28. July 2014 14:20:03
Navigation
Seneste kommentarer
· Mange tak JankinsJS....
· Uden billederne din ...
Find os på Facebook
Tilfældig Avatar
61 brugere (1.82%)
Har allerede en Avatar.
Column count doesn't match value count at row 1
Besøgende
Velkommen
Mariamadsen
Til Alarm112-foto.dk

Antal brugere3353

Mariamadsen Ny 3 Dage
Naebi 3 Dage
Martinp32 Ny 4 Dage
Mavan Ny 4 Dage
admin 4 Dage
Michael Niemann 5 Dage
johnp6 1 Uge
Stefan Jakobsen 1 Uge
Kim Tornvig 2 Uger
Lars Aarslev 3 Uger

Gæster online3
Besøgende
· Gæster online: 4

· Brugere online: 0

· Antal brugere: 3,353
· Nyeste bruger: Mariamadsen
Chart.dk
Din Ip
54.205.189.156
Køb billige farve patroner
112 App
Hovedfolder: 112-app-banner.jpg
Vupti.dk
Tilbud fra Coolshop
Tilbud fra Cykelpartner
23.05.10 Forsøg på mordbrand i Korsør.

Forsøg på mordbrand i Korsør

news: mordbrand-korsoer.jpg

Kort før kl. 6 tilmorgen satte en person ild til et hus på Tårnborgvej i Korsør hvor 5 mennesker lå og sov. Det var forbipasserende på vej hjem fra byen som opdaget branden og fik tilkaldt brandvæsnet. De unge fandt hurtigt ud af at der var folk i huset, hvorefter de fandt en stige hos en nabo, til at redde personerne ud af den brandende bygning. Attentatet mod familien kommer som en kulmination af en længere periode med frygt og trusler fra manden, i forbindelse med at søsteren til ejeren af huset har været kæreste med manden og i den forbindelse har gjort forholde forbi en måned forinden branden. Hun er tidligere blevet overfaldet og mishandlet af manden og har i den forløbne måned måtte flytte rundt af frygt for manden. Familien mener også at politiet ikke har taget dem alvorligt nok da de anmeldte ham for truslerne og overfaldet. Politiet ville ikke udstæde et politi tilhold mod manden da man mente han boede for langt væk fra kvinden til at mand gjorde den slags. Kulminationen kom så her til morgen da manden mødte op på adressen med dunke med brændstof som han tømte ud på terassen bag huset og herefter satte ild til det. TV2s kriminal magasin Station 2 har været i kontakt med kvinden og har i den forbindelse sat et kamera op bag huset for at fange det på video hvis manden skulle opsøge hende her og lave noget ballade. Så her til morgen skete der pludselig noget ved huset da manden mødte op på adressen og satte ild til huset. Kameraet som Station 2 havde sat op filmede det hele. 3 personer blev sidst på dagen anholdt og sigtet for forsøg på mordbrand, en tiltale der kan give livstid hvis de bliver dømt i sagen.

Se den skræmmende video af manden der sætter ild til huset på TV2.dk klik her.
Se Alarm112-foto.dk billeder fra brand stedet klik her.

Opdatering

De 3 mænd som er blevet anholdt i sagen, blev mandag morgen fremstillet i et grundlovsforhør hvor man valgte at varetægtsfængsle dem alle i 4 uger, mens politiet efterforsker sagen. Den ene af de sigtede er kvindens ekskæreste. Tekst og Foto. Lasse Antonsen.

18.05.10 2 fik røgforgiftning under brand i grillbar.

2 fik røgforgiftning under brand i grillbar

Her til eftermiddag brød der brand ud i en friture, i grillbaren Uptown i Rosengade i Slagelse midtby. Branden var næsten eksplotions agtig og kostede 2 af de ansatte en tur p¨å sygehuset for et tjek for røgforgiftning. En hurtig indsats fra de ansatte som forsøgte at slukke branden, samt en hurtig og god indsats fra Slagelse brandvæsen gjorde at branden ikke nåede at sprede sig til hele grillbaren. Der skete en del materiel skade ved branden.

