23. July 2014 07:29:39
Navigation
Seneste kommentarer
· Mange tak JankinsJS....
· Uden billederne din ...
Find os på Facebook
Tilfældig Avatar
61 brugere (1.82%)
Har allerede en Avatar.
Column count doesn't match value count at row 1
Besøgende
Velkommen
johnp6
Til Alarm112-foto.dk

Antal brugere3350

Michael Niemann11:32:26
johnp6 1 Uge
Stefan Jakobsen 1 Uge
Naebi 1 Uge
Kim Tornvig 1 Uge
admin 2 Uger
Lars Aarslev 2 Uger
Berit Rge Jakobsen 2 Uger
Heidi Prettyface Hansen 3 Uger
Morten Sylvestersen 3 Uger

Gæster online0
Besøgende
· Gæster online: 1

· Brugere online: 0

· Antal brugere: 3,350
· Nyeste bruger: johnp6
Chart.dk
Din Ip
54.224.202.109
Køb billige farve patroner
112 App
Hovedfolder: 112-app-banner.jpg
Vupti.dk
Tilbud fra Coolshop
Tilbud fra Cykelpartner
14.05.10 Brand i lejlighed i Korsør.

Brand i lejlighed i Korsør

Ved 17 tiden fik Falck i Korsør en melding om at der skulle være brudt en brand ud i en lejlighed på Motalavej i Korsør. Ved ankomst til stedet fandt man lejlighedens beboer, en 64 årig mand, på altanen. Hvor han blev fragtet ned fra med en stige. Manden blev for en sikkerheds skyld kørt en tur på sygehuset for et tjek for røgforgiftning. Røgdykkere blev sendt ind i lejligheden, hvor de fandt frem til branden og fik den slukket inden den nåede at udvikle sig. Der skete kun mindre skader på lejligheden og Politiet skal nu undersøge hvad årsagen til branden er. Tekst. Lasse Antonsen. 

02.05.10 Voldsom brand i skrothandel i Dalmose.

Voldsom brand hos skrothandel i Dalmose

news: auto-ophug-dalmose.jpg

Op mod 100 biler blev flammernes bytte, da der søndag morgen udbrød brand hos en skrothandel på Industrivej i Dalmose. Branden var så voldsom at hele den 2-3000 kvadratmeter store bygning var fuldstændig overtændt. Brandfolk fra både Slagelse og Skælskør kæmpede i mange timer med at slukke den voldsomme brand. En stor del af de mange biler stod inde i bygningen og var med til at gøre branden ekstra voldsom, men også udenfor holdte biler parkeret, som også var blevet antændt af varmen. Dagen derpå mindede området mest om en krigs zone, med udbrændte biler og en total smadret bygning. Ingen kom noget til ved den store brand, men der skete store materielle skader. Politiets teknikkere skal nu undersøge stedet for at finde en årsag til branden. Tekst. Lasse Antonsen.

Se TV2-Øst indslag om branden klik her.
Se billeder af brandtomten klik her.

25.04.10 70 Årig mand brændt inde i Korsør.

70 Årig mand brændt inde i Korsør

En 70 årig mand omkom i nat af røgforgiftning, da der udbrød brand i mandens ældre bolig i Møllegårdsparken i Korsør. Branden blev opdaget ved 1.30 tiden af hjemmeplejen som kom for at tilse manden. Da hun fik åbnet døren til boligen væltede røg ud derfra, hvorefter hun hurtigt fik alarmeret brandvæsnet. Ved brandvæsnets ankomst til stedet sendte mand røgdykkere ind i boligen, her fandt de den 70 årig mand, liggende livløs i sin seng. Brandfolkene fik hurtigt slukket branden. Politiet skal nu igang med deres undersøgelser, for at fastslå grunden til branden. Alt tyder dog på at det er rygning i sengen som har forårsaget branden. Tekst. Lasse Antonsen.

28.03.10 70 Årig kvinde død af røgforgiftning.

70 Årig kvinde død af røgforgifning

En 70 årig kvinde døde her til aften af røgforgiftning efter at der brød brand ud i køkkenet i lejligheden, hvor kvinden boede sammen med sin mand. Branden var meget voldsom og udviklede kraftig røg så man måtte evakuere hele opgangen. Branden brød ud ved 17.30 tiden og blev opdaget idet kvinden bankede på hos naboen for at få vedkomne til at alarmere brandvæsnet. Da manden ghik ind for at ringe gik kvinden tilbage ind i den brandende lejlighed hvor hendes mand befandt sig, for at få ham med ud. Tililende fandt også ud af at manden stadig var i lejligheden og gik ind via altanen for at få ham reddet ud, men de vidste ikke at kvinden også var gået tilbage til lejligheden. På det tidspunkt var branden så voldsom at man måtte opgive at komme ind efter kvinden, som blev fundet i lejligheden af røgdykkere. Kvinden blev i alt hast kørt på sygehuset men havde indåndet så meget røg at hun blev erklæret død ved ankomsten til sygehuset. Yderligere 5 beboere fra opgangen blev kørt på sygehuset for et tjek for røgforgiftning efter de også havde indåndet en del røg. Tekst. Lasse Antonsen.

