20. April 2014 00:20:16
Navigation
Find os på Facebook
Tilfældig Avatar
44 brugere (1.31%)
Har allerede en Avatar.
Column count doesn't match value count at row 1
Besøgende
Velkommen
uwzxhr88p45
Til Alarm112-foto.dk

Antal brugere3356

elektrosmiec Ny 1 Dag
Patrick Haag Johansen Ny 4 Dage
Lasse Heilskov Srensen Ny 5 Dage
rumccvcj 1 Uge
breadcrowd 1 Uge
Susanne Madsen 1 Uge
Dah-manden27 1 Uge
vgagdire 1 Uge
yscmnjjx 1 Uge
mackowich 2 Uger

Gæster online2
Besøgende
· Gæster online: 3

· Brugere online: 0

· Antal brugere: 3,356
· Nyeste bruger: uwzxhr88p45
Chart.dk
Din Ip
54.243.23.129
Køb billige farve patroner
112 App
Hovedfolder: 112-app-banner.jpg
Vupti.dk
08.01.09 Brand i restaurant Støvlet Katrines hus i Sorø.

Brand i restaurant Støvlet Katrines hus i Sorø
 
Der udbrød ved 13 tiden en brand ud i restaurant Støvlet Katrines hus i Sorø. Restaurante har til huse i en meget gammel stråtægt bygning tæt ved Sorø sø. Det var kun en hurtig indsats fra Sorø brandvæsen der reddede den bygningen fra at brande ned til grunden, for ved brandvæsnets ankomst stod flammerne allere op gennem det stråtægte tag. Man indsatte derfor hurtigt et røgdykker hold som fik hurtigt fik slukket branden inde i bygningen, som var opstået i et værelse på 1 sal. Samtidig fik brandfolkene udefra slukket flammerne i taget, så bygningen blev reddet fra at brande ned. Tekst. Lasse Antonsen.

08.01.09 Brand i boligblok i Rødbyhavn.

Brand i boligblok i Rødbyhavn i nat
 
Frygten breder sig i Rødbyhavn, efter beboere i en boligblok i nat blev vækket af en masse røg i opgangen. Røgen kom fra en brand som var opstået i kælderen, hvor et kælderrum udbrændte. Branden som menes at være påsat er kun en i rækken af flere brande i området, dog er det den første brand hvor menesker har været i fare, så dette har gjort beboerne i området meget utrykke. Poliet arbejder nu på højtryk for at finde gerningsmændene til brandende. Tekst. Lasse Antonsen.

07.01.09 Så de første automatiske fart fælder tændt.

Så de første automatiske fartfælder sat op
 
Billisterne skal fra og med idag passe på med at køre for stærkt. De første 10 automatiske fart fælder, altså Stærekasser, er nu sat op på udvalgte strækninger rundt om. Så nu det altså til at holde øje med skiltene og slippe trykket på speederen. Stære kasserne er de første 10 af slagsen i Danmark som nu er i en forsøgs ordning, hvorefter man tager stilling til hvorvidt de skal blive eller om der skal sættes flere op af dem. Tekst. Lasse Antonsen.

06.01.09 Pyroman på spil på Lolland.

Pyroman på spil på Lolland
 
Politi og brandvæsen er bekymredet på Lolland efter området har været udsat for en del brande. En enkelt familie har nu været udsat for hele 2 brande i en lade bygning som var tæt på deres hus. Disse 2 brande menes at være påsat. Der er tale om op imod 14 brande i området, mest i containere men også i bygninger og andet. Tekst. Lasse Antonsen. Se Indslag fra TV2-Øst.

05.01.09 Ukendte gerningsmænd sjal hæve automat.

2 Mænd stjal hæve automaten hos Nordea i Hårlev
 
2 Mænd stjal imorges penge automaten hos Nordea på Hovedgaden i Hårlev. Med en lastbil med påmonteret kran og grab stjal de 2 mænd hæve automaten fra banken, ved at grave den ud og derefter læsse den på lastbilen. Selvom naboer og forbi passerende hurtigt fik alarmeret politiet, slap de 2 mænd væk med automaten. Politiet vil ikke ud med hvor mange penge de 2 slap af sted med. Der er kun et meget sparsomt signalement af den ene af tyvene, nemlig en mand iført blå hættetrøje, oplyser TV2-øst. Tekst. Lasse Antonsen.

05.01.09 4 Personer kvæstet i trafikulykken i formiddags.

4 Personer kvæstet i trafikulykke
 
4 Personer blev idag kvæstet da de var indvolveret i en trafikulykke. Ulykken skete i formiddags på landevejen mellem Ørslev og Bårse, da en bil ville dreje til venstre. Dette overså bilisten bagved der endte oppe i den forankørende. 4 Personer kom tilskade ved ulykken, men dog ingen alvorligt. Årsagen til ulykken menes at skyldtes morgen solen som stod lavt på himlen, så den bagved kærende har haft svært ved at se den forankørende bil ville dreje og så kombineret med en let glat vejbane. Tekst. Lasse Antonsen.  

