03. December 2016 16:38:18
Navigation
Seneste kommentarer
· [url=http://bolahrag...
· Mange tak JankinsJS....
· Uden billederne din ...
· :o
Find os på Facebook
Tilfældig bruger
80 brugere (2.36%)
Har allerede en Avatar.
Column count doesn't match value count at row 1
Besøgende
Velkommen
Susanne Raagaard Nielsen
Til Alarm112-foto.dk

Antal brugere3396

malen8419 Uger
Susanne Raagaard Nielsen20 Uger
Rikke Juul23 Uger
Sren Andreasen23 Uger
jan s24 Uger
Miftah Rahman24 Uger
admin38 Uger
takfordet68 Uger
Pia Olsen70 Uger
Katesk73 Uger

Gæster online1
Besøgende
· Gæster online: 1

· Brugere online: 0

· Antal brugere: 3,396
· Nyeste bruger: Susanne Raagaard Nielsen
Chart.dk
Din Ip
54.205.150.215
Tilbud fra Inkclub
112 App
Hovedfolder: 112-app-banner.jpg
Vupti.dk
Tilbud fra Vistaprint
Tilbud fra Cykelpartner
09.07.13 Kvinde fundet død i sit hjem i Korsør.

Kvinde fundet død i sit hjem i Korsør

Kvinde fundet død i korsør

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: En kvinde fra Korsør blev idag fundet død i sit hjem på Motalavej i Korsør. Der er efter alt at dømme ikke tale om en forbrydelse, iforbindelse med kvindes død. Det var angiveligt nogle naboer til kvinden der havde fattet mistanke, idet de ikke havde set eller hørt fra kvinde i nogen tid. De besluttede derfor at undersøge sagen, hvor de via kvindens altan kunne se hende ligge på gulvet og skyndte sig derfor at trænge ind til kvinden, hvilket dog var forsent, da kvinden havde været død et stykke tid. En tilkaldt ambulance tog sig herefter af liget, da politiet var færdige med deres undersøgelser på stedet.

22.06.13 Kvinde forbrændt ved lejligheds brand i Korsør.

Kvinde forbrændt ved lejligheds brand i Korsør

Nyheder: brand-lejlighed-nyvej-2013-stor.jpg

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: En kvinde fra Korsør blev her til morgen forbrændt, da der opstod brand i hendes hjem på Nyvej i Korsør. Branden var opstået i kvindes seng, formentlig pågrund af rygning. Kvinden vågnede dog af branden og i panik bar hun den brændende madras gennem lejligheden, for at få den ud i det fri og på den måde redde lejligheden. Dette gjorde dog bare at madrassen antændte entreen, hvor ilden fik godt fat.

Overboen i fare

Branden i entreen udviklede så meget sort røg, at det ikke var muligt at komme op af trappen til første sal, for at vække beboerne oven på uden selv at blive fanget i røg og flammer. Kvinden ringede derfor hurtigt 112, hvorefter brandvæsnet hurtigt var på adressen og fik reddet overboen ud.

Branden blev hurtigt slukket, men lejligheden blev en del brand og sod skadet og kvinden må derfor se sig om efter en midlertidig bopæl, mens lejligheden bliver sat i stand. Kvinden fik nogle voldsomme forbrændinger på hånden under branden og havde heller ikke en forsikring, og står derfor nu selv for genhusning, samt rensning og erstatning af det ødelagte indbo i forbindelse med branden.

19 - 20.06.13 Voldsomt tordenvejr over Korsør.

Voldsomt tordenvejr over Korsør

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Et særdeles kraftigt tordenvejr, bevægede sig i løbet af eftermiddagen hen over Korsør. Det begyndte ved middagstid og til ved en ca. 15 tiden, med flere meget kraftige lyn. Lidt over midnat begyndte det dog igen, med mange flotte lyn i den mørke himmel. Det lykkedes mig at fange nogle af lynene på video, Se klippet ovenfor.

Se billederne her

18.06.13 2 politibiler stødte sammen ved Korsør.

2 politibiler stødte sammen ved Korsør

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Det var formentlig en misforståelse der var årsag til at 2 politibiler stødte sammen på vej til en opgave ved Korsør. De 2 patruljer var ved 20 tiden, kaldt ud til noget ballade på stranden og på vej til stedet, støder de sammen i et T kryds ved vejen ned til stranden.

