ?

09. January 2014 10:13:47

23. November 2013 12:23:33
Hej hva er det for nogle billeder du tænker på. Der skulle ikke gerne være fjernet noget. MVH. Admin.

16. November 2013 23:47:00
Undskyld, men er der nogle af gallerierne i har fjernet fra siden? Helt præcist efterlyser jeg billeder fra 25/12/2008

27. October 2013 17:59:13
Hej alle. Der vil snart komme flere ting på siden og beklager naturligvis at jeg er kommet bagud pågrund af tidsmangel. Husk nu hvis du gerne vil være fotograf for os at læse under bliv fotograf i

19. August 2013 21:54:52
Hej. Jeg er også i fuld gang, men ting tar tid især når man er kommet bagud og samtidig skal passe skole, barn, job og dette så beklager meget. Men da jeg er igang kommer de seneste opdateringer s

13. August 2013 14:59:49
Savner noget opdatering på siden..

Annoncer fra google
Tilbud på billigt webhotel
Servage
Gode blandede tilbud
Tilbud fra Fullrate
Blandede gode tilbud
Tilbud fra Magasin
Siden dannet på: 0.82 sekunder - 65 Forespørgsler 3,758,617 Unikke besøg