Se indslag fra 24-Sjællandske klik her.

14.05.10 Brand i lejlighed i Korsør.

Brand i lejlighed i Korsør

Ved 17 tiden fik Falck i Korsør en melding om at der skulle være brudt en brand ud i en lejlighed på Motalavej i Korsør. Ved ankomst til stedet fandt man lejlighedens beboer, en 64 årig mand, på altanen. Hvor han blev fragtet ned fra med en stige. Manden blev for en sikkerheds skyld kørt en tur på sygehuset for et tjek for røgforgiftning. Røgdykkere blev sendt ind i lejligheden, hvor de fandt frem til branden og fik den slukket inden den nåede at udvikle sig. Der skete kun mindre skader på lejligheden og Politiet skal nu undersøge hvad årsagen til branden er. Tekst. Lasse Antonsen. 

02.05.10 Voldsom brand i skrothandel i Dalmose.

Voldsom brand hos skrothandel i Dalmose

news: auto-ophug-dalmose.jpg

Op mod 100 biler blev flammernes bytte, da der søndag morgen udbrød brand hos en skrothandel på Industrivej i Dalmose. Branden var så voldsom at hele den 2-3000 kvadratmeter store bygning var fuldstændig overtændt. Brandfolk fra både Slagelse og Skælskør kæmpede i mange timer med at slukke den voldsomme brand. En stor del af de mange biler stod inde i bygningen og var med til at gøre branden ekstra voldsom, men også udenfor holdte biler parkeret, som også var blevet antændt af varmen. Dagen derpå mindede området mest om en krigs zone, med udbrændte biler og en total smadret bygning. Ingen kom noget til ved den store brand, men der skete store materielle skader. Politiets teknikkere skal nu undersøge stedet for at finde en årsag til branden. Tekst. Lasse Antonsen.

Se TV2-Øst indslag om branden klik her.
Se billeder af brandtomten klik her.

25.04.10 70 Årig mand brændt inde i Korsør.

70 Årig mand brændt inde i Korsør

En 70 årig mand omkom i nat af røgforgiftning, da der udbrød brand i mandens ældre bolig i Møllegårdsparken i Korsør. Branden blev opdaget ved 1.30 tiden af hjemmeplejen som kom for at tilse manden. Da hun fik åbnet døren til boligen væltede røg ud derfra, hvorefter hun hurtigt fik alarmeret brandvæsnet. Ved brandvæsnets ankomst til stedet sendte mand røgdykkere ind i boligen, her fandt de den 70 årig mand, liggende livløs i sin seng. Brandfolkene fik hurtigt slukket branden. Politiet skal nu igang med deres undersøgelser, for at fastslå grunden til branden. Alt tyder dog på at det er rygning i sengen som har forårsaget branden. Tekst. Lasse Antonsen.

28.03.10 70 Årig kvinde død af røgforgiftning.

70 Årig kvinde død af røgforgifning

En 70 årig kvinde døde her til aften af røgforgiftning efter at der brød brand ud i køkkenet i lejligheden, hvor kvinden boede sammen med sin mand. Branden var meget voldsom og udviklede kraftig røg så man måtte evakuere hele opgangen. Branden brød ud ved 17.30 tiden og blev opdaget idet kvinden bankede på hos naboen for at få vedkomne til at alarmere brandvæsnet. Da manden ghik ind for at ringe gik kvinden tilbage ind i den brandende lejlighed hvor hendes mand befandt sig, for at få ham med ud. Tililende fandt også ud af at manden stadig var i lejligheden og gik ind via altanen for at få ham reddet ud, men de vidste ikke at kvinden også var gået tilbage til lejligheden. På det tidspunkt var branden så voldsom at man måtte opgive at komme ind efter kvinden, som blev fundet i lejligheden af røgdykkere. Kvinden blev i alt hast kørt på sygehuset men havde indåndet så meget røg at hun blev erklæret død ved ankomsten til sygehuset. Yderligere 5 beboere fra opgangen blev kørt på sygehuset for et tjek for røgforgiftning efter de også havde indåndet en del røg. Tekst. Lasse Antonsen.

