19. December 2014 16:40:09
Navigation
Seneste kommentarer
· escapement having a ...
· Mange tak JankinsJS....
· Uden billederne din ...
Find os på Facebook
Tilfældig Avatar
75 brugere (2.21%)
Har allerede en Avatar.
Column count doesn't match value count at row 1
Besøgende
Velkommen
Finn_L
Til Alarm112-foto.dk

Antal brugere3387

Finn_L Ny 1 Dag
admin 1 Dag
pd1z0muy Ny 2 Dage
brian-ds 2 Dage
Naebi 3 Dage
frkjanni74 Ny 3 Dage
Kabul Kavalera Ny 4 Dage
wille 4 Dage
Christian Ham Der Ny 4 Dage
mive 4 Dage

Gæster online2
Besøgende
· Gæster online: 3

· Brugere online: 0

· Antal brugere: 3,387
· Nyeste bruger: Finn_L
Chart.dk
Din Ip
54.227.34.0
Køb billige farve patroner
112 App
Hovedfolder: 112-app-banner.jpg
Vupti.dk
Tilbud fra Coolshop
Tilbud fra Cykelpartner
06.10.10 Brand på Bodega i Slagelse midtby.

Brand på Bodega i Slagelse midtby

news: brand-bodega-slagelse.jpg
Foto. Mads Rosendal Christensen.

Slagelse: Her til aften måtte Slagelse brandvæsen rykke ud til en Bodega i Slagelse midtby, da en forbi passerende havde bemærket røg fra Bodegaen og ringet til brandvæsnet. Brandvæsnet rykkede ud til adressen, hvor de måtte smadre et vindue for at komme ind på Bodegaen. Her konstaterede man at det var en skraldespand som der var ild i, formentlig på grund af et tømt askebæger. Branden var meget lille men havde skabt en del røg i lokalet, som efterfølgende måtte luftes ud, hvorefter brandfolkene kunne vende retur til stationen. Skadeservice og politiet overtog skadestedet, hvor der måtte sættes en plade for det smadrede vindue. Tekst. Lasse Antonsen. Foto. Mads Rosendal Christensen.

Se flere billeder klik her
Se video klip klik her

03.10.10 Brand i skur bag banken på Hovedgaden i Dalmose.

Brand i skur bag banken på Hovedgaden i Dalmose

news: brand-skur-banken-dalmose.jpg


Dalmose: Falck i Skælskør blev kort efter middag, alarmeret om at der skulle være brand i banken, som ligger på Hovedgaden i Dalmose. Brandfolkene fra Skælskør rykkede talstærkt ud mod adressen, hvor det kunne konstateres at det ikke var banken som stod i flammer, men et skur som befandt sig bag banken meget tæt på bygningen. Brandfolkene fik dog hurtigt slået flammerne ned og Banken tog dermed ikke skade ved branden. Branden i skuret var dog så voldsom at skuret udbrændte totalt. Hvad der skyldtes branden er dog endnu uklart men dette vil nærmere undersøgelser dog vise. Tekst. Lasse Antonsen. Foto. Mads Rosendal Christensen.

Se alle billederne klik her
Se video fra branden klik her

02.10.10 Brand i avis container på Kierulffsvej i Slagelse.

Endnu en gang brand på Kierulffsvej i Slagelse

news: container-slagelse-021010.jpg
Foto. Mads Rosendal Christensen

Slagelse: Endnu en gang måtte brandvæsnet i Slagelse rykke ud til Slagelses nordby for at slukke en brand i en container på Kierulffsvej. Denne gang var det en mindre brand i en avis container som tog en del skade ved branden. Ingen bygninger eller andet var i fare uder branden. Tekst. Lasse Antonsen. Foto. Mads Rosendal Christensen.

Se alle billederne klik her

27.09.10 Brand i avis container på Kierulffsvej i Slagelse.

Brand i avis container på Kierulffsvej i Slagelse

news: container-kjerulfsvej-0910.jpg
Foto. Mads Rosendal Christensen.

Slagelse: Atter en gang måtte brandvæsnet rykke ud til en container brand i Slagelse nordby, hvor der på Kierulffsvej var sat ild til en avis container. Kvarteret er meget hærget af hærværk og ildspåsættelser. Brandvæsnet rykkede ud med opbakning fra politiet og fik slukket ilden, som denne gang kun gik ud over containeren. Ingen bygninger eller andet var i fare under branden som blev slukket uden dramatik. Tekst. Lasse Antonsen. Fotograf. Mads Rosendal Christensen.