04.01.09 Bil i sø.

Bil i sø udløste redningsaktion i nat
 
Falck og dykkere rykkede i nat ud til en bil på bunden af Nørresø ved Maribo. Nogle forbi passerende havde set lys på bunden af søen, hvorefter de slog alarm. Falck og dykkere kom til stedet hvor de fik bilen op på land, hvor de kunne konstatere at der ingen personer hvor i bilen. Der var tale om en stjålet bil som havde været sat i brand og herefter skubbet i søen, men da der stadig var lys i bilens lygter var den nem at se for forbi passerende. Tekst. Lasse Antonsen.

04.01.09 Kaserne i Slagelse udsat for røveri.

Kaserne i Slagelse udsat for røveri
 
Antvorskov kaserne i Slagelse blev inat udsat for røveri. Røveriet skete da 3 ukendte gerningsmænd mødte op i vagten på kasernen hvor de truede vagterne til at udlevere en kode som de herefter brugte til at skaffe sig adgang til et lager med våben, hvorfra de stjal et støre antal våben. Politiet efterlyser en sort Audi A6 på tyske nummerplader som er blevet set i området og som de mener kan have noget med røveriet at gøre. Tekst. Lasse Antonsen.

04.01.09 46 årig mand mistede livet på en fisketur idag.

46 årig fra Store Heddinge druknet på en fisketur
 
En 46 årig mand fra Store heddinge mistede idag livet da han var ude på en fisketur, sammen med sin 14 årig datter og 22 årig ung mand. Ulykken skete ud for Holtug Strandvej på Stevns, da jollen de var ude i kæntrede og de alle 3 røg i vandet. Den 22 årig prøvede forgæves at redde den 46 årig men uden held. Den 22 årig blev efter ulykken bragt i helikopter til Rigshospitalet hvor hans tilstand blev betegnet som krittisk. Tekst. Lasse Antonsen. Kilde. TV2-Øst.

04.01.09 Mand kvæstet i forsøg på at stoppe spritbilist.

Mand kvæstet i forsøg på at stoppe spritbilist
 
En mand er blevet hårdt kvæstet efter hans forsøg på at stoppe en spritbilist. Manden fik på syd motorvejen ved Vordingborg øje på en mulig spritbilist, og da han forsøgte at stoppe denne endte det i et mindre slagsmål på motorvejen. På et tidspunkt under tumulten kommer manden et stykke ud på vejen hvor en bil rammer manden, han blev i ambulance kørt til sygehuset hvor de betegner hans tilstand som kritisk. Tekst. Lasse Antonsen.

03.01.09 Brand i garage på Herluf trollesvej i Slagelse.

Brand i garage bag beboelse i Slagelse
 
news: garage-slagelse.jpg

Ved 18 tiden udbrød der brand i en garage på Herluf trollesvej i Slagelse. Flammerne havde godt fat ved brandvæsnets ankomst til adressen, og da det ikke bare var en almindelig garage men en kombination af dette og et værksted, indeholdte garagen også gasflasker så det kunne have udviklet sig voldsomt, især fordi garagen lå meget tæt op af en større beboelses ejendom. Heldigvis nåede brandvæsnet hurtigt at få slukket flammerne og bragt gasflaskerne ud i det fri for videre afkøling. Ingen kom noget til under branden, men 2 rum i garage bygningen udbrændte totalt. Politiet på stedet oplyste til Alarm112-foto.dk at man ikke havde nogen ide om hvad der har startet branden og teknikkere derfor skal undersøge brandtomten i løbet af de kommende dage. Tekst og foto. Lasse Antonsen.
 
Billeder fra branden klik her.
Video fra branden klik her.

Connect via Facebook
Connect via Facebook
Log ind
Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Fødselsdage i dag
frank
mufc68
AmagerOlsen
Husk at udfylde din fødselsdag korrekt i din profil.
Tilfældige billeder...

Nyhedsbrev
Replikboks
Du skal være logget ind for at skrive en replik.

08. February 2014 23:41:51
Prøv søge funktionen. Hvad er det precist du søger da. Smile

30. January 2014 12:59:39

13. January 2014 20:33:09
Kan man ikke søge efter billeder på en bestemt dato herinde ?

09. January 2014 10:13:47

23. November 2013 12:23:33
Hej hva er det for nogle billeder du tænker på. Der skulle ikke gerne være fjernet noget. MVH. Admin.

16. November 2013 23:47:00
Undskyld, men er der nogle af gallerierne i har fjernet fra siden? Helt præcist efterlyser jeg billeder fra 25/12/2008

27. October 2013 17:59:13
Hej alle. Der vil snart komme flere ting på siden og beklager naturligvis at jeg er kommet bagud pågrund af tidsmangel. Husk nu hvis du gerne vil være fotograf for os at læse under bliv fotograf i

19. August 2013 21:54:52
Hej. Jeg er også i fuld gang, men ting tar tid især når man er kommet bagud og samtidig skal passe skole, barn, job og dette så beklager meget. Men da jeg er igang kommer de seneste opdateringer s

13. August 2013 14:59:49
Savner noget opdatering på siden..

23. April 2013 12:24:48
hej. Smile

Annoncer fra google
Tilbud på billigt webhotel
Gode tilbud fra Falck
Fullrate TV
Blandede gode tilbud
Siden dannet på: 0.58 sekunder - 44 Forespørgsler 2,565,687 Unikke besøg