02. March 2015 04:29:27
Navigation
Seneste kommentarer
· <P></P> <P>Shopper'...
· <P></P> <P>The high...
· <P></P> <P>Eighties...
· <P></P> <P>Orlando ...
· <P></P> <P>Nike+ Sp...
· Mange tak JankinsJS....
· Uden billederne din ...
· :o
Find os på Facebook
Tilfældig Avatar
76 brugere (2.24%)
Har allerede en Avatar.
Column count doesn't match value count at row 1
Besøgende
Velkommen
koonersters123
Til Alarm112-foto.dk

Antal brugere3390

admin 1 Dag
koonersters123 Ny 2 Dage
trikker 1 Uge
wille 1 Uge
Simon Paaske 4 Uger
Nicolaj Fynne Svensson 5 Uger
jan s 5 Uger
Christian Schmock 7 Uger
mive 7 Uger
Jesper B Hansen 8 Uger

Gæster online3
Besøgende
· Gæster online: 4

· Brugere online: 0

· Antal brugere: 3,390
· Nyeste bruger: koonersters123
Chart.dk
Din Ip
54.89.81.130
Køb billige farve patroner
112 App
Hovedfolder: 112-app-banner.jpg
Vupti.dk
Tilbud fra Coolshop
Tilbud fra Cykelpartner
07.05.12 Tagbrand hos virksomheden Aluscan i Korsør.

Tagbrand hos virksomheden Aluscan i Korsør

Nyheder: tagbrand-aluscan-2012-nyhed.jpg

Foto. Lasse Antonsen

Af. Lasse Antonsen

Korsør: Brandvæsen og politi blev her til aften alarmeret om brand i en industribygning på Møllevangen i Korsør. En forbi paserende havde observeret røg fra taget på virksomheden Aluscan og havde derfor alarmeret brandvæsnet. Ved brandvæsnets ankomst til adressen, blev der straks sendt et røgdykkerhold op på taget, hvor man kunne konstatere en mindre brand i noget ventilation. Efter en lille times tid kunne køretøjerne vender snuden hjem. Der skete kun mindre skade på bygningen. Årsagen til branden vil blive undersøgt af politiet.

Se billederne fra branden klik her

Se video klip fra branden klik her

06.05.12 Brand i container på Fasanstien i Korsør.

Brand i container i Fasanstien i Korsør

Af. Lasse Antonsen

Korsør: Her til eftermiddag måtte brandvæsnet tilkaldes, da der var udbrudt brand i en container i Fasanstien i Korsør. Containeren stod i et større affalds skur, ved siden af en etageejendom, men en vaks borger havde trukket containeren væk fra de øvrige, så kun en container tog skade ved branden, som hurtigt blev slukket. Det er dog langt fra første gang containerne i Fasanstien står i brand, men intet tyder dog på at denne brand var påsat, da man mener det kan være et tømt askebæger der var skyld i branden.

Se alle billederne klik her

30.04.12 Melding om brand i etageejendom i København N.

Melding om brand i etageejendom i København

Nyheder: brand-kbh-2012-stor.jpg

Fotograf. Lasse Antonsen.

Af. Lasse Antonsen.

København N: Her til eftermiddag blev politi og brandvæsen tilkaldt, da der skulle være ild i en ejendom på Peter Fabers Gade i København N. Politi og brandvæsen var hurtigt på stedet, hvor man gennemsøgte bygningen dog uden at finde nogen brand. Efter små 10 min. kunne alle køretøjerne vende tilbage til stationen.

Se billederne klik her

29.04.12 Far og søn redder sig ud af brændende lejlighed i Korsør.

Far og søn redder sig ud af brændende lejlighed i Korsør

Af: Lasse Antonsen

Korsør: Lidt over 6 her til morgen brød en brand ud i en lejlighed på Revvej i Korsør. Det var lejlighedens 15 årig søn der vågnede og opdagede en kraftig brand i lejligheden. I alt hast fik sønne vækket faderen der stadig sov og sammen forsøgte de at redde deres 2 hunde som også befandt sig i lejligheden, men da de havde fundet den ene måtte de opgive redningsaktionen og i stedet sørge for selv at komme ud.

Kort efter ankom brandvæsnet som sendte røgdykkere ind for at redde den sidste af hundende, og efter lidt tid kom de også ud med den anden hund, som dog var livløs på grund af røgen. Brandfolkene påbegyndte genoplivning af hunden og med lidt ild fra en ambulance lykkedes det at få liv i hunden igen.