23.03.10 Brand i bil og container på Motalavej i Korsør.

Brand i bil og container i Korsør

news: brand-bil-motalavej.jpg

Her til aften udbrød der brand i en bil på parkeringspladsen på Motalavej i Korsør. Ved brandvæsnets ankomst til stedet var bilen helt overtændt og da den holdt parkeret tæt sammen med andre biler, var branden tæt på at brede sig til de øvrige biler. Bilen udbrændte totalt og bilen ved siden af tog en del skade af varmen fra branden. Brandvæsnet fik hurtigt slukket branden. Politiet overtager skadestedet for en nærmere brand undersøgelse. 

Container også i brand

news: container-motalavej-marts.jpg

Da brandfolkene skulle til at pakke sammen, fik en person på stedet øje på noget røg fra en container lidt derfra. Det viste sig at ukendte gerningsmænd havde sat ild til containeren, tilsyneladende er dette sket mens politi og falck var på stedet, så dette holdt dem altså ikke fra lige at lave noget hærværk. Brandvæsnet bakkede så deres køretøj hen til containeren og fik hurtigt slukket denne brand også. Herefter kunne brandfolkene pakke sammen og vende hjem til stationen igen. Tekst og Foto. Lasse Antonsen.

Se billederne fra bilbranden klik her.
Se video af bilbranden klik her.
Se billederne af container branden klik her.
Se video af container branden klik her.

19.03.10 Atter brand i kolonihaverne i Korsør.

Igen brand i kolonihaverne i Korsør

Så skete det igen at ukendte gerningsmænd satte ild til kolonihave huse i haveforeningen fægangen i Korsør. Haveejerne er meget opskræmte over de mange brande som har hærget haveforeningen gennem det sidste års tid. Specielt idet flere af dem sover i husene om natten, stiger frygten for at det en dag for meneskelige konsekvenser. Denne gang gik det så ud over 2 huse som ligger lige over for hinanden og tæt ved de andre huse som også er blevet hærget af brande.

Den første brand

news: kolonihave2-2010.jpg

Midt på aftenen blev Falck i Korsør alarmeret om en brand i et kolonihavehus i haveforeningen. Ved ankomst til stedet kunne man konstatere at ukendte gerningsmænd havde antændt en skraldespand som stod tæt op af huset, så flammerne havde fået godt fat i væggen og noget af taget på huset. Branden blev dog hurtigt slukket og politi og skadeservice overtog skadestedet. Brandvæsnet vendte herefter hjem til stationen.

Det brænder igen

news: kolonihave1-2010.jpg

Godt en time efter den første brand, høre nogle fra skadeservice firmaet noget bulder fra den anden side af stien, hvorefter røg begynder at vælte ud af huset som ligger lige over for. Brandvæsnet blev derfor atter alarmeret og måtte køre til stedet. Her konstaterede mand at der var brudt en brand ud i huset, hvor der var ild i en sofa og noget andet indventar. Branden her blev dog ogs¨å hurtigt slukket. Ved et nærmere kig på branden kunne mand konstatere at branden måtte være antændt samtidig med den første, men på grund af mangel på ilt, havde branden kvalt sig selv og næsten gået ud. Efter nogen tid var der dog blevet så varmt i huset at vinduet var sprunget på grund af varme, hvorefter branden havde fået det ilt der skulle til for at den kunne pludse op igen. Det har så været braget fra vinduet, skadeservice manden havde hørt. Ingen kom noget til ved de 2 branden og politiets teknikkere overtog skadestedet for en nærmere undersøgelse. Tekst og Foto. Lasse Antonsen.