Se alle billederne fra branden klik her.

25.09.10 Øvelses dag på Falck stationen i Korsør.

Øvelses dag på Falck stationen i Korsør


Foto. Mads Rosendal Christensen.

Korsør: Falck folkene på stationen i Korsør afholdte idag øvelse. På denne øvelse var folkene en tur på Slagelse brandstation for at kigge nærmere på kommunens nye kemivogn samt den nye redningsvogn. Efter dette besøg gik turen tilbage til Korsør hvor der var træning i slange udlægninger af forskellig art samt træning i brug af røg ventilator, i forbindelse med brandslukning. Dagen sluttede af med en fremvisning af stationens nye faldsikrings udstyr. Dagen og øvelserne forløb tilfredsstillende og en del ting blev genopfrisket i folkenes hukommelse. Tekst. Lasse Antonsen. Fotograf. Mads Rosendal Christensen og Lasse Antonsen.

Se alle billederne fra øvelsen klik her.

25.09.10 Brand i skur ved Børnehaven på Kierulffsvej i Slagelse.

Brand i skur ved Børnehaven på Kierulffsvej i Slagelse

news: brand-skur-bornehave-slagelse.jpg
Fotograf. Mads Rosendal Christensen.

Slagelse:
Her til aften fik brandvæsnet i Slagelse en melding om brand i en Børnehave på Kierulffsvej i Slagelse. Ved ankomst til adressen kunne mand konstatere at der var tale om en brand i et skur tæt på Børnehaven. Brandvæsnet fik hurtigt slukket ilden inden den nåede at brede sig til bygningen. Skuret og containerne der i udbrændte totalt. ingen kom noget til ved branden som tyder på at være påsat, dette skal yderligere undersøgelser dog vise. Tekst. Lasse Antonsen. Fotograf. Mads Rosendal Christensen.

Se billederne fra branden klik her

18.09.10 De påsatte brande fortsætter i Korsør.

De påsatte brande fortsætter i Korsør

news: 2-container-motalavej.jpg
Foto. Lasse A - Mads Rosendal Christensen

Korsør: Balladen med påsatte brande forsatte i Korsør her til aften. Den første melding kom sidst på aftenen, hvor en container var blevet stukket i brand på Motalavej. Brandvæsnet kom til stedet og havde først lidt svært ved at finde ud af hvor og hvad der brændte, idet meldingen lød på af der skulle være ild i en garage eller et skur. Dette var dog ikke tilfældet idet der var tale om en container. Branden i containeren blev hurtigt slukket. Da brandfolkene var ved at pakke sammen opdaget man at en container 30 meter der fra også var i brand også denne blev hurtigt slukket.

Også brand i lastbil

news: brand-affald-bil.jpg

Brandfolkene nåede igen ikke at pakke helt sammen inden der kom en melding om at en lastbil skulle være i brand på Fasanstien lidt derfra. Brandkøretøjerne hastede til adressen i Fasanstien hvor det kunne konstateres at der var brand i flere affaldssække på ladet af en mindre lastbil. Brandfolkene nåede dog hurtigt at få slukket ilden inden den brædte sig til selve bilen. Politiet mødte talstærkt op for at finde gerningsmændende til de påsatte brande og fik i den forbindelse afhørt en masse vidner dog uden nogen kunne komme med brugbare oplysninger. Efter endt afhøring af vidner runderede de mange patruljer området i en tid dog uden at finde gerningsmændende til brandende. Tekst. Lasse Antonsen. Foto. Lasse Antonsen og Mads Rosendal Christensen.

Se billeder fra container branden klik her
Se video fra container branden klik her

Se billeder fra branden i lastbilen
Se video fra branden i lastbilen

17.09.10 Påsatte brande i korsør.

Påsatte brande i Korsør

news: bil-grand-park.jpg
Foto. Lasse Antonsen

Korsør: Falck i Korsør havde travlt til aften, da en eller flere pyromaner var på spil i byen. Først kom der sidst på aftenen en melding om brand i en bil som holdt parkeret på P-Pladsen ved Grand Park Hotel. Ved brandvæsets ankomst til stedet kunne det konstateres at en personbil var fuldstændig overtændt. En vare bil som holdt ved siden af, havde fået slået en rude ind hvorefter man havde sat ild til kabinen, denne brand nåede dog ikke at udvikle sig og kabinen fik kun lettere skader ved branden. Under sluknings arbejdet ved bilerne, blev også en container brand på Motalavej anmeldt til vagtcentralen, så man måtte sende tankvognen afsted for at slukke denne brand. Der var her tale om plastik container som måtte bukke under for flammerne, som dog hurtigt blev slukket.