Far og søn blev i ambulance kørt til observation for røgforgiftning, mens hundende blev transporteret til et dyrehospital i næstved, ligeledes for observation for røgforgiftning. Lejligheden udbrændte totalt og resten af bygningen, som tidligere husede Revvejsbageriet der nu dog er lukket, fik en del vandskade oven på branden. Far og søn skulle efter omstændighederne have det godt og ligeledes deres hunde som også er kommet sig oven på morgenens dramatiske hændelse.

Se alle billeder fra branden klik her

Se den fulde video fra branden klik her

23.04.12 Brand i Marios Kæmpe Pandkager på Motalavej i Korsør.

Brand i Marios Kæmpe Pandkager på Motalavej i Korsør

Af: Lasse Antonsen

Korsør: Her til aften blev Falck i Korsør kaldt til parkeringspladsen på Motalavej i Korsør ud for nr. 121 hvor en campingvogn eller lign. skulle være i brand. Ved brandvæsnets ankomst konstaterede man at der lugtede brændt ved vognen, som dog var en serveringsvogn tilhørende "Marios Kæmpe Pandekager" som nårmalt servere pandekager til byfester og arrangementer. Da vognen var aflåst besluttede brandvæsnet sig for at bryde vognen op, som var særdeles godt aflåst og der måtte derfor det tunge skyts ibrug i form af store brækstænger mm. Efter noget tid lykkedes det dog at få vognen åbnet, som var fyldt med røg og røgdykkere fandt frem til en mindre brand inde i vognen, sandsynligt pågrund af en varm friture. Branden blev hurtigt slukket, men vognen fik dog større brand og røgskader efter branden, samt en smadret dør efter det voldsomme forsøg på at bryde den op.

Se billederne fra branden klik her

13.04.12 Politi og Skat holder razzia i Korsør.

Politi og Skat holdte idag aktion mod billister i hele Regionen

Af: Lasse Antonsen

Korsør: Politi og Skat havde her til eftermiddag, slået sig sammen om en større razzia på Tårnborgvej i Korsør. I aktionen deltog over 100 folk fra Politi og Skat som slog til i både Slagelse, Sorø og Næsved kommune, hvilket gav pote da over 120 billister kørte lige i fælden. På de bare 5 timer aktionen løb over blev hele 19 billister taget med for meget sprit i blodet, yderligere 3 billister blev snuppet for kørsel i påvirket tilstand, mens hele 16 personer ikke havde et kørekort og sidst men ikke mindst blev 12 snuppet for at køre privat kørsel i firmabil. Alarm112-foto.dk var med ved aktionen i Korsør som gik ganske stille og roligt.

Se alle billederne fra aktionen i Korsør klik her.

09.04.12 Melding om røg fra lejlighed i Korsør.

Melding om røg fra lejlighed i Korsør

Fotograf. Lasse Antonsen - Alarm112-foto.dk

Af. Lasse Antonsen

Korsør: Her til eftermiddag fik brandvæsnet i Korsør, en melding om at der skulle være ild i en 2 etagers ejendom på Halsskovvej i Korsør. En person mente at have set røg fra lejlighed og havde derfor alarmeret 112. Ved brandvæsnets ankomst kunne man dog ikke se røg fra ejendommen, og bygningen blev derfor tjekket samt området omkring, men man fandt ikke noget der brændte og køretøjerne vendte derfor atter hjem til stationen efter små 10 min.

Hvad det var for en røg anmelder havde set, blev aldrig opklaret og må forblive i det uvisse. Heldigvis var der ingen brand denne gang, men det er jo detsværre ikke hver gang det ender så heldigt.

 

Se videoen i vores video arkiv klik her

17.03.12 Voldsom brand i kolonihavehus i haveforeningen Fasanvænget i Korsør.

Voldsom brand i kolonihavehus i haveforeningen Fasanvænget i Korsør

Af. Lasse Antonsen

Korsør: Af uforklarlige årsager udbrød her tidligt på eftermiddagen, en brand ud i et kolonihavehus i haveforeningen Fasanvænget på Storebæltsvej i Korsør. Falck i Korsør blev alarmeret om branden ved en 17 tiden, men allerede ved brandvæsnets ankomst, trods tidspunktet på dagen hvor mange var i haveforeningen, var huset desværre allerede fuldstændig overtændt og stod ikke til at redde. Branden var så voldsom at røgen kunne ses over store dele af byen og branden trak derfor mange mennesker til.

Benzindunk fundet

Et vidne til branden, fortalte overfor Alarm112-foto.dk at det menes branden kunne være påsat, idet de havde set en benzindunk ligge i græsset ved huset. Politiet kunne dog ikke bekræfte rygtet overfor Alarm112-foto.dk da brandtomten først skal undersøges af politiets teknikkere, samt af hensyn til opklaringsarbejdet. Det er også langt fra eneste brand i haveforeningen, som de senere år har været hårdt ramt af en hel del brande, som desværre ikke ser ud til at være opklaret.