Se billedeserie af skaderne fra nogle af de mange brande klik her.

08.03.10 Brand i kælder i Slagelse.

Kælderbrand i Slagelse

Kl. 2.44 natten til mandag blev Slagelse brandvæsen alarmeret om brand i en kælder på Bredegade. Branden var opstået i et oplag af bøger mm. Branden var dog ikke så voldsom og kom derfor hurtigt under kontrol. Heldigvis var huset udstyret med brandalarm og husets 3 beboere blev derfor vækket af denne og kom ud i tide. Ingen kom noget til ved branden og politiet skal nu undersøge hvordan branden er opstået. Tekst. Lasse Antonsen. Kilde. sn.dk

22.02.10 Brand i lejlighed på Færøvej i Slagelse.

Brand i lejlighed i Slagelse

Kl. 1.22 natten til mandag udbrød der brand i en lejlighed på Færøvej i Slagelse. Branden var noget voldsom og lavede en kraftig røgudvikling hvilket gjorde man blev nød til at evakuere hele opgangen mens sluknings arbejdet stod på. Hele lejligheden udbrændte men heldigvis kom ingen noget til ved branden, skriver sn.dk. Tekst. Lasse Antonsen.

14.02.10 Brand i forladt kontorbygning i Slagelse.

Brand i forladt kontorbygning i Slagelse

news: brand-kontor-slagelse.jpg

En forladt kontorbygning ved det gamle slagteri i Slagelse stod idag forskud for en gruppe af unge som syntes det var sjovt at sætte ild til bygningen. Brandvæsnet var hurtigt på stedet og fik branden under kontrol. Selv om det så voldsomt ud og en voldsom røgudvikling fra bygningen, skete der kun mindre materiel skade på bygningen. Allerede inden ilden var slukket snuppede politiet en gruppe unge som skulle stå bag brandstiftelsen, disse blev anholdt og taget med på stationen til afhøring. Idet de anholdte kun var 14 år blev de efter endt afhøring kørt hjem til deres forældre og sagen er overdraget til de sociale myndigheder. Tekst og Foto. Lasse Antonsen.

Connect via Facebook
Connect via Facebook
Log ind
Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Fødselsdage i dag
knuderik
Husk at udfylde din fødselsdag korrekt i din profil.
Tilfældige billeder...

Nyhedsbrev
Replikboks
Du skal være logget ind for at skrive en replik.

08. February 2014 23:41:51
Prøv søge funktionen. Hvad er det precist du søger da. Smile

30. January 2014 12:59:39

13. January 2014 20:33:09
Kan man ikke søge efter billeder på en bestemt dato herinde ?

09. January 2014 10:13:47

23. November 2013 12:23:33
Hej hva er det for nogle billeder du tænker på. Der skulle ikke gerne være fjernet noget. MVH. Admin.

16. November 2013 23:47:00
Undskyld, men er der nogle af gallerierne i har fjernet fra siden? Helt præcist efterlyser jeg billeder fra 25/12/2008

27. October 2013 17:59:13
Hej alle. Der vil snart komme flere ting på siden og beklager naturligvis at jeg er kommet bagud pågrund af tidsmangel. Husk nu hvis du gerne vil være fotograf for os at læse under bliv fotograf i

19. August 2013 21:54:52
Hej. Jeg er også i fuld gang, men ting tar tid især når man er kommet bagud og samtidig skal passe skole, barn, job og dette så beklager meget. Men da jeg er igang kommer de seneste opdateringer s

13. August 2013 14:59:49
Savner noget opdatering på siden..

23. April 2013 12:24:48
hej. Smile

Annoncer fra google
Tilbud på billigt webhotel
Servage
Gode blandede tilbud
Tilbud fra Fullrate
Blandede gode tilbud
Tilbud fra Magasin
Tilbud fra Streetman
Siden dannet på: 1.00 sekunder - 53 Forespørgsler 2,901,560 Unikke besøg