news: container-fasanstien-35.jpg
Foto. Lasse Antonsen

Lige over midnat blev også en container på Fasanstien stukket i brand og da brandfolkene kun lige var nået tilbage på stationen igen kunne de rykke hurtigt ud hvor de også her hurtigt fik bugt med flammerne. Så en travl aften blev det til for brandfolkene. Politiet var også på brandstederne og optog rapport, hvorefter de runderede i området dog uden at finde gerningsmændende til ildspåsættelserne. Tekst og Foto. Lasse Antonsen.

Se billederne af bilbranden klik her
Se video fra bilbranden klik her

Se billederne fra container branden klik her
Se video klip fra container branden klik her

16.09.10 Brand i container på Fasanstien i Korsør.

Brand i container på Fasanstien i Korsør

news: container-fasanstien-0910.jpg


Korsør: Sidst på eftermiddagen udbrød der brand i en container på Fasanstien i Korsør. Brandvæsnet blev tilkaldt og fik slukket ilden, men på trods af det tidlige tidspunkt på dagen nåede en container at udbrænde inden branden blev opdaget. 2 andre containere fik mindre skader ved branden. Brandårsagen kendes endnu ikke. Tekst og Foto. Lasse Antonsen.

Se billederne fra branden klik her
Se video fra branden klik her

10.09.10 Mindre brand i bil på Herre Stræde i Slagelse.

Mindre brand i bil i Slagelse

news: bilbrand-herrestraede.jpg
Foto. Mads Rosendal Christensen.

Slagelse: Ukendte gerningsmænd forsøgte til aften, at påsætte en brand i en personbil som holdt parkeret på Herre Stræde i Slagelse. Dette lykkedes heldigvis ikke helt, idet branden ikke nåede at få ordentligt fat inden brandvæsnet var på pletten og fik ilden slukket. Bilen fik kun mindre brandskader. Tekst. Lasse Antonsen. Foto. Mads Rosendal Christensen.

Se alle billederne fra branden klik her

04.09.10 Jubilæum på Falck stationen i Korsør.

Jubilæum hos Falck i Korsør

news: keld-jubilaeum.jpg
Foto. Mads Rosendal og Lasse Antonsen

Korsør: Falck i Korsør afholdte idag jubilæum i anledning af at medarbejder Keld Jensen har været ansat på stationen i 25 år. I denne anledning arrangerede kolegaerne i optog af køretøjer, som afhentede Keld på sin hjemme adresse hvor han så med nærmeste familie blev kørt i brandbil til en restaurant i Korsør lystskov. Her var der en større traktement med mad og hvad dertil høre for familie, venner, kolegaer og bekendte. Et stort tillykke skal det herfra lyde. Det er jo rart at nogle mennesker vælger dette erhverv så der er folk til at passe på os alle og hjælpe når uheldet er ude. Tekst. Lasse Antonsen. Foto. Mads Rosendal Christensen og Lasse Antonsen.

Se billederne fra jubilæet klik her
Se video fra jubilæet klik her

Connect via Facebook
Connect via Facebook
Log ind
Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Kalenderlys
Fødselsdage i dag
takfordet
Husk at udfylde din fødselsdag korrekt i din profil.
Tilfældige billeder...

Nyhedsbrev
Replikboks
Du skal være logget ind for at skrive en replik.

15. December 2014 13:03:04

15. December 2014 13:02:34

15. December 2014 13:02:05

15. December 2014 13:01:38

15. December 2014 13:01:22

15. December 2014 13:00:41

01. September 2014 13:48:40

08. February 2014 23:41:51
Prøv søge funktionen. Hvad er det precist du søger da. Smile

30. January 2014 12:59:39

13. January 2014 20:33:09
Kan man ikke søge efter billeder på en bestemt dato herinde ?

Annoncer fra google
Tilbud på billigt webhotel
Servage
Gode blandede tilbud
Tilbud fra Fullrate
Blandede gode tilbud
Tilbud fra Magasin
Siden dannet på: 0.54 sekunder - 55 Forespørgsler 3,411,630 Unikke besøg