23.03.10 Brand i bil og container på Motalavej i Korsør.

Brand i bil og container i Korsør

news: brand-bil-motalavej.jpg

Her til aften udbrød der brand i en bil på parkeringspladsen på Motalavej i Korsør. Ved brandvæsnets ankomst til stedet var bilen helt overtændt og da den holdt parkeret tæt sammen med andre biler, var branden tæt på at brede sig til de øvrige biler. Bilen udbrændte totalt og bilen ved siden af tog en del skade af varmen fra branden. Brandvæsnet fik hurtigt slukket branden. Politiet overtager skadestedet for en nærmere brand undersøgelse. 

Container også i brand

news: container-motalavej-marts.jpg

Da brandfolkene skulle til at pakke sammen, fik en person på stedet øje på noget røg fra en container lidt derfra. Det viste sig at ukendte gerningsmænd havde sat ild til containeren, tilsyneladende er dette sket mens politi og falck var på stedet, så dette holdt dem altså ikke fra lige at lave noget hærværk. Brandvæsnet bakkede så deres køretøj hen til containeren og fik hurtigt slukket denne brand også. Herefter kunne brandfolkene pakke sammen og vende hjem til stationen igen. Tekst og Foto. Lasse Antonsen.

Se billederne fra bilbranden klik her.
Se video af bilbranden klik her.
Se billederne af container branden klik her.
Se video af container branden klik her.

19.03.10 Atter brand i kolonihaverne i Korsør.

Igen brand i kolonihaverne i Korsør

Så skete det igen at ukendte gerningsmænd satte ild til kolonihave huse i haveforeningen fægangen i Korsør. Haveejerne er meget opskræmte over de mange brande som har hærget haveforeningen gennem det sidste års tid. Specielt idet flere af dem sover i husene om natten, stiger frygten for at det en dag for meneskelige konsekvenser. Denne gang gik det så ud over 2 huse som ligger lige over for hinanden og tæt ved de andre huse som også er blevet hærget af brande.

Den første brand

news: kolonihave2-2010.jpg

Midt på aftenen blev Falck i Korsør alarmeret om en brand i et kolonihavehus i haveforeningen. Ved ankomst til stedet kunne man konstatere at ukendte gerningsmænd havde antændt en skraldespand som stod tæt op af huset, så flammerne havde fået godt fat i væggen og noget af taget på huset. Branden blev dog hurtigt slukket og politi og skadeservice overtog skadestedet. Brandvæsnet vendte herefter hjem til stationen.

Det brænder igen

news: kolonihave1-2010.jpg

Godt en time efter den første brand, høre nogle fra skadeservice firmaet noget bulder fra den anden side af stien, hvorefter røg begynder at vælte ud af huset som ligger lige over for. Brandvæsnet blev derfor atter alarmeret og måtte køre til stedet. Her konstaterede mand at der var brudt en brand ud i huset, hvor der var ild i en sofa og noget andet indventar. Branden her blev dog ogs¨å hurtigt slukket. Ved et nærmere kig på branden kunne mand konstatere at branden måtte være antændt samtidig med den første, men på grund af mangel på ilt, havde branden kvalt sig selv og næsten gået ud. Efter nogen tid var der dog blevet så varmt i huset at vinduet var sprunget på grund af varme, hvorefter branden havde fået det ilt der skulle til for at den kunne pludse op igen. Det har så været braget fra vinduet, skadeservice manden havde hørt. Ingen kom noget til ved de 2 branden og politiets teknikkere overtog skadestedet for en nærmere undersøgelse. Tekst og Foto. Lasse Antonsen.

Se billedeserie af skaderne fra nogle af de mange brande klik her.

08.03.10 Brand i kælder i Slagelse.

Kælderbrand i Slagelse

Kl. 2.44 natten til mandag blev Slagelse brandvæsen alarmeret om brand i en kælder på Bredegade. Branden var opstået i et oplag af bøger mm. Branden var dog ikke så voldsom og kom derfor hurtigt under kontrol. Heldigvis var huset udstyret med brandalarm og husets 3 beboere blev derfor vækket af denne og kom ud i tide. Ingen kom noget til ved branden og politiet skal nu undersøge hvordan branden er opstået. Tekst. Lasse Antonsen. Kilde. sn.dk

22.02.10 Brand i lejlighed på Færøvej i Slagelse.

Brand i lejlighed i Slagelse

Kl. 1.22 natten til mandag udbrød der brand i en lejlighed på Færøvej i Slagelse. Branden var noget voldsom og lavede en kraftig røgudvikling hvilket gjorde man blev nød til at evakuere hele opgangen mens sluknings arbejdet stod på. Hele lejligheden udbrændte men heldigvis kom ingen noget til ved branden, skriver sn.dk. Tekst. Lasse Antonsen.