 

Se alle billederne her

Se hele videoen klik her

11.03.12 Brand i lejlighed på Motalavej i Korsør.

Katte reddet ud efter brand og 2 personer på sygehuset

Nyheder: brand-lejlighed-gedsoparken.jpg

Foto. Lasse Antonsen

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Det ku have gået meget være, da der sent til aften udbrød brand i en lejlighed på Motalavej i Korsør. Lejlighedens beboere, et ungt par, var tilsyneladende faldet i søvn fra et tændt stearinlys på fjernsynet. Pludselig blev de vækket af røg og lugten af brændt. Lejlighedens mandlige beboer handlede hurtigt og skynde sig at hente et fad vand til at slukke ilden.

Katte i lejligheden

Da branden var slukket, besluttede han og kæresten at lede efter deres 2 katte som stadig befandt sig i den røgfyldte lejlighed. Med hjælp fra naboer og venner som kom til, lykkedes det også at få reddet kattene ud i god behold. Den ene kat slap dog væk da den kom uden for, hvor de skulle flyttes til en lejlighed på den anden side af gaden.

Efter redningsaktionen måtte kæresteparret dog en tur på skadestuen i Slagelse til opservation for røgforgiftning.

Falck i Korsør kom til adressen og sørgede for at branden var ordentligt slukket, hvorefter de flyttede de brændte tv ud i det fri, så lejligheden kunne udluftes for røg. Der skete kun mindre røgskader på lejligheden.

 

Se alle billederne klik her

09.03.12 Knallert kontrol på Halskovvej i Korsør.

Stor knallert kontrol i Korsør

Nyheder: knallert-kontrol-korsoer-2012.jpg

Foto: Lasse Antonsen

Af. Lasse Antonsen.

Korsør: Politiet lavede idag aktion mod byens knallerter i Korsør. En del unge drenge røg i politiets net, da de sidst på eftermiddagen blev stoppet i en kontrol på Halsskovvej. Betjentene som både var i bil og på motorcykel, stod klar til at tjekke drengenes knallerter. Nogle stykker fik små bøder for mindre forseelser, men eller meldtes alt ro og orden.

Se alle billederne klik her.

03.02.12 Brand i lejlighed på Motalavej 91, 1 i Korsør.

Brand i lejlighed på Motalavej i Korsør

Korsør: Her til aften udbrød der brand i en lejlighed på Motalavej i Korsør. Brandvæsnet rykkede hurtigt ud til adressen, hvor der viste sig at være ild i et køkken på første sal. I følge alarm112-foto.dk oplysninger, var der ingen hjemme på adressen da ilden brød ud. Køkkenet blev svært brandskadet, mens resten af lejligheden var ødelagt af sod. Ingen personer eller dyr kom noget til ved branden. Ilden er formentligt opstået i en gryde med mad på et tændt komfur. Tekst og Foto. Lasse Antonsen.

Se alle billederne her

Connect via Facebook
Connect via Facebook
Log ind
Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Fødselsdage i dag
Aase Ebbesen
Husk at udfylde din fødselsdag korrekt i din profil.
Tilfældige billeder...

Nyhedsbrev
Replikboks
Du skal være logget ind for at skrive en replik.

01. September 2014 13:48:40

08. February 2014 23:41:51
Prøv søge funktionen. Hvad er det precist du søger da. Smile

30. January 2014 12:59:39

13. January 2014 20:33:09
Kan man ikke søge efter billeder på en bestemt dato herinde ?

09. January 2014 10:13:47

23. November 2013 12:23:33
Hej hva er det for nogle billeder du tænker på. Der skulle ikke gerne være fjernet noget. MVH. Admin.

16. November 2013 23:47:00
Undskyld, men er der nogle af gallerierne i har fjernet fra siden? Helt præcist efterlyser jeg billeder fra 25/12/2008

27. October 2013 17:59:13
Hej alle. Der vil snart komme flere ting på siden og beklager naturligvis at jeg er kommet bagud pågrund af tidsmangel. Husk nu hvis du gerne vil være fotograf for os at læse under bliv fotograf i

19. August 2013 21:54:52
Hej. Jeg er også i fuld gang, men ting tar tid især når man er kommet bagud og samtidig skal passe skole, barn, job og dette så beklager meget. Men da jeg er igang kommer de seneste opdateringer s

13. August 2013 14:59:49
Savner noget opdatering på siden..

Annoncer fra google
Tilbud på billigt webhotel
Servage
Gode blandede tilbud
Tilbud fra Fullrate
Blandede gode tilbud
Tilbud fra Magasin
Siden dannet på: 0.45 sekunder - 64 Forespørgsler 3,665,527 Unikke besøg