Den ene af betjentene klagede over smerter i ryggen og nakken og blev derfor kørt til Odense OUH, mens de øvrige 3 betjente blev kørt til observation på Slagelse sygehus. Der var også hunde med i den ene patruljevogn, men de er ikke kommet noget til i forbindelse med ulykken. Kilde: TV2east.dk

Se alle billederne klik her

26.05.13 Børn lærer om brandslukning under børnefødselsdag.

Børn lærer om brandslukning under børnefødselsdag

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Der blev idag afholdt børnefødselsdag på Falck stationen i Korsør. I den forbindelse var det nok meget nærliggende at lære børnene om brandslukning som aktivitet under fødselsdagen. De mange børn var dog også ellevilde, hvor det var meget tydeligt at se glæden i deres øjne. Samtidig havde man kørt en af stationens brandkøretøjer udenfor, så børnene også kunne få fornøjelsen af at sprøjte med vand. Meget tyder på at det var en vellykket børnefødselsdag af de lidt mere usædvanlige.

Se alle billederne klik her

13.05.13 Brand i kolonihavehus i Korsør.

Brand i kolonihavehus i Korsør

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Kl. 1.26 i nat fik Falck i Korsør en melding om brand i et kolonihavehus i haveforeningen Fasanvænget. Ved brandvæsnets ankomst var huset fiuldstændig overtændt og brændte derfor ned til grunden. Ingen personer kom noget til ved branden, selvom mange sover i disse kolonihaver i sommer halvåret.

Hvad der har startet branden er endnu uvist. Dog kunne meget tyde på at branden er påsat, da netop denne del af haveforeningen har været hærget af mange brande gennem de senere år. Politiet har også været i haveforeningen tidligere for at efterforske de tidligere brande, dog uden at have fundet en gerningsmand.

De mange brande har af flere gange opskræmt ejerne af kolonihaverne, men trøster sig med at der ikke er sket personskade endnu i forbindelse med brandende. De frygter dog at gerningsmændende en dag vil få sat ild til et hus hvor der ligger nogen og sover. I videoen her under kan du få et lille tilbageblik på skaderne efter nogle af de mange tidligere brande der har været i haveforeningen.

Se alle billederne fra branden klik her

Se den fulde video fra branden klik her

Se billeder af skaderne efter tidligere brande klik her

03-05.05.13 Kun meget få mennesker til byfest i Korsør.

Kun meget få mennesker til byfest i Korsør

 Nyheder: snevejr-dec-2010.jpg

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Det så skidt ud for arrangørerne bag byfesten i Korsør i år. Der var nemlig kun meget få fremmødte på festpladsen weekenden i gennem, selvom der er ellers var sørget for underholdning iform af det lokale band Klør 3, samt diskotek. Dette var dog ikke nok til at trække folk til pladsen denne sommer.

Normalt er det Korsør Amatør Bokseklub der står som arrangør af byfesten, hvilket ville have været skidt for klubben der tidligere på året, var udsat for en påsat brand i deres klubhus på Ørnumvej, hvor hele førstesalen blev ødelagt af branden. Det har derfor været en hård tid for klubben, hvor pengene er vigtige til hurtigt at få klubben på benene igen. Heldigvis har bokseklubben i år kun leveret arbejdskraft til byfesten, hvilket har sikret klubben nogle penge for arrangementet, udtaler bokseklubbens formand John Gade Nielsen til Alarm112-foto.dk, da vi træf ham i festtelte på pladsen hvor han optrådte som forsanger for bandet Klør 3, der Lørdag stod for underholdningen.

Hvordan det ser ud for de egentlige arrangører af byfesten, har det ikke været os muligt at få opklaret, men besøgstallet siger at det ikke kan have været et større overskud der er kommet ud af årets byfest, trods det ellers flotte forårsvejr.

Se alle billederne fra weekendens byfest og underholdningen fra Klør 3 i telte klik her

27.04.13 Flere påsatte brande på stribe i Korsør.

Flere påsatte brande på stribe i Korsør

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Kun kort efter den sidste alarm om mindre brand i en industribygning, på den gamle Basta grund på Lilleøbakken i Korsør, Hvor en 36 årig mand blev anholdt og sigtet for branden, var den gal igen.

Kl. 21.31 mens slukningsarbejdet på Basta grunden stadig var igang, var en ny pyroman på spil i Motalavej kvarteret. Der blev derfor sendt et andet slukningskøretøj af sted til branden, som dog ikke var så voldsom. Der var tale om en container som hurtigt blev slukket.

Kl. 23.37 var den gal igen, hvor der blev rapporteret en brand i endnu en container ved Egernsundsvej 25, og 2 minutter senere kom endnu en melding om et en container var blevet sat i brand, på Motalavej ved nr. 55. Under opkaldet til alarmcentralen kunne anmelderen yderligere oplyse at man fra adressen, også kunne se noget brande voldsomt i Fasanstien ved nr. 31.