14.02.10 Brand i forladt kontorbygning i Slagelse.

Brand i forladt kontorbygning i Slagelse

news: brand-kontor-slagelse.jpg

En forladt kontorbygning ved det gamle slagteri i Slagelse stod idag forskud for en gruppe af unge som syntes det var sjovt at sætte ild til bygningen. Brandvæsnet var hurtigt på stedet og fik branden under kontrol. Selv om det så voldsomt ud og en voldsom røgudvikling fra bygningen, skete der kun mindre materiel skade på bygningen. Allerede inden ilden var slukket snuppede politiet en gruppe unge som skulle stå bag brandstiftelsen, disse blev anholdt og taget med på stationen til afhøring. Idet de anholdte kun var 14 år blev de efter endt afhøring kørt hjem til deres forældre og sagen er overdraget til de sociale myndigheder. Tekst og Foto. Lasse Antonsen.

11.02.10 Hus brændt for anden gang i Korsør.

Hus brændt for anden gang

Et hus på Broholmvej i Korsør (Frølunde fed) Brændte her til aften for anden gang. Første gang brandvæsnet i Korsør var på adressen, var for godt et halvt år siden. Hvor en lade og skur bag boligen gik op i røg. Branden den gang var meget voldsom, hvor mange brandfolk kæmpede i flere timer med flammerne. Anden gang det gik galt var her til aften ved en 21 tiden, hvor en voldsom brand brød ud i selve boligen. Branden var så voldsom at huset var helt overtændt ved brandvæsnets ankomst til stedet så hele huset udbrændte totalt og står ikke til at redde. Husets mandlige beboer måtte efterfølgende en tur på skadestuen for et tjek for røgforgiftning. En af brandfolkene måtte også en tur på skadestuen og tjekkes efter at en gasflaske eksploderede i huset da de var inde og røgdykke. Heldigvis slap brandmanden med skrækken. Tekst. Lasse Antonsen.

Video kan ses på tv2east.dk klik her

15.01.10 Brand i lade på mindre gård i Korsør.

Brand i lade ved Korsør

Kort efter midnat udbrød der brand i en lade på en gård, på Stengelshøjvej lidt uden for Korsør. Branden var brudt ud i gavlen på laden oppe ved taget men blev relativt hurtigt slukket af de mange brandfolk på stedet. Indsatsleder brand, mener at noget arbejde med en vinkelsliber, i nogle jernplader i gavlen tidligere på dagen, måske har lavet nogle gløder som så har ligget og ulmet og at dette skulle være årsagen til branden. Ingen kom noget til ved branden som kun kostede materielle skader på lade bygningen. Tekst. Lasse Antonsen.

Connect via Facebook
Connect via Facebook
Log ind
Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Fødselsdage i dag
sannepige69
Husk at udfylde din fødselsdag korrekt i din profil.
Tilfældige billeder...

Nyhedsbrev
Replikboks
Du skal være logget ind for at skrive en replik.

08. February 2014 23:41:51
Prøv søge funktionen. Hvad er det precist du søger da. Smile

30. January 2014 12:59:39

13. January 2014 20:33:09
Kan man ikke søge efter billeder på en bestemt dato herinde ?

09. January 2014 10:13:47

23. November 2013 12:23:33
Hej hva er det for nogle billeder du tænker på. Der skulle ikke gerne være fjernet noget. MVH. Admin.

16. November 2013 23:47:00
Undskyld, men er der nogle af gallerierne i har fjernet fra siden? Helt præcist efterlyser jeg billeder fra 25/12/2008

27. October 2013 17:59:13
Hej alle. Der vil snart komme flere ting på siden og beklager naturligvis at jeg er kommet bagud pågrund af tidsmangel. Husk nu hvis du gerne vil være fotograf for os at læse under bliv fotograf i

19. August 2013 21:54:52
Hej. Jeg er også i fuld gang, men ting tar tid især når man er kommet bagud og samtidig skal passe skole, barn, job og dette så beklager meget. Men da jeg er igang kommer de seneste opdateringer s

13. August 2013 14:59:49
Savner noget opdatering på siden..

23. April 2013 12:24:48
hej. Smile

Annoncer fra google
Tilbud på billigt webhotel
Servage
Gode blandede tilbud
Tilbud fra Fullrate
Blandede gode tilbud
Tilbud fra Magasin
Tilbud fra Streetman
Siden dannet på: 0.43 sekunder - 53 Forespørgsler 2,884,852 Unikke besøg