2 køretøjer blev sendt afsted fra stationen i Korsør, hvor de først kørte til Fasanstien hvor 2 biler var fuldstændig overtændt på p-pladsen, og man satte derfor hurtigt 2 røgdykkere på bilerne for at slukke ilden. En ankommen tankvogn der kom til adressen, som blev bedt om at køre til de 2 øvrige adresser hvor containere var i brand. Begge containere blev hurtigt slukket og man kunne derfor koncentrere sig om branden i bilerne som var meget voldsom.

Ingen kom noget til ved brandende, men 2 biler udbrændte totalt og beboerne virkede meget foraget over de påsatte brande i kvarteret. Alarm112-foto.dk har snakket med ejeren af den ene af de brændte biler. Se hendes reaktion på branden i klippet herunder.

27.04.13 Mand anholdt efter brand i Korsør.

Mand anholdt efter brand i Korsør

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: En 36 årig mand fra Korsør er blevet anholdt i forbindelse med en brand i Korsør. Melding kom kl. 20.57 om ild i en industribygning på Lilleøbakken. Ved brandvæsnes ankomst til stedet kunne det konstateres at det brændte 5 forskellige steder i bygningen, som hurtigt blev slukket da der kun var tale om mindre bål i noget halm.

Da brandvæsnet ankommer træffer man den 36 årig på stedet som har anmeldt branden. Manden klager over hoste og mener han har fået lidt røgforgiftning, idet han havde været inde i bygningen i efter hans eget udsagn, for at prøve at slukke ilden. Man vælger derfor at tilkalde en ambulance til manden, som kommer og undersøger ham på stedet og konstatere at der ikke var behov for yderligere behandling.

En politi patrulje kom også til adressen og da de afhøre manden som vidne, fatter de mistanke til at det kunne være ham der havde påsat branden, idet han også var blevet opsaveret ved de fleste af de tidligere brande der har hærget området omkring fabrikken, og betjentene vælger derfor at anholde manden på stedet.

Under afhøringen på politistationen i Slagelse, indrømte manden senere på aftenen at det var ham der havde påsat branden, uden dog at kunne afgive forklaring på hvorfor. Den 36 årig blev næste morgen fremstillet i grundlovsforhør, hvor han blev varetægtsfængslet i 4 uger for branden. Om det er denne mand der også står bag de andre brande i området vil tiden og en nærmere politi efterforskning vise.

Se billederne fra branden klik her

24.04.13 Jordings øvelse på Korsør station.

Jordings øvelse på Korsør station

Nyheder: 01122007343.jpg

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Voldsomt så det ud her til aften, da der pludselig dukkede 2 brandkøretøjer og 7 brandfolk op på Korsør station, til folks store forundring. Det var dog ikke brand eller nogen anden ulykke de kom for. Nej det var langt mindre dramatisk, da der blot var tale om Falcks årlige øvelse i jording af kørestrøm. Denne øvelse består af en teoretisk del hvor der skal høres om alt om kørestrømsanlæg, såsom farlighed, opbygning og sikkerhedsafstande mm. og her efter en praktisk del som foregår på stationen i Korsør, hvor det ene spor bliver lukket til øvelsen.

Se alle billederne klik her

23.03.13 Brand i campingvogn på Lilleøvej i Korsør.

Brand i campingvogn på Lilleøvej i Korsør

Nyheder: brand-campingvogn-lilleovej-stor.jpg

Af. Lasse Antonsen

Korsør: kl. 1.12 i nat måtte brandvæsnet rykke ud til brand i en campingvogn på Lilleøvej i Korsør. Campingvognen var fuldstændig overtændt ved brandvæsnets ankomst og stod ikke til at redde. Hvorfor der udbrød brand i campingvognen vides endnu ikke, men rykter gik om at vognen somme tider blev brugt af hjemløse til at overnatte. Vognen holder parkeret i et budskads ved Korsør roklub, og er ejet af en mand som er igang med et projekt, med noget natur legeplads og bygning af tømmerflåde. Til dagligt blev den brugt til opbevaring og andet i forbindelse med natur legepladsen. Branden blev opdaget af en forbipasserende, der var ude at gå med sin hund. Branden blev hurtigt slukket, men campingvognen udbrændte totalt.

Se alle billederne klik her

Connect via Facebook
Connect via Facebook
Log ind
Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Tilfældige billeder...

Nyhedsbrev
Annoncer fra google
Gode blandede tilbud
Tilbud fra Fullrate
Blandede gode tilbud
Tilbud fra Magasin
Siden dannet på: 0.58 sekunder - 53 Forespørgsler 5,680,811 Unikke besøg